Pati neprieinamiausia moteris pagal Zodiako ženklą

Yra moterų, kurias užkariauti gali tik tikras riteris, mat norint pelnyti šių damų palankumą reikia išlieti nemažai prakaito. Prie kokio tipo moterų priklausote jūs? Pateikiame moterų Zodiako ženklų reitingą nuo tų, kurių palankumą pelnyti lengviausia, iki sunkiausiai prieinamų.

 Prie kokio tipo moterų priklausote jūs? <br> 123rf nuotr.
 Prie kokio tipo moterų priklausote jūs? <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2018, 12:50 PM

12 vieta – Šaulys

Garbinga 12 vieta atitenka Šaulėms, kurių iš viso nereikia užkariauti. Bet ramiai, nereikia atidarinėti šampano ir iš anksto švęsti laukiančią lengvą pergalę. Pradžioje užsirašykite receptą, kuriuo Šaulio ženklo moteris vadovaujasi santykiuose: „Seksas – ne priežastis susipažinti“. Tiesiog, kad žinotumėte. Nes po sekso su Šaulio ženklo moterimi vyrams paprastai norisi nedelsiant šokti iš lovos ir bėgti į artimiausią juvelyrikos parduotuvę sužadėtuvių žiedo. Ir štai čia jau – atleiskite. Įtikinti Šaulio atstovę rimtiems santykiams prilygsta žygdarbiui.

11 vieta – Avinas

11 vieta atitenka Avino ženklo atstovėms, kurias siaubingai erzina visi tie nevykę vyriški spaudimo darymo būdai, kaip puokštės (tokie pinigai tokiai nesąmonei, Viešpatie apsaugok), galantiškumas (o savo prosenelei ranką paduosi, protinguoli?) ir vakarienės pabrėžtinai brangiuose restoranuose (ką, padidintą pašalpą gavai?). Tad Avinų iš viso nereikia užkariauti, Avino ženklo atstovėms patinka užkariauti pačioms. Ir čia jau arba pasiduok, arba dėk į kojas. Greitai dėk į kojas. Aišku, tai nepadės, nes „nemoki – išmokysim, nenori – priversim“, bet mes privalėjome duoti šį patarimą. Juk negalima taip iš karto atimti iš žmonių bet kokią išsigelbėjimo viltį.

10 vieta – Mergelė

Kad užkariautum Mergelę, nieko nereikia daryti. Išvis nieko. Reikia tiesiog atitikti jos vyrams keliamus reikalavimus. Taip, visus tris tomus reikalavimų, kiekvieno iš jų storumas – kaip telefonų knygos. Jeigu atitiksi – Mergelė viską padarys pati. Jeigu ne – tave nuoširdžiai ir sąžiningai nugesins dar prieš įsibėgėjant. Tačiau jeigu tarsi atitinki, bet bandai pelnyti papildomų taškų, demonstruodamas virtuvinio mačo technikas – saugokis: net jeigu tu Mergelei nereikalingas, ji įsikibs į tave. Įsikibs ir nepaleis, kol neišmuš iš tavo gražios galvelės visų šių kvailysčių. Gydymo poveikis – visam gyvenimui. Rezultatas – mažai skiriasi nuo lobotomijos.

9 vieta – Skorpionas

Netikėtas posūkis. Visi kažkodėl galvoja, kad užkariauti Skorpionę – neįtikėtinai sunki užduotis, bet iš tiesų tai daroma elementariai. Veiksmų principas pažįstamas kiekvienam vyrui nuo ankstyvos vaikystės: eini į Smaragdo miestą, surandi ten burtininką ir prašai jo smegenų, širdies ir drąsos. Drąsa reikalinga, kad apskritai prisiartintum prie Skorpiono, smegenys – kad ji tavęs iš karto nenudurtų uodega, o širdį ji po to iškeps ir suvalgys su geru vynu.

8 vieta – Vėžys

Klausimas „Kaip užkariauti Vėžio ženklo moterį?“ – pats kvailiausias pasaulyje klausimas. Dar paklauskite, kaip kvėpuoti. Tiesiog vedant ją, vaikine. Kito būto vis tiek neegzistuoja, o ir kam jis reikalingas? Kur kas sunkesnis kitas klausimas: kaip atkariauti ką atgal, jeigu staiga iškilo toks poreikis? Tiesą pasakius, atsakymo į šį klausimą mes nežinome. Tai yra, atkovoti ją galima pagal tą patį principą: tiesiog išsiskirk su ja, vaikine. Bet kaip padaryti, nepalikus tvirtai suspaustoje žnyplėje visko, kas brangiausia, mokslui nežinoma. Jeigu žnyplė susispaudė – viskas baigta. Beje, paguodai galime pasakyti, kad po skyrybų su Vėžiu jus tikriausiai priims į televiziją. Animacinių filmų įgarsinti.

7 vieta – Jautis

Užsirašykite receptą: norint užkariauti Jaučio ženklo moterį, reikia būti linksmu kerėpla. Savu „nučiuožusiu“ vaikinu, su kuriuo jai niekada nebus nuobodu. Su kuriuo galima pakalbėti apie bet ką, ir jis viską supras. Su kuriuo nereikia apsimetinėti. Su kuriuo galima išgerti alaus su keptomis dešrelėmis močiutės troboje su tualeto sistema „duobė žemėje“. Ant dešrelės iš anksto reikia užmauti platininį žiedelį su deimančiuku. Iš kur linksmas kerėpla turės tokius pinigus? O koks Jaučiui skirtumas, iš kur? Tai iš viso ne jos problemos, privalai suprasti. Jai tiesiog rytoj reikia kažką pavaidinti, tad krutinkis.

6 vieta – Liūtas

Garbinga centrinė vieta horoskope ir labai, labai paprastas receptas užkariautojui. Tiesiog skirk jai daugiau dėmesio. Dar daugiau dėmesio. Jeigu nori apsieiti be pratimo „aš šliaužiu paskui tave ant kelių jau tūkstantį kilometrų, brangioji!“, galima tą patį išreikšti pinigais. Apskritai, ilgai arba brangiai, rinkis iš dviejų. Beje, abu variantai be jokių garantijų. Sveiki atvykę į suaugusiųjų gyvenimą!

5 vieta – Svarstyklės

Lyderių penketuką pradeda Svarstyklės, kurių visiškai neįmanoma užkariauti, neturint bazinių savybių rinkinio: geras išsilavinimas, puikus išsiauklėjimas, išvystytas grožio jausmas, apsiskaitymas ir, – ups, gerbiamasis, jūs čia nestovėjote, pasitraukite iš eilės! – gražuolio elfo išvaizda. Atitinki? Tuomet viskas tvarkoje. Dabar stovėk po balkonu ir lauk, kada ji nuspręs, reikia jai to apskritai ar visgi ne. Tik pradžioje nusišluok savo pirmtako dulkes, kuris lygiai toje pat vietoje nusibaigė nuo senatvės. Dar išsitepsi.

4 vieta – Dvyniai

Netikėtas posūkis! Lengvabūdžiai Dvyniai beveik pasiekė lyderių trejetą. Nes užkariauti Dvynius – ne juokų darbas: Dvyniai pasirengę santykiams tik tuo atveju, jeigu joms įdomu. O kad moteriai Dvyniams būtų su tavim įdomu, teks štampuoti smegenis informacija, kol jie užvirs. O tada išmokti nenutrūkstamai ją tiekti iškalbos lėkštėje, pagardinus sarkazmu, cinizmu ir juodu humoru. Ir tada ji dar pagalvos, žinoma. O gal tu koks nenormalus psichas? Ta prasme, jeigu esi ne psichas ir normalus, eik šalin.

3 vieta – Vandenis

3 vieta ir bronzos medalis atitenka Vandeniams. Vandeniui visiškai nuoširdžiai patinki ir tu, ir tavo nevykusios drovios grimasos, ir kvailos dovanos, ir gėlės. Ji iš tiesų su dideliu malonumu nueis su tavimi į pasimatymą – nors į teatrą, nors į restoraną, nors į parką ant suoliuko. Ir susikibus už rankyčių vaikščioti jai patinka, ir koketuoti, juokiantis iš tavo pokštų. Visa tai visiškai nuoširdžiai, čia nėra nė mažiausio melo. Ir taip pat nuoširdžia ji nenori su tavim į lovą. Visiškai. Cha cha, atsipeikėk.

2 vieta – Ožiaragis

Sidabro medalis atitenka Ožiaragėms, kurias užkariauti – miręs reikalas. Net jeigu atneši jai ant lėkštės drakono galvą, princesės rankos negausi. Nebent kitos princesės ranką, kuri atsitiktinai užsiliko Ožiaragės namuose dar iš tų laikų, kai jo domėjosi anatomijos mokslu (beje, stiklainio neatidaryk, formalinas labai smirdi). Visa esmė ta, kad Ožiaragei nereikia trumpalaikių romanų. Ožiaragei reikia rimtų santykių su tikslu „gyveno ilgai ir laimingai ir numirė tą pačią dieną“. Bet pradžioje ji nori pagyventi ilgai ir laimingai pati sau. Bet tu, jeigu ką, užeik. O gal ji dabar susidomėjusi psichologijos mokslu ir jai reikalingas preparatas „įsimylėjęs ir nusivylęs vyrukas, vienas vienetas“?

1 vieta – Žuvys

Pirmoji vieta ir aukso medalis atitenka Žuvims! Kurios, kaip visi žino, labai šaltos, mąslios, nugrimzdusios į save ir, atrodytų, nelabai iš šio pasaulio. Tad užkariauti jas reikia kažkaip ypatingai, tačiau kaip – niekas nežino. Staigmena! Mes – žinome. Reikia plūduriuoti po vandeniu ir apsimesti sena skylėta kojine. Tada gali būti, kad Žuvys išplauks ir, smalsiai tave apžiūrėjusios, pamos uodega ir dings pasauliniame vandenyne. Nes iš tiesų jos nenugrimzdusios į save. Jos tiesiog sėdi pasaloje gražiuose koraluose. Tad jeigu pulsi užkariauti – jos tiesiog padarys „am“. Na, o ten – kaip pasiseks. Arba iš karto praris, ar pradžioje pakankins. Nes žaisti su užkariautojais, kaip katei su pele, pats mėgstamiausias jos užsiėmimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.