12 laimingiausių Zodiako ženklų porų

Kiekvienas žmogus turi savo gyvenimišką patirtį ir tam tikras pažiūras. Meilės sąjunga – tai dviejų pasaulių, ilgą laiką egzistavusių atskirai, susidūrimas. Suprantama, kad bandant juos apjungti retai išvengiama sunkumų. Mes ginčijamės, įsižeidžiame, nesuprantame – žodžiu, pereiname apsišlifavimo laikotarpį.

 Dažnai sakoma, kad tokia santuoka nulemta paties dangaus.<br> 123rf nuotr.
 Dažnai sakoma, kad tokia santuoka nulemta paties dangaus.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2018, 12:37 PM, atnaujinta Jul 8, 2019, 6:11 PM

Idealia pora vadiname Zodiako ženklų, kurie turi astrologinį polinkį būti kartu, derinį. Jiems paprasčiau suderinti požiūrius, rasti bendrus interesus, įveikti sunkumus, galų gale, įsimylėti vienas kitą. Kai sutinkame tokius žmones, dažnai žavimės jais. Dažnai sakoma, kad tokia santuoka nulemta paties dangaus, galbūt šie žmonės mylėjo vienas kitą ankstesniame gyvenime ir šiame susitiko, kad pratęstų savo laimę.

Žinoma, tai visai nereiškia, kad žmonėms, radusiems idealią antrąją pusę, nereikės dirbti su savimi ar kad jie išvengs sunkumų. Vis dėlto jiems bus lengviau, nei kitoms poroms.

Štai pačios sėkmingiausios Zodiako ženklų poros. Jeigu savosios nerasite šiame sąraše, nenusiminkite – jūsų sąjunga taip pat taps idealia, jeigu abu stengsitės dėl bendros laimės.

Avinas ir Vandenis

Dažnai girdime, kad Oro stichijos atstovai puikiai dera su Ugnies stichijos atstovais. Ir tai tiesa. Avino ir Vandenio pora – viena pačių harmoningiausių ir teisėtai gali vadintis idealia. Abu siekia laisvės, naujų įspūdžių, atradimų ir kelionių – partneriai tinka vienas kitam kaip dvi dėlionės detalės. Tai daugiau nei meilė – tai dar ir draugystė, pilna džiaugsmo, šypsenų, aistros ir nuoširdaus linksmo juoko. Tokių mylimųjų įkarštis neatvėsta bėgant metams, jiems niekada nereikės galvoti, kaip praleisti laisvalaikį ar savaitgalį, nes horizonte visada atsiras naujų abiem įdomių idėjų.

Avinas ir Šaulys

Tai ne šiaip sąjunga, o tikras Ugnies stichijos siautėjimas. Dvi skirtingos prigimties liepsnos susilieja į vieną. Tai perpildyta energijos sąjunga, kurios jėgą jaučia visi aplinkiniai žmonės. Kam nors iš šalies gali pasirodyti, kad Avinas ir Šaulys – tiesiog neišskiriamų draugų pora, kurie turi bendrų interesų ir, būdami suaugę, žaidžia kaip vaikai, bet tai kiek paviršutiniškas požiūris. Iš tiesų Avinas ir Šaulys tiesiog visada yra „tame pačiame bangų diapazone“, bendrauja lengvai, suprasdami viską iš pusės žodžio. Kai kas gali vadinti jų sąjungą pernelyg triukšminga, pernelyg ryškia, jeigu ne beprotiška, bet Avinui ir Šauliui ji – saldi beprotybė, kurią suprasti gali tik jie ir niekas kitas.

Jautis ir Vėžys

Jaučio ir Vėžio santykiai labai subtilūs. Tai jausminga sąjunga, persmelkta kitiems žmonėms nepastebimų psichologinių dvelksmų. Pašaliniam stebėtojui būtų sunku patikėti, kaip gerai šie partneriai vienas kitą jaučia, kokie jie dėmesingi smulkmenoms, rūpestingi santykiuose ir švelnūs. Viskas, ką gali pasakyti jų pažįstami: Vėžys ir Jautis – labai tvirta pora, kurios nuomonės praktiškai neišsiskiria. Taip, tai atrodo būtent taip, bet niekas iš tikrųjų nežino, kaip šie žmonės vienas kitą palaiko ir kokia iš tikrųjų jautri ir romantiška jų sąjunga, nes tai, kas asmeniška, neskirta pašalinių akims.

