Anytos Zodiako ženklas: kuri pati baisiausia?

Apie uošves sklando nemažai anekdotų, o štai apie anytas net nejuokaujama. Anyta gali tapti jaunos žmonos atrama ir palaikytoja, tačiau gali ir sugriauti šeimos laimę.

 Anytos vaidmenyje moteriai pasireiškia ne tik tie charakterio bruožai, kurie būdingi jos Zodiako ženklui, bet ir kai kurių kitų ženklų bruožai. <br> 123rf nuotr.
 Anytos vaidmenyje moteriai pasireiškia ne tik tie charakterio bruožai, kurie būdingi jos Zodiako ženklui, bet ir kai kurių kitų ženklų bruožai. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2018, 12:52 PM, atnaujinta Apr 14, 2018, 12:54 PM

Anytos vaidmenyje moteriai pasireiškia ne tik tie charakterio bruožai, kurie būdingi jos Zodiako ženklui, bet ir kai kurių kitų ženklų bruožai. Ji neparodys jų niekur kitur – nei darbe, nei su draugėmis, nei su kaimynais. Todėl daugeliui žmonų geros pažįstamos, tapusios jų anyta, elgesys tampa tikra staigmena. Padėti gali astrologija. Štai kokios anytos būna skirtingų Zodiako ženklų atstovės.

Avinas

Savo sūnaus atžvilgiu ji – karalienė. Ji atlaidi, dosni, bet nepakenčia ginčų. Joje nubunda Liūto ženklas. Su tokiu pat liūtišku karališku atlaidumu ji žiūrės ir į marčią, jeigu laikys ją „dukra“. Bet jeigu ji išlaikys distanciją, pasireikš Vandenio bruožai – draugiškumas, pasirengimas padėti, bendravimas kaip su lygiu. Su anyta Avinu neverta suartėti kaip su mama, jeigu nenorite visą savo gyvenimą jaustis priklausomu vaiku.

Jautis

Ši praktiška ir rami moteris sūnaus atžvilgiu tampa pernelyg rūpestinga. Jeigu marčią ji priėmė kaip „dukrą“, gali rodyti jai tokį pat rūpestį ir stengtis patarnauti įvairiose smulkmenose, bet jeigu „dukra“ nemylima – įkyrėti smulkmeniškais priekabiais. Jeigu santykiuose išlaikoma distancija, ir marti jai – tiesiog sūnaus žmona, tai anyta būna svajinga, pasirengusi užjausti, nesikiša į jaunos šeimos buities reikalus, esant blogiems santykiams rezga intrigas, bet atvirai nekonfliktuoja.

Dvyniai

Judri, smalsi ir širdimi jauna moteris Dvyniai sūnaus ir marčios – „dukros“ atžvilgiu parodo Svarstyklių bruožus. Esant geriems santykiams tai – mokėjimas užglaistyti konfliktus ir padėti jaunai šeimai prisitaikyti vienam prie kito, o esant blogiems – pozicija „čia mūsų, čia jūsų“. Su anytomis Dvyniais reikia pasistengti užmegzti giminiškus santykius ir tapti mylima „dukra“.

Vėžys

Marčiai bus staigmena, kad svetinga ir jauki moteris Vėžys anytos vaidmenyje pradės reikšti Skorpiono bruožus – valdingumą, norą visiškai pasisavinti sūnų, o esant glaudiems santykiams su marčia – ir visą jauną šeimą. Tiesa, dėl artimųjų ji pasirengusi pereiti ugnį ir vandenį, bet savarankiškumo jiems nesuteiks. Su ja geriausia išlaikyti distanciją. Tada ji su marčia elgsis kaip Jautis – santūriai ir ramiai. Gali būti šykštoka, bet visada pasirengusi padėti praktišku patarimu.

Liūtas

Karališkoji Liūtė su sūnumi visai ne tokia griežta, kaip su aplinkiniais. Bendraujant su sūnumi, o po to ir su marčia, jeigu ją priėmė kaip savą, anytai Liūtui pasireiškia Šaulio bruožai – dosnumas, polinkis į plačius gestus, siekis pamokyti, bet nepiktai. Santykiuose išlaikius distanciją Liūtei iš viso nerūpės marčios reikalai. Ji elgsis kaip tipiška Dvynių atstovė: paviršutiniškai, negalvodama apie jos problemas ir nesikišdama į jos gyvenimą.

