5 Zodiako ženklai, nuolat gadinantys kitiems nuotaiką

Kai kurie žmonės tiesiog persipildę prasta nuotaika. Dėl to kalti tam tikri gyvenimo įvykiai, paties žmogaus būdas, bet būna, jog tai priklauso ir nuo Zodiako ženklo ar tam tikro žvaigždžių išsidėstymo.

 Savo draugų ar pažįstamų rate tikrai turite žmonių, kurie sugeba sugadinti nuotaiką.<br> 123rf nuotr.
 Savo draugų ar pažįstamų rate tikrai turite žmonių, kurie sugeba sugadinti nuotaiką.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2018, 12:41 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 1:00 PM

Nors tokiais bruožais pasižymi ne visi, savo draugų ar pažįstamų rate tikrai turite žmonių, kurie, priklausomai nuo jų Zodiako ženklo, sugeba sugadinti nuotaiką.

Štai 5 Zodiako ženklai, sugebantys mus neigiamai paveikti.

Ožiaragis

Šis asmuo yra vienas iš labiausiai nuotaiką sugadinti sugebančių žmonių. Net jei kitam stiklinė atrodo pusiau pilna, jam ji pasirodys beveik tuščia, o tam, kurie mano kitaip nei jis, sakys, jog šis elgiasi netinkamai, yra kvailas ir niekam tikęs.

Net jei kurią nors dieną jo nuotaika yra gerokai šviesesnė, Ožiaragis vis tiek bus vienas iš šalčiausių ir labiausiai neigiamą įtaką darančių žmonių. Jis tiesiog spinduliuoja negatyvia energija, kuri yra užkrečiama.

Avinas

Avinas kitiems nuotaiką sugadina dėl to, jog pats tą akimirką jaučiasi ne pačiu laimingiausiu žmogumi. Būtent dėl šios priežasties daugelis jo nemėgsta.

Net tada, kai tai yra visiškas melas, Avinas manys esantis teisus, ten, kur diskusijos nėra reikalingos, sukurs tikrą ginčą, be to, jis nepasižymi pačia didžiausia kantrybe. Bendraujant su Avinu sunku nebūti susiraukus.

Liūtas

Nors po šiuo Zodiako ženklu gimęs žmogus pasižymi išties neblogomis savybėmis, yra drąsus ir dosnus, kalbai pasisukus apie blogus asmenybės bruožus, visi tik pritariamai linkčioja galvomis.

Liūtas – labai arogantiškas, jis nežino, kada geriau patylėti, sako tai, ką galvoja, dėl to dažnai net pats to nesuvokdamas įžeidžia kitus.

Mergelė

Kai kalbama apie neigiamą įtaką nuotaikai, Mergelė dažnai sudaro klaidingą įspūdį, nes iš pirmo žvilgsnio šis Zodiako ženklas atrodo labai mielas ir geras.

Geriau pažinę Mergelę suvoksite, jog tai pats kritiškiausias žmogus, kuriam niekas neįtiks. Būtent dėl šios priežasties Mergelė lengvai sugadina nuotaiką.

Dvyniai

Kaip ir galima numanyti iš šio Zodiako ženklo, Dvyniai turi dvi asmenybes. Viena jų – linksma, nuotaikinga ir visuomet gerai nusiteikusi, tačiau jei jums bendrauti teks su užkietėjusiu melagiu, kuris pasiruošęs sugadinti nuotaiką, saugokitės.

Šis žmogus lėtai darys neigiamą įtaką jūsų gyvenimui, todėl tik po kurio laiko suprasite, kad dėl jūsų nuolat blogos nuotaikos kalti būtent Dvyniai.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.