Jautis ir Ožiaragis

Ši sąjunga – visiška ankstesnės priešingybė. Jos pagrindą sudaro stipri aistra, emocijos. Meilė čia – ne trapus voratinklis, o nesunaikinama jėga, apie kurios turėjimą norisi šaukti visam pasauliui, kad pasidalintum su visais savo džiaugsmu. Nenuostabu, kad aistringi Jautis ir Ožiaragis tiek daug laiko praleidžia lovoje. Bet būtų neteisinga sakyti, kad fizinis aspektas – vienintelis, kuris vienija šiuos Zodiako ženklus. Iš tiesų be aistros yra dar daugybė priežasčių, dėl kurių Jaučiui ir Ožiaragiui taip gerai kartu. Gal jie neypatingai romantiški, bet absoliučiai susižavėję savo partneriu, puikiai jį jaučia, yra ištikimi ir mėgsta panašius dalykus. Šiai sąjungai daugelis pavydi, norėdami patirti tokią pat laimę meilės santykiuose. Visiškai logiška, kad Jautis ir Ožiaragis patenka tarp 12 idealių porų.

Jautis ir Mergelė

Tai labai subalansuota sąjunga. Jeigu Jautis yra ženklas, galintis derėti su daugeliu, nes jis būna skirtingas, tai Mergelė – griežtų taisyklių ir nepajudinamų pažiūrų žmogus. Šis Mergelės nelankstumas daro ją gana sunkiu partneriu, su kuriuo labai sunku rasti bendrą kalbą, o juo labiau patirti santuokinę laimę. Vis dėlto jautis ne tik tai gali, bet dar ir taip gerai jaučia Mergelę, kad jie yra viena iš sėkmingiausiai derančių porų, žinomų astrologijoje. Gana sunku paaiškinti pašaliniam žmogui, kodėl Mergelei ir Jaučiui taip gerai kartu. Jie gali pasirodyti esą nuobodūs ir be aistros žmonės. Bet taip yra todėl, kad ir vienas, ir kitas nepratę viešai demonstruoti savo jausmus. Iš tiesų jų sąjunga – kruopščiai suplanuotas, tiesiog iki milimetro išmatuotas idealus briliantas, kuris spindi lygiomis aistros, meilės, pagarbos ir draugystės briaunomis. Balanso požiūriu, Jautis ir Mergelė – nepriekaištinga pora.

Dvyniai ir Svarstyklės

Šie du Oro stichijos atstovai linkę skraidyti virš žemės, todėl ne kiekvienas sugebės priartėti tiek, kad suprastų, kuo partneriai taip žavi vienas kitą. Iš šalies gali pasirodyti, kad jie gyvena patį ramiausią gyvenimą, kuriame visiškai nėra jokių ryškių įvykių, brangių pirkinių, tolimų kelionių ir viso to, ko taip reikia daugumai žmonių, kad pasijustų laimingi. Ne, dvyniai ir Svarstyklės neneigia tokių vertybių ir jų neatsisako, bet daug aukščiau vertina psichologinius bendravimo aspektus ir savo partnerio intelektą. Jie abu – puikūs eruditai, gali ilgai ir gyvai kalbėtis, vis giliau ir giliau pasinerdami į pačias sudėtingiausias temas, partnerio svajones ir godas, o taip pat pačius slapčiausius vienas kito sąmonės kampelius.

Dvyniai ir Vandenis

Ir vėl Oro stichijos atstovai atsidūrė idealių porų sąraše. Bet situacija čia kiek kitokia, nei ankstesniu atveju. Dvyniai ir Vandenis randa bendrų interesų pačiuose nestandartiškiausiuose gyvenimo aspektuose. Jiems įdomu kartu atrasti sau ką nors nauja apie šį pasaulį. Kaita ir nepastovumas gali sutrikdyti pačių įvairiausių Zodiako ženklų atstovus, tik ne šiuos du. Visos permainos jiems – tik proga naujam atradimui, tyrimui ir žinių įgijimui. Jie nebijo eksperimentuoti ir visaip palaiko vienas kita bet kokiuose darbuose. Kam nors šis gyvenimas atrodo chaosas, bet Dvyniams ir Vandeniui tai – emocijų, jausmų ir laimės uraganas.

Vėžys ir Skorpionas

Tai labai emocinga sąjunga. Ji tiesiog persmelkta gyvybės ir turi nuosavą greitai plakančią širdį. Jeigu kieno nors iš Vėžio ir Skorpiono pažįstamų paklausime, ar jiedu tinka vienas kitam, ras nesusimąstydamas atsakys, kad ne, ir suklys. Tai iš tiesų labai neįprasta sąjunga. Tai du emocingi jautrūs, gilūs žmonės, su kuriais bendrauti lengva anaiptol ne kiekvienam priešingos lyties atstovui. Atrodo, kad dvi tokios sudėtingos asmenybės sąjungoje tiesiog viena kitą užkankins, bet to niekada nenutinka. Skorpionas atsargiai elgiasi su trapia ir pažeidžiama Vėžio prigimtimi, o šis, savo ruožtu, gerbia Skorpiono jėgą ir aistrą. Jie susijungia pačiuose giliausiuose lygmenyse, ir tai leidžia sukurti tvirtą bei laimingą sąjungą. Kartais Vėžiui ir Skorpionui net nereikia kalbėti vienam su kitu, kad suprastų, ko reikia partneriui. Jiems tiesiog gera nuo paties artumo – jausmo, kad savas žmogus šalia.

Vėžys ir Žuvys

Tai labai puiki pora. Jie nėra tiesiog šiaip tos pačios Vandens stichijos atstovai. Tai kai kas daugiau. Žmonės priima juos kaip vieną visumą. Vyras ir žmona tokiose sąjungose tampa labai panašūs vienas į kitą, laikosi vienos nuomonės įvairiais klausimais ir apskritai gyvena tais pačiais dalykais. Neretai kas nors iš pažįstamų gali, pasakodamas ką nors apie vieną, susipainioti ir paminėti kitą, bet ir iš principo šią porą gana sunku suvokti atskirai. Jūs retai išgirsite apie tai, kad Vėžys ir Žuvys susikivirčijo dėl kokio nors klausimo. Jų namų interjere paprastai nėra elementų, iškrentančių iš bendros harmonijos. Paprastai jie vienas kitą sutinka kokiuose nors teminiuose renginiuose ir suartėja bendrų interesų pagrindu. Dažnai sutuoktiniai Vėžys ir Žuvys – ir kolegos darbe, o dar dažniau jie – meno žmonės, besidomintys ta pačia veikla. Dailininkų ir muzikantų šeimas dažnai sukuria būtent šių ženklų atstovai.

Liūtas ir Šaulys

Nesunku pastebėti, kad daugelį idealių porų sudaro tos pačios stichijos Zodiako ženklų atstovai. Tai suprantama, juk šių žmonių bendra prigimtis, o tai reiškia, daugiau sąlyčio taškų, kurie suartina. Ir šis variantas nėra išimtis. Liūto ir Šaulio sąjungoje verda nejuokingos aistros. Dvi ugnies rūšys susipynusios sukuria tikrą gaisrą. Jie tvirtai įsipina į vienas kito gyvenimą, ir būtų teisinga kiekvieną iš sutuoktinių vadinti tikru akumuliatoriumi, maitinančiu kito jėgas ir entuziazmą. Tai draugų ir bendrininkų, bet ne bendraminčių pora. Kiekvienas iš jų turi savus interesus, bet abu jaučia gilią pagarbą savo partnerio gyvenimui ir pomėgiams. Dėl to Liūtas ir Jautis visada ateis vienas kitam į pagalbą, padės vertingu patarimu, o jeigu reikės – ir patys pridės pastangų kokiame nors partneriui svarbiame reikale. Jų intymus gyvenimas galėtų būti įspūdingo erotinio filmo prototipu, o buitiniai klausimai visiškai nekelia ginčų. Žinoma, šios dvi stiprios asmenybės taip pat susiduria su interesų konfliktais, bet tai nutinka daug rečiau nei daugeliui kitų.

Vandenis ir Svarstyklės

Ši sąjunga geba stebinti. Jie nesiekia būti suprasti aplinkinių, juk svarbiausia – tarpusavio supratimas ir aiškumas santykiuose su partneriu. Jų santykiai gali atrodyti ekstravagantiškai, egzotiškai arba apskritai turėti kokį nors mistišką atspalvį. Viskas dėl to, kad Svarstyklės ir Vandenis – žmonės, kurie sugeba domėtis pačiais neįprasčiausiais klausimais, o bendras tyrinėjimas jiems teikia su niekuo nesulyginamą malonumą. Astrologų, magų, avantiūristų, cirko artistų, alpinistų šeima – sąrašą galima tęsti, juk Vandeniai ir Svarstyklės nenuspėjami ir visada ras kokį nors nestandartinį bendrą pomėgį. Bet šalia interesų jie turi dar vieną suartinančią savybę – abu noriai vienas kitam nusileidžia, kad santykiuose pasiektų harmoniją. Jie subalansuoja jėgas, užglaisto konfliktus, stengiasi vengti perdėtų emocijų, todėl jų širdys lengvai ir niekieno neverčiamos plaka vienu ritmu.

Žuvys ir Skorpionas

Apie tokius žmones sakoma, kad jie turi karminį ryšį. Sunku pasakyti, ar visada tai tiesa, bet būtent tokį įspūdį palieka Žuvų ir Skorpiono pora. Jie tarsi būtų gimę tam, kad surastų vienas kitą, o kai tai nutinka, net nesistengia geriau susipažinti, nes atrodo, jog jie pažįstami visą gyvenimą – netgi ne vieną. Jų santykiai vyksta sklandžiai, perėjimas nuo pažinties į santuoką beveik visada natūralus. Gali atrodyti, kad visi Žuvų ir Skorpiono bendro gyvenimo įvykiai jau seniai surepetuoti, o dabar tiesiog vaidinami publikai. Jų ryšys toks gilus, kad dažnai net nereikia žodžių – pakanka tik intuicijos, kad suprastum, ko nori partneris. Jeigu kokie nors Žuvų ir Skorpiono požiūriai išsiskiria, jie stengiasi to neaštrinti ir linkę persijungti į kitas temas.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų liepos 6 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.