3 Zodiako ženklai, gebantys užhipnotizuoti savo žvilgsniu

Jų akyse galima paskęsti, jos – kaip beribis vandenynas, vilioja, kviečia ir užburia. Už vieną žvilgsnį galima viską atiduoti. Pažvelgi tokiam žmogui į akis ir supranti – tu pražuvai.

 Visi žino, kad akys atspindi žmogaus sielą.<br> 123rf nuotr.
 Visi žino, kad akys atspindi žmogaus sielą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2018, 12:34 PM, atnaujinta Apr 11, 2018, 12:44 PM

Visi žino, kad akys atspindi žmogaus sielą. Būtent iš akių lengviausia išskaityti melą. O taip pat akimis galima apžavėti žmogų, pajungti savo valiai. Tokią dovaną galima naudoti tiek geriems, tiek blogiems tikslams.

Astrologai pastebėjo, kad tokius gebėjimus turi trys Zodiako ženklai.

3 vieta – Vandenis

Vargu ar Vandenis patikės, kad jis gali turėti tokių galių. Tačiau jis, dažniausiai net pats to nepastebėdamas, naudoja savo talentus. Šis ženklas turi gerai išlavintą vaizduotę. Jis taip aiškiai mintyse įsivaizduoja tai, ko nori, kad geba per žvilgsnį perteikti pašnekovui savo norus.

Jeigu jis, pavyzdžiui, svajoja, kad pašnekovas išpildytų jo prašymą, jis maldaus akimis, mintyse stiprindamas savo norą. Galiausiai žmogus dėl jam nesuvokiamų priežasčių lengvai sutiks.

Tokia pat žvilgsnio magija veikia ir gundant patikusį žmogų. Jeigu Vandenis jaučia simpatiją, jo akys užsidegs pašėlusia liepsna. Jo užsidegimas persiduoda pašnekovui, ir šį, pačiam to nepastebint, apima šilti jausmai.

2 vieta – Liūtas

Karališkas žvilgsnis nepalieka abejingų. Liūto žvilgsnis visada paslaptingas ir svajingas. Jis intriguoja ir įvilioja į tinklą. Jame yra neįmenama paslaptis.

Kodėl Liūtas lengvai įgyja autoritetą visuomenėje? Greta kitų jo lyderio savybių ne paskutinę vietą užima jo žvilgsnis. Jis žiūri į žmogų, ilgai tyrinėja ir laipsniškai trina apsauginius barjerus, žmogus visiškai praranda valią priešintis.

Taip Liūtai be vargo susiranda sąjungininkų. Žiūrint jiems į akis tiesiog neįmanoma atitraukti žvilgsnio. Jis taip gundo, kviečia ir žada nežemiškus malonumus.

1 vieta – Skorpionas

Šio ženklo atstovus galima atpažinti pagal akis. Jie gali būti absoliučiai skirtingos išvaizdos, bet jų akys – tikras meno kūrinys. Išraiškingos, skvarbios, jos tarsi skenuoja žmogų. Taip, akys – svarbiausias Skorpiono pagalbininkas ir ginklas.

Šio ženklo atstovų akyse visada šokinėja liepsnos, jos sukuria įmantrius raštus ir įveda žmogų į savotišką transą. Skorpionas lengvai pelno pasitikėjimą, jis žino, kada jam meluoja, ir visada nustato tikruosius žmogaus ketinimus.

Darbo aplinkoje ar šeimos gyvenime šis ženklas meistriškai naudojasi savo gebėjimais ir visada pasiekia, ko trokšta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.