4 Zodiako ženklai su pačiais stipriausiais nervais

Yra žmonių, kurie niekada nežiūri į gyvenimą pernelyg rimtai. Atrodo, kad viskas jiems sekasi lengviau, nei kitiems, jie nelinkę dramatizuoti situacijos ir žiūri į viską paprastai. Yra 4 Zodiako ženklai, kurių atstovai yra būtent tokie – iš jų visiems kitiems yra ko pasimokyti.

Jie sugeba nesikankinti dėl smulkmenų ir tiesiog būti laimingi.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Jie sugeba nesikankinti dėl smulkmenų ir tiesiog būti laimingi.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-26 14:39, atnaujinta 2019-08-29 12:42

Šių ženklų atstovai paprastai užsiėmę kitais svarbiais dalykais, kad giliai į širdį imtų tai, kas nemalonu. Jie užsiima joga, važinėja dviračiu, žaidžia tenisą. Ir jų nervų sistema stipresnė nei kitų. Jie sugeba nesikankinti dėl smulkmenų ir tiesiog būti laimingi.

Liūtas

Liūtas labiau už visus kitus mėgsta linksmintis. Jis optimistas ir nežiūrint į nieką tiki tik pačiu geriausiu. Bet kokiame vakarėlyje ar renginyje tiktai šis ženklas moka geriau už bet ką įkaitinti atmosferą ir užvesti minią. Jis akimirksniu užves karaokę ar sugalvos įdomų kolektyvinį žaidimą, sugebėdamas į jį įtraukti visus, net nuobodžiaujančius introvertus. Liūto spaudimui ir energijai sunku pasipriešinti. Žvalumas ir humoras padeda šiam ženklui išgyventi pačius sunkiausius laikus. Likimas gali pateikti Liūtui išbandymų ir tikrinti jo tvirtybę, bet jis tik eina per gyvenimą juokdamasis ir visada prisimena, kad reikia tiesiog būti laimingam.

Svarstyklės

Svarstyklės padarys viską, kas įmanoma ir neįmanoma, kad palaikytų harmoniją savo gyvenime. Nors jos gali dalyvauti kokiuose nors ginčuose ar kivirčuose, bet tiktai tarpininko ir taikdario vaidmenyje. Jos visada stengiasi padėti savo artimiesiems, todėl stengiasi nugesinti ir užglaistyti bet kokį konfliktą, nes mano, kad gyvenime kur kas daugiau įdomių akimirkų, nei gandai irintrigos. Šio ženklo atstovai mieliau išsiruoš į žygį ar į pliažą, nei užsiims betiksliu laiko švaistymu ir tuščiažodžiavimu. Jie mano, kad geriau išvažiuoti į gamtą, nei sėdėti internete ir skaičiuoti kokių nors eilinių aukų kaulelius. Taip pat Svarstyklės visiškai neįžeidžios, nes vertina dvasinę ramybę ir pusiausvyrą. Jos žino, kad žmonės daro klaidas ir nusipelno antro šanso.

Šaulys

Šaulys pernelyg žingeidus ir smalsus, kad rimtai žiūrėtų į gyvenimą. Jis nebijo išbandyti ką nors naujo ar ekstremalaus, pavyzdžiui, nardyti su rykliais. Užuot pasvėręs visas rizikas ir galimus pavojus, Šaulys galvos tik apie tai, koks neįtikėtinas ir įsimintinas bus eilinis nuotykis. Kaip ir Svarstyklės, šis ženklas – neįtikėtinas optimistas. Jeigu kiti žmonės kenčia nuo depresijos, nusiminimo ir negatyvių minčių apie nenusisekusį likimą, tai Šaulys mėgaujasi kiekviena savo gyvenimo akimirka ir visaip juo džiaugiasi. Bet jam tai nėra tiesiog mąstymo modelis. Jis ryškiai gyvena kiekvieną dieną, kad įrodytų sau, jog gyvenimas nuostabus ir įvairus. Šis ženklas dar išsiskiria nekantrumu. Kai gyvenimas jam ima atrodyti bent kiek užsistovėjęs, jis pats susigalvoja nestandartines pramogas.

Žuvys

Žuvys gyvena savame mažame pasaulėlyje. Jeigu jos negroja gitara ir nepiešia parke, tai, greičiausiai, ilsisi prie vandens telkinio ar gieda vietiniame bažnyčios chore. Šis ženklas gyvena savo estetinėje tikrovėje ir neturi laiko dramoms, nes tą laiką Žuvys skiria savo menams ar padėti žmonėms. Tai pats nepiktybiškiausias ir nekenkėjiškiausias ženklas iš visų, kuris net musės nenuskriaus. O visi Žuvų meniniai talentai – tik pretekstas pabėgti iš realaus pasaulio. Ne, Žuvys – ne ateiviai, tiesiog joms nepatinka nuolat būti mūsų išprotėjusiame ir chaotiškame pasaulyje.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų rugsėjo 14 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai