3 Zodiako ženklai, turintys antgamtinių galių

Mokslas gali paaiškinti viską, išskyrus stebuklus ir žmonių antgamtines galias. Paprastai jos duodamos nuo gimimo, bet vėliau jas visi pamiršta. Vis dėlto kai kurie Zodiako ženklai išsiskiria puikia atmintimi ir energija. Todėl jiems lengva atkurti savo įgūdžius.

Vis dėlto kai kurie Zodiako ženklai išsiskiria puikia atmintimi ir energija.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Vis dėlto kai kurie Zodiako ženklai išsiskiria puikia atmintimi ir energija.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2018, 10:20 AM, atnaujinta Aug 8, 2019, 2:25 PM

3. Avinas – Zodiako arkangelas

Šiam Zodiako ženklui žvaigždės davė milžinišką jėgą. Jo ugnies energija tokia stipri, kad gali net pakrauti daiktus. Iš paprasto vandens – energetinis gėrimas, iš drabužių – apsauginis šarvas, visa tai gali padaryti Avinas. Jis gali naudoti bet kurios rūšies magiją – tiek baltą teigiamą, tiek juodą neigiamą.

Kad pasiektų savo ambicingus tikslus, Avinas generuoja galingus energijos srautus. Efektyvus norų išsipildymas – svarbiausia šio ženklo antgamtinė galia. Jam pakanka apie ką nors pagalvoti su lengvu įsijautimu, ir jau kitą dieną gauna tai, ko trokšta. Vis dėlto dauguma šio ženklo atstovų net neįtaria turintys kokių nors galių, viską nurašo atsitiktinumui.

Taip pat Avinas pasižymi puikia intuicija. Jis lengvai nujaučia net menkiausią pavojų, mato žmonių aurą. Jas jis gali „nuskaityti“ net per atstumą – per nuotrauką ar asmeninį daiktą. Tai galima priskirti prie psichometrinių sugebėjimų

Ypatingas jautrumas ir begalinis energijos šaltinis leidžia jam savo valios galia pakrauti savo artimuosius. Avinas jiems tarsi lemputė, dovanojanti šviesą ir šilumą. Jis greit atstato savo ir svetimas jėgas.

Dėl savo potencialo šis žmogus gali užsiimti okultiniais mokslais. Tačiau ženklo savimeilė gali baigtis negeru rezultatu: kai angelas pernelyg susidomi neištirtais dalykais, jis tampa puolusiu.

2. Vėžys – mėnulio demonas

Jeigu Avinui nerekomenduojama užsiimti okultiniais mokslais, šiam ženklui viskas įveikiama. Gilus aplinkinio pasaulio supratimas ir Mėnulio globa leidžia Vėžiams sėkmingai naudoti magines galias.

Jie greit mokosi, turi absoliučią atmintį, turi gydytojo galią. Tiesa, pastaroji jiems suteikiama tik kai naudoja baltąją magiją, be jokių užkeikimų. Šviesūs Vėžiai vien metę žvilgsnį nustato tikslias diagnozes, gydo neišgydomus žmones. Ir daro tai be jokių įrankių: viskas vyksta energetiniame lygmenyje. 70 proc. mūsų ligų atsiranda nuo mūsų minčių, sako ezoterikai, ir Vėžiai tai puikiai supranta. Kitaip sakant, jie – aiškiaregiai.

Taip pat jie gali Taro kortomis nuspėti artimiausius įvykius. Tarp Vėžių buvo labai daug žinomų pranašų. O taip pat Vandens stichijos atstovai moka analizuoti sapnus. Pačius sudėtingiausius pranašiškų sapnų vaizdinius jie gliaudo kaip riešutus. Pradžioje jiems reikia užsirašyti siužetus, bet po to šifravimas vyksta „automatiškai“. Artimi žmonės kartais stebisi tiksliomis Vėžių pranašystėmis. O jie viso labo išaiškino savo sapnus.

Šio ženklo atstovai apgaubti nakties gali net patekti į savo mylimųjų sapnus ir pakeisti pražūtingą programą. Taip jie saugo juos nuo negatyvaus pasaulio poveikio.

Stipresni Vėžiai geba įvaldyti chronokinezę – mintinį persikėlimą laiku. Tą naudoja itin retai, ir tik tam, kad kam nors padėtų.

1. Skorpionas – didysis šamanas

Didysis Zodiako mistikas meistriškai kontroliuoja visas magijos rūšis. Skorpionas absoliučiai ramiai naudojasi juodąja magija klastingiems tikslams. Kaip sakoma, neturinčiam žaizdų nuodai nekenkia.

Todėl Vandens stichijos atstovai lengvai paveikia kitų psichiką, hipnotizuoja ir verčia šokti pagal jų dūdelę. Jiems patinka manipuliuoti žmonėmis, tvarkyti likimus.

Išlavintas Skorpiono empatijos jausmas leidžia jam skaityti kitų mintis, nuspėti elgesį. Aiškiaregystė tik paprastiems žmonėms yra antgamtinė galia, o Skorpionams tai įprastas įgūdis, kuriuo jie su malonumu naudojasi. Todėl ką nors nuslėpti nuo šio ženklo atstovų praktiškai neįmanoma: jie akimirksniu prisikasa prie esmės.

Taip pat šie žmonės turi galingą energetinę apsaugą. Jie geba atremti bet kokią ataką, atšaukti prakeikimą, pašalinti nužiūrėjimą. Ši nepramušama užsklanda apima ir mylimus žmones, kai Skorpionas yra šalia. Todėl tokį žmogų visada geriau turėti draugų, o ne priešų sąraše.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugpjūčio 26 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.