4 Zodiako ženklai, nuolat dėl visko kaltinantys save

Kai kas nors nepavyksta, ką dėl to kaltinate? Kai kurių Zodiako ženklų atstovai nenori prisiimti kaltės, tuo tarpu kiti visas, net akivaizdžiai ne dėl jų kaltės kilusias problemas, suverčia sau. Nėra įmanoma gyventi nedarant klaidų. Juk net ir kruopščiausiai suplanuoti dalykai ne visada pavyksta!

 Pasak astrologų, kai kurie Zodiako ženklai kalti jaučiasi net tada, kai taip jaustis tikrai nereikėtų. <br> 123rf nuotr.
 Pasak astrologų, kai kurie Zodiako ženklai kalti jaučiasi net tada, kai taip jaustis tikrai nereikėtų. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-23 15:36

Pavyzdžiui, vairuojant automobilį staiga sprogsta padanga. Dalis žmonių pasikeis ratą ir tęs kelionę, kita dalis jų mušis į krūtinę ir kaltins save dėl to, jog tą savaitę nepasitikrino padangų būklės ir atidžiau nepasiruošė kelionei, nors to daryti nereikėtų.

Pasak astrologų, kai kurie Zodiako ženklai kalti jaučiasi net tada, kai nėra kalti. To priežastys yra tam tikros būdo savybės.

Štai 4 Zodiako ženklai, kurie tai daro labiausiai.

1. Vėžys

Vėžys tikrai nėra tas Zodiako ženklas, kuris į kiekvieną gyvenimo kelyje atsiradusią kliūtį reaguoja ramiai. Vėžiai yra be galo emocingi, todėl dažniau pasikliauna širdimi, o ne protu. Šie žmonės nemėgsta klysti, nes tai trikdo jų mintis, ypač tada, jei padaryta klaida kaip nors susijusi su jiems artimu žmogumi.

Iš visų Zodiako ženklų, Vėžys save dėl daugelio dalykų kaltina labiausiai. Jei šie žmonės nori viską pamiršti ir atsipalaiduoti, jie tą padaryti gali, bet pirmiausia jiems būtina susitvarkyti su savo emocijomis.

2. Mergelė

Mergelės yra tikros perfekcionistės, šio ženklo atstovai yra darbštūs ir sunkiai dirbantys žmonės, kuriems nepatinka dalykai, trukdantys jiems siekti išsikeltų tikslų. Mergelės tiki, kad puikiai kontroliuoja savo gyvenimą, todėl dažniau nei reikėtų, net ir dėl menkiausių klaidų, kaltina save.

Jei planai netampa darbais, šie žmonės sutrinka ir galvoja, jog skyrė nepakankamai laiko planavimui. Kadangi gyvenimas nėra nuspėjamas, ne visuomet jam įmanoma pasiruošti, todėl Mergelėms svarbu atminti: net jei nesate tam pasiruošę, tai dar nereiškia, jog su tuo nesusitvarkysite. Išmokite šiek tiek atsipalaiduoti ir plaukti pasroviui.

3. Žuvys

Žuvys save ima kaltinti tuomet, kai susipainioja savo pačių jausmuose. Šių žmonių plati vaizduotė dažnai užleidžia vietą emocijoms, o ne racionaliam mąstymui. Štai kodėl kartais atrodo, jog Žuvys bėga nuo savęs, o į net pačias menkiausias klaidas reaguoja labai jautriai.

Žuvys tikrai kaltins save, jei kas nors nutiko jų mylimam žmogui. Būdamos užjaučiančios ir nesavanaudiškos, Žuvys mėgsta analizuoti kitų jausmus, renkasi neracionalų mąstymą. Jei gyvenimas klostosi ne pagal kruopštų jūsų scenarijų, nekaltinkite savęs ir nemanykite, jog esate nevykėlis.

4. Dvyniai

Šio Zodiako ženklo atstovus patenkinti yra gana sudėtinga. Save kaltinti Dvyniai ima dėl to, jog dažnai keičiasi jų mintys ir sprendimai. Kad ir kokie dinamiški būtų šie asmenys, kartai jie tampa itin nervingi.

Dvyniai nėra pastovūs, ne visada laikosi tvirto nusistatymo, todėl kaltina save, tačiau kaip jiems to nedaryti, jei niekas kitas nežino, kaip jie jaučiasi? Šie žmonės turėtų atminti, kad ne visuomet reikia būti laimingiems. Kelių pasirinkimų turėjimas yra gerai, tačiau neimkite smulkiai vertinti kiekvieno galimo scenarijaus, nes kaimyno žolė visada žalesnė, o jūs tik nudegsite.

Pabaigai, svarbiausia žinutė – mažiau kaltinkite bet ką, ir tiesiog stenkitės judėti į priekį.

Parengė Edita Maračinskaitė

Turinys pirmą kartą publikuotas 2017 metų lapkričio 22 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.