3 giliausiai tikintys Zodiako ženklai

Žmogaus religingumas – jo vidinis pasirinkimas. Vis dėlto tam įtakos turi ir žvaigždės. Astrologų teigimu, už tikėjimą ir religiją atsakingos dvi planetos – Jupiteris ir Neptūnas. Būtent jų globoje gimsta patys religingiausi žmonės.

 Astrologų teigimu, už tikėjimą ir religiją atsakingos dvi planetos – Jupiteris ir Neptūnas.<br> 123rf nuotr.
 Astrologų teigimu, už tikėjimą ir religiją atsakingos dvi planetos – Jupiteris ir Neptūnas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-21 17:32

Jūsų dėmesiui – trys Zodiako ženklai, tarp kurių sutiksime mažiausiai ateistų.

1. Šaulys

Šio ženklo globėjas yra Jupiteris. Jis nukreipia žmogų į dvasinių paieškų kelią. Dauguma Šaulių anksčiau ar vėliau atranda tikėjimą Dievu, nes jis glūdi kažkur jų sielos gilumoje.

Šaulį dažnai traukia religiniai ritualai ir apeigos. Net jeigu jis nepasirengęs jų laikytis, vis tiek susidomėjęs tyrinėja pasaulio religijas iš kultūrinio ir istorinio požiūrio taško. Juk ne paslaptis, kad religija formavo ir iki šiol tebeformuoja daugelio tautų sąmonę.

Šio ženklo atstovai gali susižavėję stebėti tradicines apeigas ir už jų matyti dieviškąją esmę ar tūkstantmečių išmintį. Visa tai įkvepia Šaulį, ir jis tęsia savo dvasines paieškas su dar didesniu entuziazmu, kaip tikras Ugnies ženklo atstovas.

Po šiuo ženklu gimę nemažai dvasininkų. Tokią veiklą Šauliai laiko kilnia ir būtina harmoningam žmonijos vystymuisi. Kai kurie net tampa pamokslininkais ir neša savo tikėjimo šviesą pasauliui. Svarbiausia – nepasiduoti pagundai ir netapti fanatiku.

Beje, jeigu Šaulys ir nepriklauso nė vienai iš religijų, jis vis tiek jaučia, kad pasaulyje egzistuoja aukštesnė jėga, Aukščiausiasis Protas. Tokiu atveju šio ženklo atstovai gali surasti savo tiesą religinėse ir filosofinėse srovėse.

2. Žuvys

Šio ženklo globėjas yra Neptūnas. Jis suteikia žmonėms polinkį į mistinį požiūrį į pasaulį. Dauguma gimusiųjų po Žuvų ženklu mano, kad pasaulyje egzistuoja ne vien tai, ką mes galime pamatyti ir moksliškai paaiškinti. Yra ir daug dalykų, paslėptų nuo paprasto žmogaus žvilgsnio.

Kai kurie šio ženklo atstovai tiki dvasiomis, kiti kreipiasi į būrėjas ar žiniuones, treti studijuoja didžiųjų praeities ir šiuolaikinių mistikų išmintį. Na ir, žinoma, pati akivaizdžiausia tikėjimo aukštesnėmis jėgomis realizacija – religija.

Ar žinote, kad krikščionybę globoja Žuvų Zodiako ženklas? Žuvų simbolika Naujajame Testamente siejasi su Kristaus pamokslais. Šio Zodiako ženklo atstovams dvasiškai labai artimi tokie svarbūs krikščionybės principai, kaip susitaikymas, nesavanaudiška meilė, pagalba artimam ir pasiaukojimas.

Tačiau Žuvys gali save atrasti bet kurioje pasaulio religijoje. Jų tikėjimas labai gilus. Būtent šio ženklo atstovai dažniau už kitus suvokia, kad Dievo reikia ieškoti savo paties sieloje. Ne nebūdamos kokios nors religijos atstovėmis, Žuvys stengiasi nugyventi savo gyvenimą pagal Dievo įsakymus.

3. Vėžys

Šiame Zodiako ženkle – Jupiterio kulminacija, planeta ypač stipriai išreiškia savo savybes. Pagal charakterį Vėžiai jautrūs, emocingi ir imlūs įspūdžiams. Jų subtiliai dvasiai reikia apsaugos nuo grubaus aplinkinio pasaulio įsikišimo.

Religingumas šio ženklo atstovams padeda išsaugoti ramybę ir sielos pusiausvyrą. Tikėjimas Dievu juos apsaugo nuo griaunančių emocijų – pavydo, pykčio, liūdesio.

Paprastai Vėžiai tampa tos religijos atstovais, kuri jiems buvo priskirta gimstant. Šis ženklas atsako už kartų perimamumą.

Daugelis Vėžių tiki visais įmanomais prietarais. Iš prigimties jie linkę mistiškai suvokti pasaulį. Kaip ir Žuvys, Vėžiai tiki, kad egzistuoja ne tik regimas ir suvokiamas pasaulis. Šalia jo yra ir tai, kas paslėpta ir nematoma – vadinamasis „subtilusis“ pasaulis.

Daugelį šio ženklo atstovų traukia astrologija. Būdami puikūs psichologai, jie geba tapti šios srities profesionalais. Taip pat jie dažnai domisi astrologija vien savo šeimos ir artimų draugų reikmėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.