Zodiako ženklas, labiausiai mylintis save

Mylėti savęs niekam neuždrausta – tai anaiptol ne pats blogiausias jausmas iš visų galimų. Tačiau yra Zodiako ženklų, kuriems savimeilė pasiekia absurdišką lygį. Yra ir tokių, kurie visiškai savęs nemyli.

 Meilė sau – tai anaiptol ne pats blogiausias jausmas iš visų galimų.<br> 123rf nuotr.
 Meilė sau – tai anaiptol ne pats blogiausias jausmas iš visų galimų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2018, 3:38 PM, atnaujinta May 5, 2018, 6:17 PM

Kurioje vietoje esate jūs?

12 vieta – Vėžys

Vėžiams save mylėti netinka prie veido: kas iš viso čia per kvailystė? Juk jų vaikai nepamaitinti, vyras (ar žmona) neaprengti, paklodės neišskalbtos, gėlės nepalaistytos, šunys nepavedžioti. „Esu pati paskutinė abėcėlės raidė“, – tvirtai pareiškia Vėžiai ir puola tarnauti laimei ir gerovei tų, kuriuos jie prisijaukino. Meilė sau Vėžiams nesvetima, tiesiog jie save vertina tik tada, kai visi aplink vertina juos, štai kokia tiesa. Bet apie tai užsiminti girdint Vėžiui visgi neverta, jeigu nenorite skandalo iš operos: „Ką tu iš viso supranti apie gyvenimą?“

11 vieta – Mergelė

Mergelėms visai svetimas egoizmas, tiesa, ilgą laiką tai lieka nepastebėta. Visų pirma Mergelė galvoja apie tai, kaip būti geresne kitiems, o jau po to apie save. Dažniausiai artimi žmonės, perpratę Mergelių misiją, pradeda žiūrėti į jas su gailesčiu, bet, žinoma, be reikalo: su savimeile Mergelėms viskas gerai. Kol jūs galvojate, kad Mergelė aukoja savo gyvenimą dėl jūsų, Mergelė vienu mirktelėjimu išsprendžia visas jūsų globalias problemas. O po to, kaip priklauso, paskatina save už tai, kad eilinį kartą išgelbėjo pasaulį. Tiesa, jos apdovanoja save savotiškai – užsidaro savyje, tiksliau, savo neprilygstamo proto gelmėse. Ten joms geriausia ilsėtis nuo nuolatinių ir niekingai mažų problemų, kurių prisigalvoja ne jų rango žmonės.

10 vieta – Ožiaragis

Ožiaragis – tikslo siekianti asmenybė, todėl nė už ką nekeis savo įpročių, gyvenimiškų įsitikinimų, politinių pažiūrų, ir kitų nuomonė jam nerūpi. Tokie žmonės nelaužo taisyklių, visada vykdo pažadus, prisiima atsakomybę už kitus ir myli visa širdimi. Žinoma, myli jie už kažką konkretaus. Juk žemiškasis Ožiaragio kelias panašus į pastangas pasiekti „auksinius standartus“ ir pamaloninti savo griežtą vidinį teisėją, keliantį padidintus reikalavimus. O tai ne juokas. Jeigu Ožiaragis prisiekė mylėti jus ir tiktai jus, jis mylės jus taip stipriai, kad visi palydovai išlėks iš orbitų. Na, o jei ne, tai ne.

9 vieta – Svarstyklės

Į 9 vietą, žinoma, labai pasistengusios, pakilo Svarstyklės. Joms, kaip visada, iki galo nelabai suprantama, aš jos dievina save, ar visgi ne. Ne, žinoma, Svarstyklės save myli labiau už viską: ir lepina, ir skaniai maitina, ir gražiai rengia. Tačiau tai netrukdo joms nuolat savimi abejoti: „Bet ar viską aš darau teisingai? Galbūt elgiuosi įžūliai ir iš aukšto? Gal aš žeminu kitus? Gal aš save myliu labiau, nei leistina? Ar tikrai aš 9 vietoje? Galbūt verta nusileisti žemiau. Nors vargu ar aš egoistiška būtybė“. Trumpiau tariant, Svarstyklių mintys visada užimtos prieštaravimais. Jų santykiai sunkūs tik su savimi. O žmones jos myli, vertina ir dievina.

8 vieta – Dvyniai

Pats mistiškiausias Zodiako ženklas – Dvyniai. Šie didvyriai altruistai užima pelnytą 8 vietą, ir viskas dėl to, kad tarp begalybės asmenybių Dvyniuose yra ir ta, kuri atsakinga už meilę kitiems. Ne, tik negalvokite, kad jie save menkina ir nemyli (dar ir kaip myli ir niekur neriboja), tiesiog iš šalies atrodo taip, tarsi Dvyniai gimė su įmontuotu savęs naikinimo mechanizmu. Jie visiškai atiduoda save kitiems, kad po to pasimėgautų savo pranašumu ir nepakeičiamumu.

