Seimo narių Zodiako ženklai: daug karštakošių, mažai diplomatų, vienas – išskirtinis

Politika – įtemptas, daug nervų reikalaujantis darbas, bet joje netrūksta ir intrigų, pavydo, kivirčų, įžeidinėjimų. Nepaisant to, besiveržiančių prie valdžios lovio – per akis.

 Daugiausiai – 15 – parlamentarų, gimusių po Liūto Zodiako ženklu.<br> J.Stacevičiaus ir 123rf nuotr.
 Daugiausiai – 15 – parlamentarų, gimusių po Liūto Zodiako ženklu.<br> J.Stacevičiaus ir 123rf nuotr.
 Kelia nuostabą, kad mažiausia Seimo narių, gimusių po Svarstyklių ženklu, kurie laikomi diplomatiškiausiais politikais ir tinkamiausiais parlamentarais.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Kelia nuostabą, kad mažiausia Seimo narių, gimusių po Svarstyklių ženklu, kurie laikomi diplomatiškiausiais politikais ir tinkamiausiais parlamentarais.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Išskirtinę gimimo datą – 1977-07-07 turi Seimo narys ir Vėžio Zodiako ženklo atstovas T.Langaitis.<br> T.Bauro nuotr.
 Išskirtinę gimimo datą – 1977-07-07 turi Seimo narys ir Vėžio Zodiako ženklo atstovas T.Langaitis.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Sniegė Pilypienė

Mar 9, 2018, 10:26 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:09 AM

Deja, bet politikų savybės ir gebėjimai pagal jų Zodiako ženklus – labai skirtingi. Kaip ir jų požiūris į šią veiklos sferą. Tai yra, vieni neįsivaizduoja savo gyvenimo be valdžios ir savo galybės. O kai kurie kiti savo misiją politikoje supranta, kad reikia atsidavusiai tarnauti juos išrinkusiems rinkėjams. Treti lieka nepastebimi arba imasi „pilkojo kardinolo“ vaidmens.

Kadangi Lietuvos Seimo narių gimimo datos publikuojamos viešai, buvo nesunku išsiaiškinti, po kuriais Zodiako ženklais jie gimė. Taigi, daugiausiai – 15 – parlamentarų, gimusių po Liūto Zodiako ženklu. Antroji vieta atiteko keturiems Zodiako ženklams: po Jaučio, Mergelės, Skorpiono ir Ožiaragio ženklais gimė 13 parlamentarų, trečioje vietoje – Vėžio ir Žuvų Zodiako ženklai, po kuriais gimė 12 parlamentarų, 11 Seimo narių, gimusių po Dvynių ir Šaulio Zodiako ženklais, 10 parlamentarų – Avino ir Vandenio Zodiako ženklų atstovai. O mažiausiai į Seimą pateko Svarstyklių ženklui priklausančių parlamentarų. Jų – 8.

Daugiausiai panašių charakterio savybių reikia ieškoti tarp po Liūto ženklu gimusių parlamentarų Sauliaus Skvernelio, Kazio Starkevičiaus ir Gintaro Steponavičiaus. Jie visi gimė ne tik tą pačią dieną, bet ir ties dviejų Zodiako ženklų – Vėžio ir Liūto sankirta – liepos 23-ąją.

Gera proga kartu paminėti sausio 29 dieną ne tik po Vandenio ženklu, tą pačią dieną gimusiems Seimo nariams Mindaugui Basčiui bei Agnei Bilotaitei, bet ir dar dviem Vandenio ženklo atstovams Rimantei Šalaševičiūtei ir Stasiui Šedbarui, švenčiantiems savo gimtadienį vasario 10 dieną. Taip pat dviem Ožiaragiams – Juozui Umbrasui bei Laurynui Kasčiūnui sausio 8-ąją, dviem Skorpionams – Algirdui Butkevičiui ir Juozu Baubliui, švenčiantiems savo gimtadienius lapkričio 19 dieną.

Tuo tarpu Seimo nariai Gintautas Kindurys, Raimundas Martinėlis bei Vyriausybės narys Linas Kukuraitis gimė ties dviejų Zodiako ženklų – Jaučio ir Dvynių sandūra – gegužės 22 dieną. Vadinasi, jie taip pat turi nemažai panašių charakterio savybių, gal būt ir pomėgių. Turėtų sutapti ir jų skoniai, paklausus, kokios moterys jiems labiausiai patinka.

Išskirtinė gimimo data

Vis dėlto išskirtinę gimimo datą – 1977-07-07 turi tik vienas Seimo narys ir Vėžio Zodiako ženklo atstovas Tadas Langaitis. Ką reiškia, jei žmogaus gimimo datoje yra trys ir daugiau skaičių „7“?

