Geriausi bendradarbiai pagal Zodiako ženklą

Kai kurie darbdaviai, priimdami darbuotojus, nevengia pasinaudoti astrologija. Žinant kandidato Zodiako ženklą, gana tvirtai galima pasakyti, koks jis bus darbuotojas.

 Svarbu ne tik asmeninės savybės, bet ir žmogaus suderinamumas su kitais darbuotojais.<br> 123rf nuotr.
 Svarbu ne tik asmeninės savybės, bet ir žmogaus suderinamumas su kitais darbuotojais.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 30, 2017, 10:27 AM

Tačiau charakteris ir asmeninės savybės yra viena. Svarbu ir žmogaus suderinamumas su kitais darbuotojais.

Sužinokite, su kokių Zodiako ženklų atstovais jūs galėtumėte sudaryti puikų darbinį tandemą, o su kuo dirbti būtų sunku.

Avinas

Avinai darbe puikiai suderinami su savo ženklo atstovais. Apskritai Avinai yra individualistai ir ne itin mėgsta komandinį darbą. Bet kai šalia dirba toks pat individualistas, kaip ir jie, darbas ima vykti dideliais tempais. Taip pat su Avinais gali „susidirbti“ Žuvys. Nepageidautina darbinė sąjunga su Dvyniais ir Svarstyklėmis. Šių ženklų atstovai nuolat kurs nereikalingą sumaištį ir kels paniką sudėtingose situacijose.

Jautis

Jaučiai puikiai dirba kartu su Skorpionais. Skorpionai darbe labai panašūs į Jaučius, tai jiems leidžia kartu daug pasiekti tiek versle, tiek samdomame darbe. Jaučiai nesuderinami su Ožiaragiais, nes pastarieji sieks būti lyderiais.

Dvyniai

Puiki partneriška sąjunga gali susiklostyti su Mergelėmis. Šiame tandeme Dvyniai generuos idėjas, o Mergelės jas įgyvendins ir pritaikys prie realijų. Nesusidirba Dvyniai su Šauliais – tokia partnerystė greitai išmuš juos abu iš dvasinės pusiausvyros.

Vėžys

Vėžys gali „susidirbti“ su Žuvimis, nes jų panašus pasaulio suvokimas. Tačiau sėkmė darbuose bus pasiekta tik tuo atveju, jeigu Vėžiai prisiims visus finansinius įsipareigojimus, nes Žuvys visai nesugeba spręsti piniginių klausimų. Nesėkminga Vėžių partnerystė su Ožiaragiais – abu norės būti lyderiai.

Liūtas

Darbe Liūtai dera su Svarstyklėmis ir Avinais. Su Svarstyklėmis juos sieja bendros idėjos ir gyvenimo matymas. Su Avinais situacija sudėtingesnė: tokiems partneriams reikia išsaugoti pagarbą vienas kitam, nedera asmeninių santykių perkelti į verslą ir darbą. Nesėkmingas Liūtų tandemas su Žuvimis. Tokia sąjunga negali ilgai išlikti, nes Liūtai slopins Žuvis.

Mergelė

Mergelės puikiai dirba su Jaučiais ir Ožiaragiais. Šių ženklų atstovai priklauso tai pačiai Žemės stichijai. Jie praktiški ir žino sėkmės kainą. Blogi kolegos Mergelėms bus Vėžiai ir Skorpionai – jie pernelyg principingi ir įnoringi.

Svarstyklės

Svarstyklės gali tapti puikios partnerės savo ženklo atstovams. Jie supras vienas kitą iš pusės žodžio. Nepageidautinas Svarstyklių ir Dvynių tandemas. Dvyniai darbe pasižymi sprendimų nepastovumu, o Svarstyklėms iš viso labai sunku ką nors nuspręsti. Darbas stovės, o tuo metu Dvyniai su Svarstyklėmis kasysis pakaušius ieškodami gero sprendimo.

Skorpionas

Skorpionai darbe suderinami su Ožiaragiais. Abu toliaregiški ir atsakingi. Nesėkme baigsis Skorpionų bendradarbiavimas su Žuvimis. Žuvys iš proto išves šio ženklo atstovą savo lengvabūdiškumu ir nenoru kurti ilgalaikius planus.

Šaulys

Šauliai „susidirba“ su Avinais. Abu šie Zodiako ženklai pasižymi tikslo siekimu ir ambicijomis. Su Jaučiais Šauliams gerai bendradarbiauti rizikinguose reikaluose ir avantiūrose. Juos vienija bendras interesas – pinigai. Nesėkminga Šaulių sąjunga su Liūtais – abu pretenduos į lyderystę, bet kai atsiras problemos, abu pabandys išvengti atsakomybės.

Ožiaragis

Geras Ožiaragių tandemas su Avinais. Bet tokia partnerystė egzistuos tik iki to momento, kol susidurs šių ženklų atstovų interesai. Ožiaragiai blogai dera su Svarstyklėmis. Juos erzins Svarstyklių neryžtingumas ir abejonės.

Vandenis

Darbe Vandeniai puikiai susiderins su savo ženklo atstovais. Toks tandemas bus naudingas abiem. Ne pati sėkmingiausia Vandenių sąjunga su Mergelėmis. Vandeniai įpratę pasikliauti savo sėkme, o Mergelės pasitiki tik savo logika ir analize.

Žuvys

Pasiekti sėkmės karjeroje ir versle Žuvims padės Jaučiai. Jie išmokys jas realiai žvelgti į pasaulį ir greitai priimti sprendimus. Blogai susiklostys Žuvų sąjunga su Dvyniais. Šiame tandeme šių ženklų atstovai vengs atsakomybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.