7 vieta – Vandenis

Septintoje vietoje tarp pačių egoistiškiausių Zodiako ženklų atsidūrė Vandeniai, kurie labiausiai gyvenime svajoja gyventi laisvai: harmonijoje su pasauliu ir aplinkiniais. Jūs greičiausiai to nežinote, bet jeigu pasaulis atrodytų toks, kokį jį mato Vandenis, mes seniai būtume jį paskyrę Žemės rutulio valdovu ir Dievo vietininku. Tai, žinoma, tik svajonės, bet fakto, kad Vandeniai labiau dievina šį pasaulį, nei save, nenuginčysi.

6 vieta – Šaulys

Mūsų reitingo centre – Šauliai, kuriems kažkokiu stebuklingu būdu pavyko rasti gyvenime harmoniją tarp meilės sau ir pasauliui. Jie save įsimylėję tokiu laipsniu, kad moka gauti iš gyvenimo viską ir savo išsišokimais erzina kitus. Šio ženklo atstovams visada pavyksta rasti aukso vidurį tarp „norisi“ ir „reikia“. Reikia pripažinti, kad Šauliai yra pačios draugiškiausios būtybės.

5 vieta – Avinas

Avinai pateko į nepakenčiamiausių Zodiako ženklų penketuką, ir priežastys yra kelios. Visų pirma, Avinai myli save, antra, jie kenčia nuo nepamatuotai aukštos savivertės. Tiksliau sakant, ne kenčia, o mėgaujasi: „Taip, aš tikras karalius, ir pasaulis nebūtų toks idealus, jeigu jame nebūtų manęs“. Jeigu nebandysite Avino pakeisti, su juo netgi galima gyventi ilgai ir laimingai: jis nemokamai pramins jums keliuką į šviesią ateitį. Tačiau jeigu aklai eisite paskui Aviną, staiga galite pastebėti, kad einate į visiškai akliną tamsą. Ir viskas dėl to, kad avino neįmanoma išmušti iš kelio: jam tas pats, kur eiti, tad nepamirškite to.

4 vieta – Jautis

Jautis, kaip bebūtų keista, yra vienas iš pačių egoistiškiausių Zodiako ženklų, tačiau iki lyderių trejeto „netempia“. Taip yra todėl, kad dėl jo dar yra vilties. Šio ženklo atstovai – siaubingi savimylos, bet tuo pat metu jie pasirengę pasiaukojančiai nusivilkti paskutinius marškinius ir atiduoti savo artimam. Vienas niuansas: šis artimas turi – ne, privalo, – nuoširdžiai ir beviltiškai dievinti Jautį, tada Jautis padės. Nenorite mylėti Jaučio? Ką gi, laikykitės distancijos, visokie prašinėtojai jam nereikalingi.

3 vieta – Žuvys

Žuvys gavo bronzą todėl, kad ne šiaip sau įsimylėjusios save – o ne! Tai pernelyg nuobodu! Jos myli save visa širdimi. Ir taip stipriai, kad tai veda iš proto visus aplink. Pasaulyje yra dalykų, kuriuos galima stebėti amžinai: kaip teka vanduo, kaip dega ugnis ir kaip Žuvys gėrisi savimi. Būkite atsargūs: jos žino savo ginklą ir esant būtinybei gali juo pasinaudoti: jūs jas mirtinai įsimylėsite ir kentėsite visą savo gyvenimą, nes tipiškos Žuvys neatsako tuo pačiu. Viskas paprasta: jų širdis perpildyta stipriais jausmais sau.

2 vieta – Liūtas

Čia tai bent posūkis! Siaubingi egoistai ir savimeilės karaliai Liūtai liko kažkokioje antroje vietoje? Jis įpratę ateiti į svečius ar į vakarėlį raudonu kilimu, kęsti publikos lankstymusis ir ovacijas ir net klausytis, kokie jie klasiški ir kaip puikiai jiems viskas pavyksta, bet antroje vietoje būti jie nepratę. Kodėl gi sidabras, o ne auksas? Ogi todėl, kad jei būtų visiški egoistai, Liūtai to nė nepastebėtų. Tad ne tokie jie ir savimylos, kaip visiems pasakoja.

1 vieta – Skorpionas

O štai ir jis – mūsų herojus! Užkabinkime Skorpionui aukso medalį ir viską pamirškime. Iš tiesų net nepatogu, nes paaiškinti, kaip skorpionai atsidūrė pirmoje vietoje, neįmanoma. Todėl nutylėsime, tik pridursime, kad visų Zodiako ženklų atstovai, taip pat ir šis straipsnis, visa astrologija, žvaigždės, Saulės sistema ir apskritai visa Visata – tai tik purvas po Skorpiono kojomis. Vienaip ar kitaip, Skorpionas tuo besąlygiškai tiki, o ginčytis su juo – beviltiška.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.