5 Zodiako ženklai, kurių atstovės nesileis kontroliuojamos vyrų

Sveiki atvykę į stiprių moterų laikus. Jos nebesėdi sudėjusios rankų, laukdamos, kada vyrai žengs pirmą žingsnį. Jos daro karjerą, uždirba pinigus, yra nepriklausomos ir dar sugeba pasirūpinti šeima. Ypač nepriklausomybe džiaugiasi šių penkių Zodiako ženklų atstovės – mat šie Zodiako ženklai tiesiog negali pakęsti kontrolės.

Šie Zodiako ženklai tiesiog negali pakęsti kontrolės.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Šie Zodiako ženklai tiesiog negali pakęsti kontrolės.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2018, 3:17 PM, atnaujinta Oct 3, 2019, 3:28 PM

Avinas

Avino ženklo moteris visuomet ieško būdų įrodyti, kokios ji stipri kiekviename savo gyvenimo aspekte. Ji ieško galimybių prisiimti vadovaujantį vaidmenį, todėl jums geriau patikėti, kad ji nenori, kad jai sakytų, ką reikia daryti. Ji nori būti atsakinga. Ji yra užtikrinta ir neleis niekam jos sulaikyti ar priversti patikėti, kad ji nieko verta.

Jautis

Iš pirmo žvilgsnio jūs galite pagalvoti, kad kontroliuojate Jautį, bet jūs klystate. Ši moteris mėgaujasi materialiniais gėriais ir turi pakankamai jėgų, kad juos gautų pati. Todėl negalvokite, kad gausite galimybę ją kontroliuoti, apibėrę puikiomis ir brangiomis dovanomis. Jos tai neveikia, nes ji jaučia, kad kažką turi duoti mainais.

Dvyniai

Jūs galite pamanyti, kad kontroliuojate Dvynius, bet Dvyniai taip sumaišys jums kortas, kad jūs nesuprasite, kuris iš jūsų vaidina lyderio vaidmenį. Ši moteris supranta, kada reikia vadžias atiduoti jums, kad jūs būtumėte laimingas ir atrodytų, kad jūs kontroliuojate situaciją, bet anksčiau ar vėliau jis susigrąžins kontrolę į savo rankas.

Šaulys

Šaulys siekia tikslų, todėl, jeigu jūsų planai nesutaps su jos, likite sveiki. Ji neleis niekam stotis jai skersai kelio, ją kontroliuoti ir sulaikyti nuo to, ko ji nori iš gyvenimo. Ir, kas svarbiausia, jai tiesiog patinka laisvė ir tai, kad ji gali priimti kokį nors sprendimą ar padaryti viską, ko panorės.

Ožiaragis

Ožiaragis – savikontrolės meistras, todėl šiai moteriai nereikia ko nors, kas ją kontroliuotų. Ji žino, kas jai geriausia, ir darys tai. Ir net jeigu pabandysite ją kontroliuoti, ji tokia užsispyrusi, kad jūs greičiausiai pasiduosite, nesugebėjęs įtikinti jos ką nors padaryti pagal jus. Ji – stipri moteris, ir to neįmanoma pakeisti.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų spalio 25 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.