Už ką degsite pragare? Zodiako ženklų nuodėmės

Nėra žmogaus be nuodėmės. Ir nenuostabu, juk kiekvienas žmogus turi savų silpnybių, su kuriomis jam kovoti sunkiau nei su kitomis. Sužinokite, į kokias silpnybes linkęs jūsų Zodiako ženklas ir už kokias nuodėmes galite atsidurti pragare.

 Nėra žmogaus be nuodėmės. <br> 123rf nuotr.
 Nėra žmogaus be nuodėmės. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2018, 12:50 PM

Avinas. Konkuravimo nuodėmė

Jūsų ambicijos jus verčia konkuruoti su visais ir visur. Jūs tokie pretenzingi ir reiklūs patys sau, kad pergalė jus tarsi apsėda. Atsipalaiduokite, kartais reikia tiesiog mėgautis gyvenimu ir džiaugtis, kad viską jau turite.

Jautis. Malonumų vaikymosi nuodėmė

Jūs mėgstate juslinius malonumus. Bet ar žinote, kad miegoti ant šilkinių paklodžių, valgyti iš sidabrinių indų brangius patiekalus ir teikti pernelyg daug dėmesio kūniškiems malonumams yra nuodėminga? Ką gi, jeigu ir žinote, vargu ar tai jus sulaikys.

Dvyniai. Dviveidystės nuodėmė

Jūs nesikratote pataikavimo ir dviprasmių pasisakymų. Ką gi, kad ir koks neigiamas atrodytų toks elgesys, jis gali jus nuvesti į sėkmę.

Vėžys. Sangulavimo nuodėmė

Sangulavimas įvyksta tada, kai nesusituokę žmonės gyvena ir miega kartu. Esame tikri, kad turite šią nuodėmę. Bet jūs, greičiausiai, tai išgyvensite.

Liūtas. Puikybės nuodėmė

Žinoma, jūs ne pasipūtę, o tiesiog sąžiningi ir nesiruošiate slėpti, kad esate geresni už kitus. Absoliučiai visose srityse.

Mergelė. Apkalbų nuodėmė

Manote, kad teisinga kalbėti apie ką nors jiems nesant, kai jie tiesiog negali apsiginti? Pabandykite tą patį pasakyti žmonėms į akis, ir, dar geriau, sumažinkite savo kritiką savo ir kitų žmonių atžvilgiu.

Svarstyklės. Dykinėjimo nuodėmė

Jūs pernelyg žavitės vakarėliais ir poilsiu. Žinoma, gerai praleistas laikas su draugais – visada malonu, bet jums reikia žinoti saiką ir atnešti į šį pasaulį ką nors vertingesnio.

Skorpionas. Gašlumo nuodėmė

Jūs labai aistringi ir jausmingi, o taip pat turite savitą požiūrį į tai, kas yra amoralu, o kas – ne. Laimei, jūsų išdidumas neleidžia jums būti neištikimiems partneriui. Ką gi, jūsų ištvermės galima tik pavydėti.

Šaulys. Tuščio plepėjimo nuodėmė

Jūs ne šiaip mėgstate klabėti kvailystes ir kompanijose vaizduoti komiką, jūs didžiuojatės tuo kaip Dievo dovana. Jeigu pasiūlysime surimtėti, jūs taip ir padarysite? Vargu.

Ožiaragis. Godumo nuodėmė

Jūs nesate godūs maistui ar dėmesiui. Jums reikalingi pinigai. Dėl jų jūs sutinkate dirbti daug ir sunkiai. Bet argi siekis aprūpinti save ir savo šeimą – nuodėmė? Galbūt tai tiesiog rūpestingumas?

Vandenis. Nepaklusnumo nuodėmė

Greičiausiai šia savo nuodėme jūs labai didžiuojatės. Jūs demonstruojate nepaklusnumą ir nenuolankumą visuose gyvenimo aspektuose. Turite savas pažiūras ir vertybes, ir autoritetai jums dažnai tiesiog neegzistuoja.

Žuvys. Neatskleistų talentų nuodėmė

Ar žinote, kad veltui švaistyti savo talentą, užkasti jį į žemę – nuodėmė? Esate labai talentingas ir kūrybiškas žmogus, bet kartais jūs suprantate, kad talentas reikalauja atkaklaus ir sunkaus darbo, ir tiesiog jo atsisakote. Nepamirškite vystyti savo dovanos ir daryti pasaulį gražesnį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.