2 Zodiako ženklai, gyvenime darantys didžiausias klaidas

Visi daro klaidas – tai neišvengiama. Tačiau kai žmogus nuolat lipa ant to paties grėblio, kyla klausimas: su kuo tai susiję? Astrologai tikina, kad priežastis gali būti Zodiako ženklas, po kuriuo žmogus gimė.

 Kai žmogus nuolat lipa ant to paties grėblio, kyla klausimas: su kuo tai susiję?<br> 123rf nuotr.
 Kai žmogus nuolat lipa ant to paties grėblio, kyla klausimas: su kuo tai susiję?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2017, 2:43 PM

Jūsų dėmesiui – tie „grėbliai“, ant kurių nuolat lipa kiekvienas Zodiako ženklas. Kurio „grėblys“ smogia iš visų skaudžiausiai? Panašu, kad nepralenkiami lipimo ant grėblio čempionai yra Šauliai ir Vandeniai. Jie linkę pirmiau padaryti, o tik po to pagalvoti.

Avinas

Pati populiariausia Avinų klaida – skubotumas ir nemokėjimas klausytis kitų žmonių patarimų. Kartais susidaro įspūdis, kad šio ženklo žmonės visada viską žino geriau už kitus. Bet tikrovėje susidaro visai liūdnas vaizdas.

Jautis

Pagrindinė Jaučių klaida – gobšumas. O kartais tam, kad gautum ką nors daugiau, būtina pradžioje kažką atiduoti. Jaučiai nemoka rizikuoti, jiems geriau likti su tuo, ką jie turi. Bet čia yra savas pliusas – jie visada laiko žvirblį rankoje, ir tai juos visai tenkina.

Dvyniai

Pagrindinė Dvynių gyvenimo klaida – jų nepastovumas. Labai dažnai jie gyvenime gailisi, kad kažkada kažką paliko, metė, nesugebėjo pabaigti. Šio ženklo atstovai linkę visada ieškoti kažko nauja, bet bėgdami užmiršta, kad kada nors teks sustoti.

Vėžys

Vėžių klaida yra ta, kad jie labai daug galvoja apie kitus. Jiems reikia sukoncentruoti visas savo mintis, laiką ir jėgas į save, kad ko nors pasiektų. Kartais Vėžiai būna labai geri, o tuo aktyviai naudojasi aplinkiniai žmonės.

Liūtas

Liūtų klaida ta, kad jie iššvaisto labai daug laiko kurdami herojaus ir sėkmingo žmogaus įspūdį. Dažnai būna, kad šio ženklo atstovai nori atrodyti sėkmingi, bet iš tiesų pasirodo, kad jie tik palaiko tokį įvaizdį.

Mergelė

„Grėblys“, ant kurio nuolat lipa Mergelės – jos pernelyg rimtai į viską žiūri. Kartais joms trūksta lengvumo ir pozityvumo.

Svarstyklės

Svarstyklių klaida ta, kad jos griebia viską, kas blizga. Iš prigimties jos nelabai ryžtingos, joms sunku pasirinkti. Tačiau jeigu jos pamato prieš save gražų įpakavimą, visos abejonės bemat išnyksta.

Skorpionas

Skorpionų klaida, kuri nuolat jiems gadina gyvenimą – nesugebėjimas atleisti ir užmiršti nuoskaudas. Šio ženklo atstovai labai įžeidūs ir kerštingi, ir tai trukdo jiems pamatyti visas gyvenimo spalvas bei perspektyvas.

Šaulys

Visų Šaulių klaida – jie pradžioje padarys, o po to pagalvos. O kaip dar kitaip jie gali elgtis? Šauliai tiesiog nori visko kuo greičiau ir visiškai pasitiki savo jausmais.

Ožiaragis

Ožiaragių klaida – jų uždarumas. Iš čia kyla visos jų problemos. Šio ženklo žmonės – lyg nepramušama siena. Jie ginsis iki paskutinio, laikydami, kad tik šitaip sugebės rasti laimę ir ramybę.

Vandenis

Visų Vandenių klaida – skuboti sprendimai. Tuo jie panašūs į Šaulius. Vandeniai – tokie pat greiti „sprendėjai“, kurie nesusimąsto apie pasekmes.

Žuvys

Žuvys labai daug laiko skiria savo svajonėms, apie kurių svarbą ir rimtumą gali kalbėti ištisas paras. Bet dažnai taip ir neprieina iki idėjų realizavimo arba iškilus pirmai problemai „neria į dugną“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.