4 Zodiako ženklai, po kuriais gimsta geriausi vyrai

Išgirdus žodžių junginį „tikras vyras“ paprastai iškyla stipraus, patikimo ir pasitikinčio savimi vyriškio vaizdinys. Gali pasirodyti banalu, bet būtent taip dauguma moterų įsivaizduoja idealų gyvenimo partnerį.

Gali pasirodyti banalu, bet būtent taip dauguma moterų įsivaizduoja idealų gyvenimo partnerį.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Gali pasirodyti banalu, bet būtent taip dauguma moterų įsivaizduoja idealų gyvenimo partnerį.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2018, 3:34 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 2:43 PM

Nepaisant to, kad šiais laikais stereotipiškas mąstymas smerkiamas, galvojant apie šeimą labai svarbios „klasikinės“ vyriškos savybės. Štai 4 Zodiako ženklai, po kuriais gimsta daugiausia tokių vyrų.

Avinas

Tipiškas Avinas pasitiki savimi (kartais net per daug), nenuleidžia rankų susidūręs su sunkumais, užima aktyvią gyvenimišką poziciją. Jis visada konkrečiai išreiškia savo norus, neišsisukinėja nuo delikačių temų ir tiesiai išsako savo nuomonę. Tačiau jam nesvetima aistra ir romantika. Moteris sužavi Avinų mokėjimas spręsti problemas, jų bebaimiškumas, valia. Šalia šio ženklo atstovo kiti vyrai atrodo silpni.

Liūtas

Liūtas – apsigimęs lyderis. Moteriai, kuri yra šalia jo, galima nesirūpinti, kad ant jos trapių pečių užgrius visi bendro gyvenimo sunkumai. „Ugninis“ vyras tiesiog neleis mylimajai pačiai tempti lažo. Jo dvasinė stiprybė, kilnumas ir ramybė žavi dailiosios lyties atstoves. Santuokoje tipiškas Liūtas reiškiasi kaip šeimyniškas ir namams atsidavęs sutuoktinis.

Jautis

Klasikinis Jautis – darbštus šeimos žmogus, siekiantis sukurti komfortiškas sąlygas žmonai ir vaikams. Jis nekonfliktiškas, bet visada apgins tuos, kurie jam neabejingi. Vyras, gimęs po šiuo ženklu, ramiai pasitinka sunkumus ir nepuola į paniką susidūręs su realiomis problemomis. Kartais jis būna tingus, bet norint jį išjudinti pakanka su juo atvirai pakalbėti ir rasti teisingą motyvaciją.

Dvyniai

Nors Oro stichija daugeliui asocijuojasi su lengvabūdiškumu ir atsakomybės stoka, dauguma klasikinių Dvynių atitinka „tikro vyro“ sąvoką. Daugiausiai tai lemia jų išradingumas ir sumanumas, kuriais negali pasigirti kitų Zodiako ženklų atstovai. Aktyvūs Dvyniai moka dirbti ne tik galva, bet ir rankomis. Jie lengvai susidoroja su smulkiais remonto darbais, paruošia pietus iš trijų patiekalų ir noriai užsiima su vaikais.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugpjūčio 28 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.