Išsirinkite širdelę – štai kas jūsų laukia Valentino dieną

Meilės diena ne už kalnų, daugelis jau pradėjo planuoti, kaip romantiškai ją atšvęsti. Visi norime savo mylimiesiems sukurti kuo geresnį įspūdį, o tam reikia pastangų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2018, 12:15 PM

Kad diena praeitų sklandžiai, siūlome pažvelgti į ateitį ir sužinoti, ko galima tikėtis Šv.Valentino dieną. Išsirinkite tą širdelę, kuri labiausiai jus traukia, ir sužinokite, kas jūsų laukia.

1. Rožinė

Jeigu pasirinkote rožinę širdelę, jūsų laukia miela ir maloni diena. Galite eiti pietauti, į kiną ar specialiai jums suruoštą pasimatymą. Diena praeis su saldžiais pokalbiais ir patvirtins jūsų meilę vienas kitam. Jūsų Valentino diena bus labiau paženklinta emociškai, nei fiziškai, ir jūs iš naujo galėsite įsimylėti savo partnerį.

2. Žalia

Ajajai. Jeigu pasirinkote žalią širdelę, tada nesitikėkite idealios dienos, kokios galėtumėte norėti. Gali tekti dieną praleisti vieniems ir pavydėti kitoms poroms, kurios puikiai leidžia laiką.

3. Geltona

Jeigu pasirinkote geltoną širdelę, jūsų diena prabėgs šiltoje ir jaukioje aplinkoje. Greičiausiai šią dieną praleisite namuose su savo mylimaisiais ir karštos aromatingos kavos puodeliu. Jūs norėtumėte praleisti laiką kartu, tik dviese. Ši diena simbolizuos romantikos atgimimą jūsų santykiuose.

4. Juoda

Jeigu pasirinkote juodą širdelę, jūsų laukia kiek įtempta diena. Galite susipykti ar susiginčyti, ir tai gali sugadinti jūsų abiejų nuotaiką. Be abejo, jūs neplanuojate tokių įvykių, bet šią dieną būkite atsargūs.

5. Balta

Jeigu išsirinkote baltą širdelę, greičiausiai tai bus ta diena, kai jūs suprasite kiek tyra yra jūsų meilė. Gali atsitikti taip, kad jūs suprasite, kiek mylite vienas kitą ir kiek vienas kitam reiškiate.

6. Raudona

Jeigu pasirinkote raudoną širdelę, jūsų Valentino diena bus ugninga ir aistringa. Jūs suprasite, kaip stipriai traukiate vienas kitą ir kaip giliai vienas kito trokštate. Tai bus liepsnojančios aistros diena, ir emocijos bus labai stiprios.

7. Ruda

Jeigu pasirinkote rudą širdelę, jūsų diena bus skirta patikrinti, kiek jūs rūpinatės vienas kitu. Jūs praleistumėte dieną kalbėdami ir galvodami apie tai, kaip išaugo jūsų meilė ir kaip giliai įsišaknijo jūsų jausmai vienas kitam. Jūs susitaikėte su mintimi, kad radote tą, kurio jums reikia jūsų gyvenime.

8. Violetinė

Jeigu jūsų pasirinkimas – violetinė širdelė, jūsų diena bus avantiūristiška. Jūs vienas kitame pastebėsite naujus dalykus ir savo partneryje atrasite slaptas savybes. Po to jūsų meilė turėtų sužydėti. Jūs atnaujinsite savo meilę, kuri taps gilesnė nei anksčiau.

9. Mėlyna

Jeigu pasirinkote mėlyną širdelę, diena bus paprasta, bet graži. Atrasite, kokia didelė jūsų meilė jūsų partneriui, kaip begalinė dangaus mėlynė. Ir pamatysite, kokia ji gili, kaip mėlynas vandenynas.

10. Oranžinė

Jeigu pasirinkote oranžinę širdelę, jūsų Valentino diena bus linksma, aktyvi ir spontaniška. Galiausiai jūs atsisakysite savo ankstesnių planų ir tiesiog plauksite pasroviui. Kiekvieną dienos akimirką kvailiosite ir darysite tai, ko negalvojote, bet vis tiek tuo džiaugsitės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.