Jūsų vidurinysis pirštas ilgesnis už gretimus per visą nagą? Esate ypatingi

Žmogaus delne slypi daug naudingos informacijos. Kiekviena linija, kiekviena kalvelė ir, aišku, kiekvienas pirštas mums gali pasakyti daugybę įdomių dalykų apie žmogų. Kiekvieną pirštą valdo atitinkama planeta, kuri ir apsprendžia žmogaus charakterį bei įgimtas savybes. Šiandien mes aptarsime Saturno pirštą – mūsų vidurinįjį pirštą.

 Ilgas Saturno pirštas gali signalizuoti apie polinkį į teisę, mokslinius tyrinėjimus ar kitus rimtus praktinius mokslus, tokius kaip chemija. <br> 123rf nuotr.
 Ilgas Saturno pirštas gali signalizuoti apie polinkį į teisę, mokslinius tyrinėjimus ar kitus rimtus praktinius mokslus, tokius kaip chemija. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2017, 10:08 AM

Saturno pirštas yra pats ilgiausias pirštas. Būtent jis yra atsakingas už jūsų gyvenimo struktūrą, ribas ir tvarką. Jis byloja apie jūsų atsakingumo bei disciplinuotumo laipsnį. Saturno pirštas su jam būdinga išminties ir atsakomybės už socialinį statusą energetika atskleidžia, ką būtent jums reiškia valdžia. Jis yra atsakingas už jūsų praktiškumą, išmintį bei šansus praktiškai įgyvendinti turimas žinias.

Delne link šio piršto eina likimo linija, atsakinga už profesinį augimą ir kilimą karjeros laiptais. Būtent per Saturno kalvą eina išsilavinimo ir aktyvių laisvalaikio užsiėmimų linijos.

Dar kitaip Saturno pirštas vadinamas „rankos sąžine“ arba „karminiu lyderiu“.

Saturno pirštas byloja ir apie jūsų turtinę padėtį, santykius su tėvu ar kitu jus auklėjusiu žmogumi.

Saturno pirštas yra pats reikšmingiausias tarp visų kitų pirštų.

Paprastai jis būna ilgesnis už gretimus Jupiterio (smilių) ar Apolono (bevardį) pirštus. Vidutiniškai jis būna išsikišęs daugiau nei per pusę nago lyginant su pastaraisiais.

Jei Saturno pirštas ilgesnis už gretimus pirštus per visą nago ilgį, tuomet galima sakyti, kad jis yra pakankamai ilgas. Ilgas Saturno pirštas gali signalizuoti apie polinkį į teisę, mokslinius tyrinėjimus ar kitus rimtus praktinius mokslus, tokius kaip chemija. Dažnai teisininkai, teisėjai ir mokslininkai turi ilgą Saturno pirštą.

Jei jūsų Saturno pirštas tik vos ilgesnis už gretimus piršus, tuomet jį galima laikyti trumpu. Jis atrodo tarsi užspaustas Apolono ir Jupiterio pirštų. Žmonės, turintys trumpą Jupiterio pirštą, vadinami „nevaldomo laivo kapitonais“. Jie jaučia nenugalimą norą būti šalia žmonių, kuriems sekasi, kurie atkakliai siekia savų tikslų ir kurie yra ryškios asmenybės. Dažnai tokie trumpapirščiai neturi nei nuosavybės, nei pinigų. Atskirais atvejais jie turi problemų ir su teisėsauga. Turint su jais bendrų reikalų, reikėtų būti atsargiems.

Vidutiniškas Saturno piršto ilgis byloja apie normalius šeimyninius santykius, nuosavybės ir santaupų branginimą, nesavanaudiškumą, pagarbą disciplinai ir tvarkai bei savo vertės pajautimą.

Pažvelkite į savo Saturno pirštą, palyginkite jį su gretimais pirštais ir nustatykite, kiek jis už juos yra ilgesnis. Įvertinkite jo tiesumą. Dažnai Saturno pirštas yra pakrypęs į vieną ar kitą pusę. Jei jis palinkęs į Jupiterio piršto pusę, tuomet tai reiškia, kad žmogus yra labai disciplinuotas ir siekiantis įgyvendinti savo tikslus. Turintys tokį pirštą gali būti sportininkai, menininkai, būtent tie, kurie ilgai ir atkakliai siekia savų tikslų.

Tie, kurių Saturno pirštas palinkęs į Jupiterio piršto pusę, dažnai pasiekia laimėjimų savo asmeninės iniciatyvos dėka. Savęs pačių atžvilgiu jie gali būti žiaurūs ir negailestingi.

Jei Saturno pirštas riestelėjęs į Apolono piršto pusę, tuomet turime reikalo su nestandartiniu žmogumi, žmogumi, kovojančiu pralaimėtojų pusėje, ginančiu nuskriaustuosius ir galinčiu priešintis sistemai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.