3 pikčiausi ir pavojingiausi Zodiako ženklai

Susidūrę su nemaloniu ir agresyviu žmogumi vargu ar susimąstote apie jo Zodiako ženklą. Tačiau statistika rodo, kad kai kurie ženklai labiau linkę į agresiją ir konfliktus, lyginant su kitais. Tai susiję su niuansais, užkoduotais jų charakteryje.

 Kai kurie ženklai labiau linkę į agresiją ir konfliktus, lyginant su kitais. <br> 123RF asociatyvi nuotr.
 Kai kurie ženklai labiau linkę į agresiją ir konfliktus, lyginant su kitais. <br> 123RF asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2018, 10:53 AM, atnaujinta Apr 3, 2019, 3:37 PM

Kuris Zodiako ženklas pats pikčiausias?

Skorpionas

Marsas palieka savo antspaudą Skorpiono ženkle, todėl šį Zodiako ženklą galima drąsiai pavadinti karingu ir agresyviu. Bet, skirtingai nuo Avino, Skorpiono pyktis paprastai rimtesnis, turi didesnes pasekmes ir gali trukti gana ilgai.

Skorpionai kaupia savo pyktį, laikydami jį giliai viduje. Dažnai jūs galite net neįtarti, kad vyksta jo viduje, o vieną gražią dieną susiduriate su pykčiu ir agresija, kilusia dėl iš pažiūros menkos priežasties. Skorpionui nepakanka išlieti savo pyktį, jis nori revanšo, trokšta keršto, todėl mėgaujasi, kad atkeršijo.

Jeigu Skorpiono pyktis nukreiptas į jus, žinokite, kad jis ilgai jį kaupė. Būkite tikri, kad Skorpiono įniršis labai greitai nepraeis. Kad Skorpionas galų gale nurimtų, jums reikia suprasti jo pykčio priežastį ir ją pašalinti.

Kad gali jį įsiutinti? Tai ne taip paprasta, kaip galvojate. Paprastai, kad skorpionas parodytų savo pyktį ir agresiją, reikia labai pasistengti. Jis neatleidžia išdavystės ir neištikimybės. Bet kasdieniame gyvenime jį gali sunervinti nepagarba ir nenoras su juo skaitytis. Retais atvejais Skorpionas gali tapti agresyvus, net jeigu nėra jokio pavojaus, bet jis staiga nusprendžia, kad pavojus yra. Bet vėlgi, lygioje vietoje jis nepasikeis. Greičiausiai yra priežasčių praeityje, lemiančių, kodėl jis su jumis elgiasi konfliktiškai.

Avinas

Avinai įeina į pačių pikčiausių ir agresyviausių Zodiako ženklų trejetą, ir nenuostabu, nes būtent Marsas yra pagrindinė Avino planeta ir suteikia jam agresyvumo bei siekio naudoti jėgą.

Dažnai Avino agresijos ir pykčio protrūkiai susiję su tuo, kad jis visiškai negalvoja apie pasekmes, negalvoja, kad gali ką nors įskaudinti ar pats pasirodyti iš blogosios pusės. Jis nepratęs slėpti savo emocijų, ir jeigu jos negatyvios, jis dabar pat nori jų atsikratyti, išliedamas pyktį ant ko nors, kas pasipainios šalia.

Piktas Avinas gana nuspėjamas: jis gali viską niokoti, daužyti indus ir garsiai rėkti. Įpykusiam jam būna labai sunku save tramdyti, bet pyktis gali labai greitai praeiti, kaip ir kilti. Avinai linkę užmiršti ir nemėgsta grįžti prie senų nuoskaudų.

Kas juos gali įsiutinti? Aviną gali įpykdyti patys įvairiausi dalykai, ypač jis gali nervintis, kai kas nors vyksta visai ne taip, kaip jis nori. Avinai įpratę įsakinėti, ir jeigu jų ima nebeklausyti, ant to žmogaus gali išsilieti nemažai agresijos.

Avinai taip pat nemėgsta laukti, todėl labai pyksta, kai juos verčia tai daryti. Jie, pavyzdžiui, pasirengę pėsčiomis nueiti kilometrus, kad tik nereikėtų trypčioti stotelėje laukiant autobuso. Jie negali pakęsti eilių, lėtai besisukančių kasininkų ir transporto vėlavimų.

Vandenis

Nors Vandeniai labai laisvi ir nepriklausomi, juos galima priskirti prie pačių agresyviausių ir konfliktiškiausių ženklų. Visų pirma Vandenis įpratęs ginti savo laisvę ir savo teises, ir jeigu jaučia, kad yra slopinamas, garbingai stos su jumis į konfliktus.

Sproginėjanti planeta Uranas, kuri valdo Vandenį, suteikia nenuspėjamumo ir stipriai reiškiamos agresijos. Beje, nuoskaudos vandenio sielos gilumoje gali ilgai laukti savo valandos prasiveržti. Jūs niekada negalite žinoti, kas jūsų laukia šalia šio žmogaus ir kada tikėtis problemų. Gali būti ir taip, kad jūs jų niekada nesulauksite.

Kas jį gali įsiutinti? Vienintelis dalykas, kuris jį labai erzina – negalėjimas būti laisvam. Jis nepakenčia pavydo ir skolų. Tai visada kelia konfliktus, ypač kai iš jo ko nors reikalauja ir šaukia: tu privalai! Pernelyg konservatyvūs ir nuobodūs žmonės Vandeniui gali sukelti ne šiaip atstūmimą, šio ženklo atstovai gali į juos reaguoti su dideliu pykčiu.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų balandžio 18 dieną.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.