Žinia, Pitagoras, remdamasis savo matematiniais, astrologiniais sugebėjimais bei aiškiaregystės fenomenu, sukūrė specialų metodą – skaičių lentelę arba magišką kvadratą. Pagal šį metodą, žinant konkretaus žmogaus tikslią gimimo datą, galima išsiaiškinti ne tik jo charakterį, biolauką, vidines savybes, bet ir polinkius, gabumus ir panašiai. Šie duomenys atkeliauja kartu, vos žmogui išvydus pasaulį. Pitagoro kvadrate skaičius „7“ laikomas sėkmės skaičiumi. Bet jei žmogaus gimimo datoje tik vienas septynetas, vadinasi, jam sekasi arba nesiseka kaip ir daugumai. Todėl tikrai neverta tikėtis didelės sėkmės, nes vienas septynetas per daug silpnas.

Tačiau, jei žmogaus gimimo datoje yra keli septintukai, jis turi puikią galimybę atsiskleisti kurioje nors konkrečioje veiklos sferoje. Bet jei kelių septintukų savo gimimo datoje turėtojas žengia neteisingą žingsnį arba eina klaidingu keliu, jį iš karto užgula sunkumai. Tai ir yra savotiškas ženklas ar signalas, liudijantis, kad jis veltui eikvoja jėgas – ne ten, kur reikia.

Žmonės, kurių gimimo datoje yra trys ir daugiau skaičių „7“, laikomi savo gyvenimo kūrėjais. Tai reiškia, kad Aukščiausiasis pažymėjo juos ypatingu ženklu. Be to, tvirtinama, kad tokių žmonių smegenys talpina daug daugiau informacijos nei gimusių eilinę dieną. Neretai patys nesuvokdami ar tiesiog nesusimąstydami tokie žmonės jaučia ar „mato“ kitų žmonių gyvenimus tarsi filmo juostoje arba per sapnus. Trijų ir daugiau septintukų turėtojų yra tarp aiškiaregių ir ekstrasensų. Žmogui, turinčiam išskirtinį ženklą – tris ir daugiau septintukus savo gimimo datoje, jo planai ir sumanymai išsipildo tarsi pamojus burtininko lazdele. Bet didžiausia tokių žmonių problema ta, kad jie neišnaudoja savo gebėjimų ir galimybių. Teigiama, kad žmonės, kurių gimimo datoje yra trys ir daugiau skaičių septyni, turėtų dirbti mokslininko, tyrėjo darbą arba rinktis veiklą, profesijas, susijusias su žmonėmis. Pavyzdžiui, mediko, mokytojo, psichologo ir panašiai. O mes turime vieną parlamentarą.

Diplomatų Seime mažai

Ko gero neturėtų stebinti, kad daugiausia Seime Liūto Zodiako ženklo parlamentarų. Juk jie – Ugnies stichijos atstovai. Vadinasi, veržlūs, energingi, atkaklūs, ambicingi kietakakčiai ir lyderiai iš prigimties. Jie siekia valdžios visa savo esybe. Tai politikai ir vadovai iš pašaukimo. Jie išsiskiria iš kitų savo reprezentatyvia išvaizda, oria laikysena, iškalbingumu. Bet pasisako eiliniam ir paprastam žmogui suprantama kalba. Todėl rinkėjai aktyviai balsavo už Liūto ženklo kandidatus į Seimą.

Užtat kelia nuostabą, kad mažiausia Seimo narių, gimusių po Svarstyklių ženklu, kurie laikomi diplomatiškiausiais politikais ir tinkamiausiais parlamentarais. Nes Svarstyklių ženklo žmonės paprastai pirmiausiai linkę apgalvoti savo žingsnius ir ketinimus, pasverti visus „už“ ir prieš“ ir tik tada priimti sprendimus.

Tikėti Seimo narių politikų horoskopu ar ne – rinkėjų reikalas, bet tikriausiai nei vienam nekils abejonių, kad kiekvieną Zodiako ženklą globoja atitinkama planeta. Vadinasi, daro įtaką ir po vienu ar kitu Zodiako ženklu gimusio žmogaus charakteriui bei jo elgesiui. Juk Seimo nariai tokie pat žmonės – su savo ydomis ir silpnybėmis.

Politikus, arba kaip juos vadina, tautos išrinktuosius – gana sunku suprasti. Taip, kaip jie prisistato televizorių ekranuose arba per rinkimų kampanijas, šventesni už popiežių. Bet patekę į Seimą ilgainiui neretai parodo savo tikrąjį veidą.

Todėl balsuojant už vieną ar kitą kandidatą per rinkimus, nesunku ir suklysti. Šis horoskopas turėtų padėti rinkėjams suprasti, ar jų išrinktieji parlamentarai pateisina lūkesčius, ar tinkamai atstovauja jų interesams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.