Kokią nagų formą mėgstate? Tai parodo daugiau nei akys

Nagų forma gali labai daug papasakoti apie jų savininkę. Juk visi išoriniai dalykai yra ko nors esančio viduje atspindys. Kartais mes ir patys nenorime sau to pripažinti, bet tai tiesa.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2018, 11:37 AM

Suraskite paveikslėlyje savo nagų formą ir sužinokite, ką ji sako apie jus.

1. Kvadratiniai

Lyderė, drąsi, grubi, diva. Jeigu norite padaryti didelį įspūdį aplinkiniams, kvadratinė forma – kaip tik jums.

2. Kvadratiniai užapvalinti

Pasitikinti savimi, garbėtroška. Tai švelnesnis variantas, lyginant su pirmuoju. Moterys, mėgstančios tokią nagų formą, įpratusios pasikliauti tik savo jėgomis ir pasiekia išsikeltus tikslus.

3. Ovalūs arba apvalūs

Moteriška, romantiška, dėmesinga. Tokia nagų forma – klasika. Moteriška klasika, todėl ir tokių nagų savininkė – moteriškumo ir švelnumo įsikūnijimas. Jūs labai emocinga ir jausminga.

4. Durklai

Avantiūristė, seksuali, mėgstanti iššūkius. Ši nagų forma panaši į penktąją, bet skiriasi ypač stipriai užaštrintais galiukais. Tinka aistringoms, nuotykių ieškotojoms, kurių charakteryje dera ryžtingumas, atkaklumas ir vyriško dėmesio poreikis, kartais – net iki kraštutinumo.

5. Trikampiai

Jaunatviška, nestandartinė, kūrybiška. Stipriai išreikšta migdolo forma išduoda drąsias, netgi įžūlias moteris. Jos neretai pasirenka kūrybines profesijas – yra dailininkės, muzikantės, dizainerės. Greitai užsidega ir greitai atvėsta, labai pavydžiai reaguoja į asmeninę teritoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.