Ištikimiausias ir geriausias partneris iš visų Zodiako ženklų

Tarp visų 12 Zodiako ženklų yra vienas, išsiskiriantis ypatinga pusiausvyra ir ramybe. Jis mėgsta padėti žmonėms ir dažnai dėl to pelno didžiojo humanisto titulą. Jis nuolat kovoja, kad gyvenimas būtų teisingas ir taikus, ir nuolat rūpinasi savo šeimos nariais ir artimais draugais.

Šis ženklas pripažįsta tik ilgalaikius santykius.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Šis ženklas pripažįsta tik ilgalaikius santykius.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-08-13 16:53, atnaujinta 2019-08-08 15:49

Jis nemėgsta konfliktų ir padarys viską, kad jų išvengtų. Šis ženklas – Svarstyklės. Tai labai švelnūs, geri, rūpestingi žmonės, kurie visada stengiasi įsitikinti, jog visi jų artimieji jaučiasi laimingi.

Tiesa, neretai kiti pradeda naudotis Svarstyklių švelnumu savo tikslais. Tai atviri, linksmi, mylintys žmonės. Tačiau jų draugų ratas gana siauras, nes draugais jie laiko tiktai tuos, kurie iš tiesų brangūs jų širdžiai.

Meilės reikaluose Svarstyklės – tiesiog idealūs partneriai. Iš tiesų daug kas mano, kad Svarstyklės – pats geriausias variantas ilgalaikiams santykiams. Ir tuo lengva įsitikinti, kai artimiau jas pažįstate. Štai didžiausi šio Zodiako ženklo privalumai:

1. Svarstyklės labai ištikimos

Svarstyklės nemėgsta paviršutiniškų santykių, jos nori, kad jie būtų tikri. Kai tik pradedate susitikinėti su Svarstyklėmis, paklauskite savęs, ar tikrai jums būtina ilgalaikė sąjunga, nes jos negaiš laiko kam nors mažiau rimtam. Svarstyklės stos į jūsų pusę, kas benutiktų, ir nė už ką jūsų neišduos. Jos neleis sau užlaikyti žvilgsnio ties kitais priešingos lyties atstovais ir nesileis į emocinį kontaktą su kuo nors kitu. Joms reikalingi tik jūs.

2. Jos mėgsta žmones daryti laimingus

Svarstyklės iš prigimties nesavanaudiškos ir džiaugiasi, kai gali kuo nors pradžiuginti kitą žmogų. Net jeigu jos išgalės padėti tik vienam žmogui, jos tai padarys, neužduodamos klausimų. Dėl savo antrųjų pusių jos pasirengusios padaryti net tai, kas neįmanoma.

3. Svarstyklės moka mylėti

Šio ženklo atstovai supranta tik tikrą, gilią meilę. Svarstyklės jums padovanos visaverčius santykius, ir viskas, ko norės mainais – tai jūsų meilė ir palaikymas. Svarstyklėms labai svarbu turėti partnerį, ir kai jos atranda savo antrąją pusę, atiduoda save daugiau visais 110 proc. Svarstyklėms tiesiog patinka mylėti, ir jos padarys viską, kad padėtų jums net pačiose sudėtingiausiose situacijose.

4. Jos – beviltiškos romantikės

Neverta galvoti, kad jos apsiribos tik romantiška vakariene ir kino filmu – tai joms pernelyg proziška. Jos surengs savo partneriui tokį pasimatymą, kad jis būtinai pajus, jog tai kažkas neįprasto, kas buvo padaryta specialiai jam. Svarstyklės įdėmiai klausosi visko, ką jūs kalbate, ir atkreipia dėmesį į dalykus, kurie jums iš tiesų patinka. Pavyzdžiui, jeigu jūs pasakysite, kad mėgstate jodinėti, jos ras būdą kaip suteikti jums šį malonumą.

5. Svarstyklės nemėgsta konfliktų

Dar vienas teigiamas Svarstyklių bruožas – jų gebėjimas pamatyti abi problemos puses ir pernelyg neskubėti su išvadomis. Jos tiki teisingumu ir galimybe viską išspręsti taikiai, ir ik ipaskutinio momento vengs konflikto, kiek tik tai įmanoma. Jos nemėgsta pilti žibalo į ugnį ir yra gana subalansuotos asmenybės.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų rugpjūčio 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.