3 didžiausios raganos pagal Zodiako ženklą

Sakoma, kad visos moterys – truputėlį raganos. Tačiau šių trijų Zodiako ženklų atstovės turi įgimtų ypatingų burtininkės galių, daug didesnių, nei visi likę ženklai. Ir šios damos mielai naudojasi savo sugebėjimais, tad su jomis nejuokaukite!

123RF.com asociatyvi nuotr.
123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2019, 2:28 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 3:35 PM

3 vieta – Liūtas

Liūtės – raganos – karalienės. Kartais pakanka vien jos žvilgsnio, ir žmonės pradeda prieš ją lankstytis ir pildyti bet kokius jos prašymus. Kaip ir bet kuri karalienė, Liūtė įpykusi baisi, rekomenduojame jos neskriausti ir neišduoti – jums gali gerai nesibaigti. Įžeista burtininkė gali padaryti daug blogo, tačiau kai ji geros nuotaikos, sugeba nuversti kalnus. Kaip? Magija, juk sakėme.

2 vieta – Skorpionas

Skorpionai niekada neslepia savo raganiško prado. Jos yra raganos – gundytojos. Šiai damai užtenka tik pažvelgti į savo aistros objektą, ir viskas, jis žuvęs, jau jos valdžioje. Nors pati raganaitė gali būti apsirengusi visai kukliai ir mielai, ar net iki absurdo asketiškai, nesinaudoti kosmetika ar iš viso būti su skafandru. Kaip joms tai pavyksta? Paprasta magija!

Dažniausiai Skorpionai naudoja magiją nesąmoningai, tad nėra prasmės pavydėti jos visiems, kuriuos ji sužavėjo. Svarbiau pasirūpinti, kad jai pačiai nesuteiktumėte pagrindo pavydui, nes jeigu toks pagrindas atsiras... verčiau jums to nežinoti.

1 vieta – Vandenis

Moterys Vandeniai pirmąją vietą užima pelnytai. Jos iš prigimties burtininkės – praktikės, nors dažniausiai jos nelabai tiki savo galiomis. Jeigu Vandenei staiga prireiks popieriaus ir rašiklio, ji ras juos po ranka, nors tai būtų ir dykumoje. Ši moteris geba ištraukti jus iš pačios giliausios depresijos. Jas vedę dauguma vyrų pastebi, kaip per kažkokį stebuklą staiga tapo milijonieriais. Štai kokia praktinės magijos galia.

Pačios vandenės tokius keistus „sutapimus“ aiškina kuo tik įmanoma, tik ne savo dovana. Kartais tai pavojinga joms pačioms, jeigu ta jėga neranda išėjimo. Padėkite joms patikėti savimi ir realizuoti savo dovaną.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų birželio 10 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.