Zodiako ženklai, turintys geriausią humoro jausmą

Kiekvienas Zodiako ženklas pasižymi specifiniu humoro jausmu. Kai kurie atims žadą ironiškomis pastabomis, kiti juokins atvira komedija. Kaip teigiama portale „The Daily Net“, yra ir tokių, kurių juodas humoro jausmas iššauks nervingą kikenimą. Kuo pasižymi jūsų ženklas?

 Kiekvienas Zodiako ženklas turi savitą humoro jausmą.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
 Kiekvienas Zodiako ženklas turi savitą humoro jausmą.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2018, 2:36 PM

Avinas (kovo 21 – balandžio 19 d.)

Avinas gali prajuokinti visus aplinkui, savo trumpais, įžvalgiais komentarais. Sarkazmą jis išreiškia idealiai tinkamu laiku, natūraliai ir spontaniškai. Tačiau kartais Avinas juokauja tik jo bičiuliams suprantamais pokštais, o kiti aplinkiniai dėl to jaučiasi atsidūrę ne vietoje. Taip pat, norėdamas pajuokauti, Avinas gali ir persistengti – smeigti giliau nei norėjo ir tuo užgauti kitą.

Jautis (balandžio 20 – gegužės 20 d.)

Kai norisi pajuokauti nešvankiai ar be jokių ribų – Jautis savęs nestabdo. Jie jaučia didelį malonumą, pokštaudami apie keisčiausius dalykus ar juoko forma atskleisdami intymias detales. Juokdamiesi iš Jaučio žodžių nejučia apsidairote aplink vildamasis, kad niekas kitas negirdėjo to nefiltruoto pokšto. Viešoje vietoje toks humoras gali priversti pasijusti nejaukiai.

Dvyniai (gegužės 21 – birželio 20 d.)

Dvyniai moka pasijuokti iš savo gyvenimo ir nesklandumų. Jie visus pralinksmina pasakojimais net apie liūdniausius nutikimus. Šio ženklo atstovų humoras – paradoksalus. Geriausi Dvynių pokštai yra paremti asmenine patirtimi, todėl jie dažnai tampa puikiais komikais. Taip pat moka juokauti ir kūnu: visus prajuokina jų parodijos ir kitų vaizdavimas.

Vėžys (birželio 21 – liepos 22 d.)

Vėžys stengiasi juokauti labai atsargiai ir nieko neįžeisti savo pokštais. Tai dažnai baigiasi pernelyg skystu juokeliu, kuris nesusilaukia daug pritarimo. Arba priešingai – juokaudamas Vėžys persistengia ir pademonstruoja tiek emocijų, kad pokštas atrodo lėkštas. Bet kuriuo atveju, šio ženklo atstovų humoro jausmas keistas ir jį supranta ne visi.

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 22 d.)

Liūtas kiekvienam vakarėliui įpučia gyvybės ir visus pralinksmina savo kvailais juokeliais. Jam nebūtina kurti sudėtingų pokštų ar naudoti juodo humoro – Liūtas paprastai juokauja paprastai ir smagiai. Jo charizmatiška asmenybė ir entuziazmas priverčia šypsotis visus aplinkinius.

Mergelė (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22 d.)

Mergelė kompanijoje nėra pats smagiausias žmogus. Tačiau kartais gali ir nustebinti. Deja, Mergelė linkusi juoktis iš kitų nesėkmių bei trūkumų. Kai šio ženklo atstovai nesijuokia iš žmonių trūkumų – juokiasi iš jų klaidų.

Svarstyklės (rugsėjo 23 – spalio 22 d.)

Šio ženklo atstovai visada gerai išanalizuoja situaciją, o tik paskui leidžia sau apie ją pajuokauti. Taip jie užtikrina, jog savo humoru nieko nenuliūdins. Visuomet taktiškos Svarstyklės švelniais ir pozityviais pokštais puikiai sumažina įtampą.

Skorpionas (spalio 23 – lapkričio 21 d.)

Skorpionas juokingiausius žodžius šnibžda draugui, apkalbėdamas pasirinktą auką. Gal ir juokiatės iš jo pokštų, negalite žinoti, kada situacija apsisuks ir kažkam kitam jis juoksis iš jūsų. Nesijaudinkite, veikiausiai Skorpionas taip daro dėl savo paties kompleksų ir vidinio saugumo trūkumo. Taip jis sau garantuoja, kad bus tas, kuris šaiposi, o ne tas, iš kurio šaiposi kiti.

Šaulys (lapkričio 22 – gruodžio 21 d.)

Šaulys kiekvienoje situacijoje randa kažką juokingo ir gali pokštauti apie visas aktualijas. Net kai aplinkybės nėra itin juokingos, Šaulys kikena dėl jam vienam suprantamų detalių. Bet atsargiai: šio ženklo žmonės gana politiškai nekorektiški ir savo humoru gali įžeisti ar sugėdinti kitus.

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 19 d.)

Ožiaragis atvirai parodo aplinkiniams savo požiūrį į juos, dažnai pateikdamas jį per humoro prizmę. Šio ženklo atstovų įžvalgos verčia iš koto, o stiprios ironiškos pastabos priverčia kvatotis visus aplinkui. Netgi tas, iš kurio Ožiaragis juokiasi, bent jau nusišypso, išgirdęs jam skirtą pokštą. Ožiaragis – tikras aštrialiežuvis ir sarkazmo meistras.

Vandenis (sausio 20 – vasario 18 d.)

Vandenis pasižymi keistu humoro jausmu. Jis dievina išdaigas ir juokingus kitų pagąsdinimus, bet toks humoras dažnai būna sunkiai kitiems suprantamas. Vandenis gali numesti jums ant galvos vandens pilną kibirą ir manyti, jog tai puikiausias pokštas pasaulyje, mat tokį patį bus atlikęs niekam nežinomas TV laidos herojus.

Žuvys (vasario 19 – kovo 20 d.)

Žuvų ženklo atstovai juokauja prasčiausiai iš visų Zodiako ženklų. Net juokingiausią pokštą jie pasakoja taip blankiai, jog kiti nė nešypteli. Kaip bebūtų, Žuvims puikiai sekasi spontaniški juokeliai: atsitiktinę akimirką pasakyta netikėta frazė prajuokina visus. Tačiau vos pabandžius pokštą pakartoti, šis praranda visą žavesį.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business