4 Zodiako ženklai, kurių tikrųjų jausmų niekada nesužinosite

Yra keturi Zodiako ženklai, kurie linkę slėpti savo jausmus. Niekada tiksliai nežinosite, ką jie galvoja. Vieniems patinka veikti tyliai, kiti rūpinasi konfidencialumu, treti tiesiog mėgsta slėpti savo jausmus ir emocijas. Jeigu žinosite tai iš anksto, susitikę su šių ženklų atstovais nenustebsite dėl jų tylėjimo.

  Jeigu žinosite tai iš anksto, susitikę su šių ženklų atstovais nenustebsite dėl jų tylėjimo.<br> 123rf nuotr.
  Jeigu žinosite tai iš anksto, susitikę su šių ženklų atstovais nenustebsite dėl jų tylėjimo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2017, 12:55 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 5:57 PM

Mergelė

Mergelės gali būti labai drovios. Jos savikritiškos ir nenuspėjamos, ir viskas todėl, kad jos moka liežuvį laikyti už dantų. Be to, Mergelėms teikia malonumą darbas, ir jos dirba, niekuo kitu nesimėgaudamos.

Svarstyklės

Svarstyklės emociškai priklausomos, bet visada stengiasi tai nuslėpti. Jos nepapasakos apie savo nuoskaudas ir apsimes, kad viskas gerai. Svarstyklės tokios geros, kad net leis jomis naudotis, kad tik triumfuotų teisingumas.

Skorpionas

Skorpionai nepakenčia kritikos. Jie nepasakos apie save nieko, bijodami pašaipų. Jiems sunku pasitikėti žmonėmis ir kam nors atverti sielą. Geriau būti uždaram, savimi pasitikinčiam ir pavojingam, nei atviram ir pažeidžiamam.

Vandenis

Vandeniai visada gali jus supainioti emocijų lygmenyje. Jie niekada neatskleis savo tikrosios būsenos. Visi bandymai jiems padėti žlunga, nes Vandeniai nepakenčia atviravimų, silpnumo ir artumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.