4 Zodiako ženklai, mėgstantys išnaudoti kitus žmones

Kai kurie žmonės iš prigimties yra manipuliatoriai. Jiems tik duok galimybę pastumdyti kitus žmones. Sėkmingai susiklosčius aplinkybėms jie tampa talentingais vadovais. Tačiau jei karjera nesusiklosto, žmogus sutelkia dėmesį į asmeninį gyvenimą.

Kai kurie žmonės iš prigimties yra manipuliatoriai.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Kai kurie žmonės iš prigimties yra manipuliatoriai.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2018, 10:49 AM, atnaujinta Aug 28, 2019, 5:28 PM

Skorpionas: energijos vampyras

Pats mistiškiausias Zodiako ženklas turi įgimtų ekstrasenso sugebėjimų. Skorpionas lengvai „perskaito“ kitus žmones, moka prognozuoti kitų veiksmus. Jo empatijos jausmas yra vienpusis. Gebėjimą pažvelgti į kito žmogaus sielą Skorpionas naudoja savo naudai.

Tai strategijų ir subtilių žaidimų meistrai. Žavūs intrigantai, gundytojai – jie žino, kaip prisivilioti auką. Kai žmogus papuola į jo nagus, Skorpionas ima jį vedžioti kaip lėlę. Jis su įniršiu prigalvoja kitam išbandymų, tikrina žmogaus psichikos tvirtumą.

Tai pats tikriausias vampyras žmogaus pavidalu. Jo išradingumas – be ribų. Galingas ženklas pasiekia, ko trokšta, svetimomis rankomis. Jeigu Skorpionas pajunta, kad žmogaus resursai išseko, jis lengvai pereina prie naujos aukos. Kitaip tariant, paaukoja pėstininką. Tiktai savo išrinktąjį jis saugo nuo visų nelaimių. Bet net ir čia nesusilaiko juo nemanipuliavęs.

Dvyniai: dviveidis juokdarys

Dar vienas manipuliacijų meistras. Jo slaptas ginklas – mokėjimas analizuoti kitų elgesį. Pasitelkę detektyvo vertą apdairumą Dvyniai greitai prisiderina prie žmogaus ir pradeda jam diegti reikiamas mintis.

Jie – žodžio meistrai ir moka įtikinamai kalbėti. Jų kalbose visada yra paslėptų spąstų. Dialogą su kitais jie naudoja kaip savotišką hipnozės seansą. Įkvepia auką, motyvuoja, žada pagalbą – ir viskas tam, kad pasiektų savus tikslus.

Gali rodyti dėmesį vienam, o patys galvoti apie kitą žmogų. Aukščiausio lygio išnaudojimas pasireiškia Dvynių santuokose pagal išskaičiavimą. Pasiekę finansinę nepriklausomybę šio ženklo atstovai atsikrato naštos. Buvęs sutuoktinis jaučiasi kaip panaudota lėlė. Juk jis nė neįtarė!

Žuvys: sentimentalus sadistas

Gilus Žuvų emocingumas padeda joms išvystyti galingą intuiciją. Jos visiškai nesavanaudiškai atsiliepia į pagalbos šauksmą, tačiau jos teikimo procese pajunta skonį ir pradeda naudotis aukos pažeidžiamumu. Net skleidžia melagingus gandus, jeigu to tikrai reikia.

Tokie veiksmai joms reikalingi tam, kad supaprastintų savo realybę, įrodytų pasauliui savo teisę gyventi. Gebėjimas naudotis žmonėmis paradoksaliu būdu dera su visišku valios neturėjimu. Sudėtingas charakteris verčia Žuvis prieštarauti pačioms sau: jos niekada neprisipažins apie įvykdytus nusikaltimus.

Paties slidžiausio Zodiako ženklo atstovai dažnai susiranda jauną numylėtinį ir užsiima jo auklėjimu. Ir tą darydamos nuoširdžiai painioja naudojimąsi žmogumi su meile. Slaptas Žuvų troškimas – prieš ką nors dominuoti. Jos jį labai slepia, maskuoja po rūpesčio kauke.

Liūtas: tuščiagarbis didikas

Genialūs vadovai laiko savo pareiga nukreipti žmones į teisingą kelią. Liūtų agitacinės kalbos visada nukreiptos į „klientų bazės“ (žmonių, kurie tenkins visus karališkos katės įgeidžius) komplektavimą.

Bet, skirtingai nuo kitų Zodiako ženklų, Liūtas viską daro atvirai: jis nepajudinamai įsitikinęs savo teisumu. Savimi pasitikintys Ugnies stichijos atstovai naudoja pačius paprasčiausius instrumentus – rimbą ir saldainį. Pirmuoju jie tik grasina, o saldumynais reguliariai maitina auką.

Liūtams beprotiškai patinka naudotis žmonėmis savo reikmėms, nes tai glosto jų savimeilę. Bet jie tai daro meistriškai, nieko neslėpdami. Žmonės lieka patenkinti jau vien dėl to, kad Liūtas atkreipė į juos dėmesį. Ir yra pasiryžę bet kam, kad tik jam būtų malonu.

Turinys pirmą publikuotas 2018 metų rugsėjo 5 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.