Jums nepatiks: įvardijo bjauriausias Zodiako ženklų savybes

Kiekvienas, bent kiek besidomintis astrologija žino, kad Zodiako ženklai vieni nuo kitų skiriasi kai kuriomis savybėmis. Vieni mėgsta būti vieni ir neieško draugų kompanijų, kitiems, anaiptol, būtinas nuolatinis bendravimas. Vieni Zodiako ženklų atstovai pyksta tyliai ir ilgai, o kiti, atvirkščiai, greitai įsiplieskę, greitai ir nurimsta. 

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2017, 10:37 AM, atnaujinta Aug 10, 2017, 10:40 AM

Pateikiame jums kiekvieno Zodiako ženklo pačius nemaloniausius ir bjauriausius būdo bruožus. Žinodami tai, galėsite pasiruošti jūsų laukiantiems iššūkiams. 

Avinai paprastai iš kitų išsiskiria užsispyrimu. Jie nesugeba toleruoti nieko, kas įvyksta be jų žinios. Jie linkę į agresiją, greitai susierzina. 

Jaučiai yra itin godūs ir savanaudiški. Laimingi būna tada, kai gali kontroliuoti visą situaciją nuo pradžios iki galo. Jie yra labai žemiški, todėl dvasingumas jiems yra visiškai svetimas. 

Dvyniai, bėgant metams, tampa vis labiau irzlesni ir kaprizingesni. Deja, jie nepasižymi atsakomybe. Jais negalima pasitikėti.

Vėžiai geba lengvai įsižeisti. Jie gyvena savo uždarame pasaulyje, retai į jį įsileisdami naujus žmones. 

Liūtai yra gobšūs. Jie daro viską, kad turėtų kuo daugiau pinigų ir galėtų leisti sau ramiai gyventi. Kartais jie dėl savo tikslų gali pasinaudoti kitais žmonėmis. 

Mergelės iš kitų išsiskiria smulkmeniškumu, priekabumu ir pavydumu. Apmaudžiausia aplinkiniams yra tai, kad jie sugeba atkreipti dėmesį į visiškai nereikšmingas detales. 

Svarstyklės savo ilgais apmąstymais verčia nerimauti. Jie nesugeba greitai priimti tinkamų sprendimų, todėl aplinkinių kartais lieka nesuprasti. 

Skorpionai jau seniai laikomi vienu nemaloniausių Zodiako ženklų. Tai itin pavydūs žmonės, trokštantys bet kokia kaina atsidurti dėmesio centre. 

Šauliai savo tiesmukomis frazėmis geba sužeisti net brangiausius draugus arba šeimos narius. Vėliau, supratę, ką padarė, ima atsiprašinėti, tačiau neretai dėl ilgo jų liežuvio išsiskiria net ir su tais, su kuriais bendravo arba draugavo ilgus metus. 

Ožiaragiai vargina aplinkinius savo praktiškumu. Jie skaičiuoja kiekvieną centą ir kiekvieną kąsnelį, todėl artimiesiems tai gali sukelti nepatogumų.

Vandeniai iš kitų išsiskiria ramybe. Jų pasyvumas ir nenoras bendrauti bei ieškoti atradimų slegia jų draugus, kurie yra ištroškę nuotykių ir atradimų. 

Žuvys iš kitų išsiskiria vėjavaikiškumu, paviršutiniškumu ir neatsakingumu. Jie negalvoja apie ateitį ir nesugeba priimti pagrįstų sprendimų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį