4 Zodiako ženklai, nemokantys būti laimingi

Kai kurie Zodiako ženklai iš prigimties yra pesimistais. Jų potraukis kančioms ir malonumų ribojimas peržengia bet kokias protingas ribas. Dar daugiau – jie lengvai gali atsisakyti laimės, kai ji yra pasiekiama ranka. Štai kas tie keistuoliai.

Jų potraukis kančioms ir malonumų ribojimas peržengia bet kokias protingas ribas.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Jų potraukis kančioms ir malonumų ribojimas peržengia bet kokias protingas ribas.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2018, 10:15 AM, atnaujinta Aug 29, 2019, 12:13 PM

Savo nelaimės kalvis: Mergelė

Savikritika ir griežtumas. Nepasitenkinimas savimi ir aplinkiniais. Kraštutinis perfekcionizmas. Šios savybės galėtų papuošti bet kokį kariškį, bet ne eilinį žmogų civilinėje visuomenėje.

Amžinos abejonės, dvasiniai tyrinėjimai, nuodingos mintys – visa tai nuodija gyvenimą pačiai Mergelei. Vietoj gyvenimiškos laimės žmogus kažkodėl renkasi atsiribojimo kelią. Net šeimos gyvenimą pasmerkia nuolatinei racionaliai analizei. Sausai vertina meilės santykius, partnerio seksualinius įgūdžius.

Patenkinti Mergelę be galo sunku. Todėl šio ženklo atstovai mieliau pabandys padaryti tai patys, nei patikės kam nors kitam. Tačiau ar tai gyvenimas?

Išgyvens tik įsimylėję: Skorpionas

Kad šis žmogus sugautų laimės paukštę, būtina tik menka smulkmena. Ilga preliudija aštraus siužeto detektyvo pavidalu, kankinantis partneriškų santykių nutraukimas su viltimi išsigelbėti, milžiniškas kiekis pinigų po lova – ir tada galbūt Skorpionas patirs katarsį.

Be šios psichoemocinės būklės šis ženklas tiesiog negali normaliai egzistuoti. Jis arba iškankina kitus žmones, priveda iki širdies priepuolio, arba ėda save pats. Žemiausioje stadijoje tai net ne skorpionas, o kažkoks tarantulas, pasirengęs suėsti partnerį iškart po poravimosi. Jie pernelyg reiklūs, nusikalstamai pasipūtę, o taip pat be proto ambicingi. Patenkinti Skorpioną ilgam absoliučiai neįmanoma. Jie išspaus visus syvus iki paskutinio lašo, kaip vampyrai elgiasi su krauju.

Išgelbėti save ir mylimą žmogų nuo nepavydėtino galo gali tik nuoširdus šio ženklo atstovo įsimylėjimas. Ir toks susitikimas įvyksta tik kartą gyvenime. Vargas tiems, kas į jį pavėluos.

Nuskraidink mane į kitą planetą: Vėžys

Ko trūksta žmogui iki laimės, jeigu jis turi piniginių santaupų, būstą, ištikimą partnerį, net vaikų? Teisingai, jam trūksta smegenų. Vėžių gyvenimą valdo emocijos. Jie gali būti idealūs sutuoktiniai, geriausi vaikų auklėtojai, bet patys nepatirti laimės jausmo.

Tai susiję su siaubingu savimi nepasitikinčio ženklo nervingumu ir įtarumu. Vėžiams nuolat atrodo, kad jiems reikia patobulinti savo namus, susilaukti dar vieno vaiko, o po to užsidaryti nuo viso aplinkinio pasaulio kur nors giliai. Atsisakyti socialinio gyvenimo. Bet tai panašiau į urvinių žmonių egzistavimą, o ne laimingų Robinzonų su Penktadieniais. Pavydūs savininkai seka kiekvieną savo namiškių žingsnį, visapusiškai kontroliuoja šeimos išlaidas, retai priima svečius.

Jie nori būti savo ankšto pasaulio pilkaisiais kardinolais. Bet kadangi šiuolaikinis gyvenimas retai suteikia Vėžiams tokią galimybę, šie žmonės iš principo nesugeba būti laimingi. Jų dalia – amžinas nepasitenkinimas ir bambėjimas ant gyvenimo.

Jeigu galiu nuversti kalnus, bet neturiu meilės – aš niekas: Ožiaragis

Ožiaragius galima tik užjausti dėl užsispyrimo kuriant savo nelaimes. Užuot tvarkęsi asmeninį gyvenimą, jie pasirenka kilti karjeros laiptais. Vietoj medaus mėnesio dviese jie gali tiesiog vieni išlėkti į komandiruotę.

Savo sąžinei jie visada suras pasiteisinimą, bet ne širdžiai. Jos neapgausi ir jokias pasaulio pinigais nepapirksi. Praėjus porai dešimčių metų po jaunystės ji būtinai pasibels Ožiaragio širdyje ir paklaus: o kur žadėtoji laimė, kodėl man taip šalta ir vieniša? Ir tada Žemės stichijos atstovui taps nesaldu. Veidmainė sąžinė kažkur pasislėps, partneris per tą laiką išeis pas kitą, o pats žmogus liks prie suskilusios geldos.

Ožiaragiams be galo svarbu rasti teisingą pusiausvyrą tarp asmeninio gyvenimo ir darbo. Be harmoningų santykių poroje jie tiesiog pasmerkti vienišai senatvei be jokių prošvaisčių. Net sėdint ant paties aukščiausio sosto.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugsėjo 1 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.