Tikite raudono siūlo galia? Kitos spalvos – ne mažiau galingos

Ko gero, nerasime žmogaus, negirdėjusio apie tokią galingą apsaugą, kaip raudonas siūlas ant riešo. Tokius siūlus-apyrankes nešioja garsenybės, mamos jais apsaugo vaikus. Tačiau galingų savybių turi ne tik raudonos, bet ir kitų spalvų siūlai.

Oranžinis.
Oranžinis.
Rožinis.
Rožinis.
Geltonas.
Geltonas.
Mėlynas.
Mėlynas.
Žydras.
Žydras.
Baltas.
Baltas.
Juodas.
Juodas.
Daugiau nuotraukų (10)

Lrytas.lt

2017-11-27 12:05

Teisingai pasirinkę siūlo spalvą, galėsite pritraukti į savo gyvenimą būtent tai, ko jums reikia labiausiai. Sužinokite, kokios galios slypi skirtingų spalvų siūluose.

Žalias siūlas

Žalia spalva įkūnija gamtos galybę, tai šventa spalva. Laikoma, kad toks siūlas ant riešo geba apsaugoti daug bendraujančius, visuomenės akiratyje esančius žmones, gina juos nuo negatyvo ir pavydo. Jis savininkui dovanoja laimę ir turtą, taip pat saugo nuo ligų.

Žalią siūlą rekomenduojama nešioti, kai reikia adaptuotis prie naujų gyvenimo situacijų. Pavyzdžiui, įsidarbinus naujoje vietoje. Jis pakraus jus energijos ir palaikys fizines bei dvasines jėgas.

Tamsiai žalias siūlas

Bet kokie žali atspalviai labai švarūs ir natūralūs. Jie semiasi galių iš gamtos ir savyje turi tik gerą energiją. Tamsiai žalias siūlas – ne išimtis.

Tokiu siūlu ant rankos galima apsiaugoti nuo apgaulės ir vagių, taip pat pagerinti materialinę padėtį. Jis sukurs aplink jus taikią atmosferą, kuri padės tvarkant svarbius reikalus. Jeigu laukia sudėtingas pokalbis – pasirinkite tamsiai žalio atspalvio siūlą.

Oranžinis siūlas

Ši spalva energiją gauna iš Saulės. Tokios spalvos apsauga neša kilnumą ir ambicijas, stimuliuoja visus jausmus ir padeda geriau bendradarbiauti su aplinkiniais. Tokį siūlą turi turėti kiekvienas. Jis būtinai pritrauks sėkmę ir apsaugos nuo daugelio ligų.

Rožinis siūlas

Stebuklingas šio siūlo galias atrado dar Saabos karalienė, kuri garsėjo savo išmintimi ir grožiu. Toks siūlas labai tinka moterims, nes sustiprina moteriškos energijos srautus. O taip pat toks siūlas yra geras meilės talismanas.

Geltonas siūlas

Kaip ir oranžinė, tai yra Saulės spalva. Ši spalva globoja kūrybą. Tokios spalvos siūlas padeda ieškant įkvėpimo ir pradedant naujus darbus. Ši amuletą reikia nešioti studentams, moksleiviams, kūrybinių profesijų atstovams, o taip pat būrėjams bei ekstrasensams. Galtonas siūlas geba apsaugoti nuo burtų ir nužiūrėjimo.

Mėlynas siūlas

Jeigu ieškote sėkmės, mėlynas siūlas kaip tik jums. Jis puikiai tinka verslininkams, nes dovanoja sėkmę ir nepriklausomybę, o taip pat padeda įveikti konkurentus. Tokio amuleto savininkui bus lengva susikoncentruoti į svarbius darbus, jis suteikia harmoniją ir ramybę. Mėlynas siūlas padeda vystyti intuiciją.

Žydras siūlas

Žydra – dangaus spalva. Ji simbolizuoja kilnumą ir švarą. Tokios spalvos siūlas tiks tiems, kurie ieško atsakymo į svarbų gyvenimo klausimą, ir kuriems reikia gero patarimo. Jis padės rasti dvasinį vedlį, išspręsti svarbias problemas ir įveikti visas baimes.

Baltas siūlas

Balta spalva – švaros simbolis. Tokios spalvos siūlas reikalingas tiems, kurie pradeda naują gyvenimą. Jeigu išgyvenote netektį ar praradimą, toks siūlas padės su tuo susidoroti. Taip pat baltas siūlas yra gera apsauga studentams ir moksleiviams, nes geba grąžinti susidomėjimą mokslu.

Juodas siūlas

Daugeliui juoda spalva asocijuojasi su negatyvu, tačiau ji turi ir kitą pusę. Toks siūlas padovanos jums ramybę ir užtikrintumą. Jeigu blogai kontroliuojate emocijas, toks amuletas kaip tik jums.

Siūlų derinimas

Ne mažiau efektyvūs yra ir skirtingų spalvų siūlų deriniai.

Baltos ir raudonos spalvų derinys apsaugo nuo fizinių traumų. Tokia apyrankė pravers tiems, kurių veikla susijusi su rizika, pavyzdžiui, ugniagesiams.

Baltas ir juodas siūlai – išminties simbolis. Nepakeičiamas talismanas moksleiviams ir studentams.

Raudonas ir žalias siūlai kartu pritraukia į gyvenimą meilę. Jeigu jau turite partnerį, toks amuletas padės atsikratyti pavydo, o taip pat apsaugos nuo nužiūrėjimo ir blogos energijos. Gerai tinka vaikų apsaugai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.