Zodiako ženklai, kurių jausmai visiems – kaip ant delno

Jausmus žmonės reiškia nevienodai. Vieni yra labai jausmingi ir skuba atverti širdį, tuo tarpu kiti linkę viską išgyventi viduje ir atsiverti iš lėto, tik tuomet, kai kita pusė žengs pirmąjį žingsnį. Astrologų teigimu, tai susiję ir su Zodiako ženklu. Pateikiame jų reitingą, pradedant nuo didžiausių atlapaširdžių, baigiant visiškais slapukais.

 Vieni yra labai jausmingi ir skuba atverti širdį, tuo tarpu kiti linkę viską išgyventi viduje ir atsiverti iš lėto, tik tuomet, kai kita pusė žengs pirmąjį žingsnį.<br> 123rf nuotr.
 Vieni yra labai jausmingi ir skuba atverti širdį, tuo tarpu kiti linkę viską išgyventi viduje ir atsiverti iš lėto, tik tuomet, kai kita pusė žengs pirmąjį žingsnį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2017, 12:38 PM, atnaujinta Nov 18, 2017, 1:06 PM

1. Skorpionas

Skorpionas – kietas riešutėlis. Nors jis nesudaro beviltiško romantiko įspūdžio, bet neabejotinai išreikš jums savo švelnius jausmus, jeigu tik juos pajus. Skorpionas paprastai nesivaldo ir tiki, kad reikia arba eiti va bank, arba iš viso nesiimti jokių žingsnių. Iš Skorpiono laukite dosnių gestų ir girtų meilės prisipažinimų.

2. Vėžys

Kai tik Vėžys nuspręs, kad jaučia jums kažkokius jausmus, niekas jo nesustabdys nuo meilės jums su visomis iš to plaukiančiomis pasekmėmis. Jeigu jums nusišypsojo laimė būti Vėžio mylimąja (ar mylimuoju), niekada jo nepaleiskite. Jis mano, kad gyventi reikia maloniai ir aistringai, ir jo meilės gyvenimas – ne išimtis. Nors pradžioje jis elgsis kiek atsargiai, kai tik jį pažinsite, jis pasirodys esąs įspūdingas žmogus.

3. Liūtas

Liūtas visada siekia savo tikslo. Jis pasauliui nedemonstruoja savo romantiškosios pusės, nes yra užimtas pastangomis pasiekti sėkmės. Jis tuščiai nešvaisto laiko, nori įsitikinti, kad jūs sužinojote apie jo ketinimus. Liūto žiaurus požiūris, bet švelnus jo įvykdymas, ir tai jį daro puikiu partneriu tinkamam žmogui.

4. Avinas

Avinas mėgsta nuotykius, jam meilė – tai avantiūra. Jeigu jis jumyse įžvelgs savo partnerį, apskelbs apie savo meilę visiems, ką pažįsta. Jis – laisvos prigimties, ir jūs pastebėsite, kad jis įsivelia visur, kur kvepia aštriais pojūčiais. Jis nepakenčia vidutiniškumo ir niekada nesutiks pasitenkinti mažesniu, kai kalbama apie meilę. Jis myli meilę taip pat aistringai, kaip ir patį gyvenimą, bet gali vieną kartą prapulti, o po to vieną gražią dieną atsirasti, sugrįždamas prie to, kas duoda peno jo sielai.

5. Svarstyklės

Svarstyklės dažnai ieško balanso, bet kai kalbama apie santykius, jie joms reiškia arba viską, arba nieko. Joms patinka reikšti savo meilę kitam žmogui. Jeigu užkariausite Svarstyklių širdį, jos iš karto tai pasakys ir mylės pačiu švelniausiu būdu.

6. Vandenis

Meilės paieškos vandeniui nėra prioritetas, nes jis įsimyli giliai ir dažnai, Tačiau viskas jam greit įgrysta ir ima kelti nuobodulį. Nėra jokių abejonių, kad jūs greit sužinosite, ar patinkate vandeniui, bet būsite jo akiratyje tol, kol horizonte nepasirodys nauja svajonė, nuotykis ar žmogus.

7. Mergelė

Nepaisant ramios išorės, Mergelė labai jausminga, kai kalbama apie meilę. Ji puola į kraštutinumus, kad apgintų savo ego, ir turi pasverti visas įmanomas sąnaudas, prieš pradėdama santykius su jumis. Mergelė nenoriai atsiveria, bet kai tik ji tai padaro, jūs suprantate, kad radote tai, ko ieškojote. Jos meilė nuoširdi ir tikra.

8. Šaulys

Šaulys orientuotas į tai, ko daugelis iš mūsų neturi – meną priimti meilę. Lengva mylėti kitą, bet ne visada lengva būti mylimam, ir tai Šauliui svarbiausias reikalavimas prieš nusprendžiant toliau pasistūmėti santykiuose. Šauliui nepatiks bet koks meilužis. Jis nori, kad jūs pasistengtumėte padaryti viską, kad jį užkariautumėte, nes jis žino, kad yra to vertas.

9. Dvyniai

Dvyniai – žavėjimo meistrai. Bet jų kolektyvinė prigimtis ne visada reiškia, kad jie turi planų dėl jūsų. Jie švelnūs su daug kuo, bet artimi tik su vienetais. Jeigu Dvyniai jums atsivers, laikykite save ypatingais, nes jūs priklausote ribotam ratui žmonių, kuriems pavyko tai pamatyti. Gauti jų dėmesį lengva, bet išlaikyti labai sunku.

10. Ožiaragis

Ožiaragis – vienas pačių ištikimiausių ir nusipelnančių pasitikėjimo Zodiako ženklų. Jums teks skirti laiko ir jėgų, kad pažintumėte tikrąjį Ožiaragį. Jis kurį laiką tyliai kentės, jeigu pajuto jausmus jums, todėl jeigu jums patiko Ožiaragis, jums būtinai reikia veikti pirmiems.

11. Žuvys

Nenuspėjamą Žuvų prigimtį apsunkina jų polinkis įsimylėti. Žuvys žino iš savo patirties, kad savo jausmus geriau pasilaikyti sau, kol jos nebus absoliučiai tikros dėl savo meilės objekto. Žuvys greičiau apsaugos save nuo skausmo būti atstumtoms ir leisis į kitą nuotykį, nei surizikuos papasakoti jums apie savo jausmus. Jeigu jūs tokie pat laisvi ir impulsyvūs, kaip Žuvys, ir jaučiate, kad spėsite paskui jas, jos jums parodys tai, ką nori nuslėpti.

12. Jautis

Jautis beveik visada nori, kad jūs žengtumėte pirmą žingsnį. Jis mėgsta gauti dėmesį, bet ne visada pats jį skiria, todėl jis yra idealus partneris karjeristams. Jūs galite eiti iš proto nežinodami, myli jus Jautis ar ne. Tačiau jie neleis jūsų ryšiui nutrūkti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.