Mergelė

Rūpestinga ir priekabi Mergelė bendraudama su sūnumi tampa tikru Ožiaragiu: valdingu, racionaliu, santūriu ir reikliu. Tokia pat ji bus ir marčiai – „dukrai“. Su ja geriau išlaikyti atstumą, tada sumišusi Mergelė ims elgtis kaip Vėžys: taps rūpestinga, naminė, labai prisirišusi prie jaunos šeimos. Ir tai su laiku jai pradės patikti, juk dėl ožiaragiško valdingumo jai nepakanka vidinės tvirtybės, ir vadovauja vaikams ji tik per jėgą, nes bijo, kad jie patys nesugebės teisingai susikurti gyvenimo.

Svarstyklės

Moteris Svarstyklės – maloni ir miela. Su sūnumi ji stengiasi kurti lygiaverčius ir draugiškus santykius ir elgiasi kaip Vandenis: draugiškai, paprastai, neprimesdama savęs. Gera drauge ji taps ir tai marčiai, kuri jai taps sava. Bet jeigu marti išlaikys distanciją, anyta Svarstyklės gali tapti pasipūtusi: karališkas Liūto išdidumas padaugintas iš šaltų oficialių Svarstyklių manierų. Todėl su Svarstyklėmis reikia susikurti artimus, giminiškus santykius.

Skorpionas

Kas galėtų pagalvoti, kad valdinga moteris Skorpionas tirpsta dėl savo sūnaus ir yra pasirengusi jam atleisti visas nuodėmes? Su juo jai pasireiškia Žuvų bruožai. Tokia ji bus ir marčiai – „dukrai“. Bet nereikia pamiršti, kad Žuvys – intrigų ir nutylėjimų meistrės, todėl su anyta verčiau nesipykti, kitaip Skorpiono kerštingumas ir pastabumas bei Žuvų mokėjimas regzti intrigas bus nukreipti į karą su marčia. Jeigu su ja bus išlaikyta distancija, ji elgsis kaip Mergelė: padės smulkmenose ir be perstojo kritikuos. Kaip bežiūrėsi, moteris Skorpionas – ne pati „lengviausia“ anyta.

Šaulys

Moteris Šaulys judri, bendraujanti ir išsilavinusi. Bet anytos vaidmenyje jos platus akiratis kažkur dingsta, ir ji elgiasi kaip Avinas, viską priimdama itin egocentriškai. Idealus bendravimo su ja būdas – išlaikyti distanciją, netampant jai „dukra“. Tada ji parodys Svarstyklių bruožus, bus su marčia miela, žavi ir šiek tiek velnių priėdusi.

Ožiaragis

Tai griežta ir santūri moteris. Ji gali būti verslininkė ar namų šeimininkė, bet nei vienu, nei kitu atveju ji griežtai nesilaikys taisyklių, kurias jai primeta jos vaidmuo, ir tokio pat teisingo elgesio reikalaus iš aplinkinių. Bendraudama su sūnumi, o po to ir su marčia – „dukra“, ji pademonstruos Jaučio bruožus – ramybę, santūrumą ir praktiškumą. Buityje, artimiesiems ji kur kas malonesnė nei pašaliniams. Bet neduokdie marčiai šaus į galvą išlaikyti su ja distanciją. Anyta iškart pats pačiu tikriausiu Skorpionu – stipria, valdinga, kerštinga ir įtaria.

Vandenis

Moteris Vandenis anytos vaidmenyje beveik nepasikeičia. Su sūnumi ir marčia, kurią ji pripažįsta sava, pasireiškia Dvynių bruožai: ji bendraujanti, šiek tiek paviršutiniška, smalsi ir ne itin nuoširdi. Tai – idealus anytos-draugės variantas. Bet jeigu marti panorės išlaikyti distanciją, anyta parodys Šaulio bruožus – reguliariai mokys, bet apskritai demonstruos filosofišką požiūrį į gyvenimą, patraukys pečiais ir leis jauniesiems gyventi taip, kaip jie sugalvos.

Žuvys

Moteris Žuvys – nepraktiška svajotoja. Ir iš kur kai imasi tiek praktiškumo ir rūpestingumo, kai kalbama apie sūnų? Su juo, o po to ir su marčia ji parodys Vėžio bruožus: bus kaprizinga, įžeidi, bet labai nuoširdi, prisirišusi ir rūpestinga. Su ja neverta išlaikyti distancijos: su sūnaus žmona, kuri jai netapo artimu šeimos nariu, ji elgsis kaip Ožiaragis – šaltai ir racionaliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.