5 Zodiako ženklai, geriausiai perprantantys žmones

Mokėjimą pažinti žmones galima drąsiai vadinti talentu. Neturintis įgimtos intuicijos žmogus panašus į aklą kačiuką dideliame pasaulyje ir padaro daugybę klaidų įvairiose gyvenimo srityse. Įžvelgti tikrąjį žmogaus veidą gali nedaugelis. Žvaigždės šia dovana apdovanojo tik keletą Zodiako ženklų.

 Įžvelgti tikrąjį žmogaus veidą gali nedaugelis.<br> 123rf nuotr.
 Įžvelgti tikrąjį žmogaus veidą gali nedaugelis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2018, 1:39 PM, atnaujinta Sep 9, 2018, 8:25 PM

Dvyniai – vaikščiojantys socialiniai tinklai

Apie pirmojo Oro ženklo šnekumą žino, ko gero, visi. Ir neteikia didelės reikšmės „tuštiems“ žmogaus plepalams. Tačiau net patys paviršutiniškiausi ir lengvabūdiškiausi Dvyniai turi unikalią savybę pažinti žmones. Bendravimo procese jie nuolat tyrinėja pašnekovo nusiteikimą, skanuoja jo psichologinį portretą. Jie meistriškai keičia savo balso intonaciją, prisitaikydami prie žmogaus. Kalba su juo ta pačia kalba. Tai leidžia jiems savo kailiu pajusti jo moralinius principus, be klaidų nustatyti jo patikimumo laipsnį. Dvyniai visada įsitraukę į socialinius procesus, jie turi daugybę naudingų kontaktų. Tačiau pasitiki jie tik tais, kurie perėjo jų melo detektorių.

Vėžys – angelas sargas

Vandens stichijos atstovams labai padeda jų gilus emocingumas. Jie skaito kitų žmonių mintis pasąmoniniame lygmenyje. Net vieno rankos paspaudimo Vėžiams pakanka, kad padarytų teisingą išvadą apie tikruosius savo pašnekovo motyvus. Pavyzdiniai Zodiako šeimos žmonės niekada neįsileis į savo aplinką pavyduolių ir išdavikų. Dar daugiau, jie pasirūpins ir savo artimaisiais: padės jiems atsirinkti atsitiktinius pažįstamus, sutaupys laiko juos pažįstant. Įgimta nuojauta leidžia Vėžiams kruopščiai saugoti savo namus nuo nepageidaujamų svečių. Jie visada savarankiškai kuria savo verslą, renka personalą iš patikrintų žmonių. Jų bendravimo ratas kur kas mažesnis nei Oro ženklų, tačiau abejonių jis nekelia.

Mergelė – skaičiavimo centras

Merkurijaus globa šis Zodiako ženklas naudojasi savaip. Skirtingai nuo Dvynių, Mergelė mėgsta tyliai stebėti ir viską analizuoti. Žemės stichija apdovanoja žmogų pagrįstu požiūriu ir tvirta socialine pozicija. Mergelė praktiškai niekada nesielgia neapgalvotai. Intuicija paradoksaliu būdu papildo šaltą skaičiuojantį protą. Nuojautos ir matematinės logikos lydinys yra pati geriausia žmogaus apsauga nuo įvairių perėjūnų. Mergelių dėmesio koncentracija nesusilpnėja net išgėrus alkoholio: jos nepertraukiamai stebi situaciją. Palaikyti nuolat geros formos intuiciją joms padeda meilė tiksliems duomenims. Tai puikūs buhalteriai, inžinieriai, finansininkai, analitikai. Dirbdamos su tiksliais algoritmais darbe, Mergelės tiksliai įvertina ir aplinkinius žmones. Gali sukoncentruoti dėmesį į nereikšmingas detales, kad lengvai demaskuotų dviveidį žmogų.

Skorpionas – ekstrasensas

Apie Skorpiono žvilgsnio skvarbumą sklando legendos. Žmogus tiesiog kiaurai mato bet kurį pašnekovą. Jis akimirksniu išsiaiškina asmenybės trūkumus, pažeidžiamas vietas ir silpnąsias puses. Gali net pasinaudoti savo jėga ir smogti pačiu netikėčiausiu momentu. Tačiau dauguma šio ženklo atstovų linkę slėpti savo intuicijos dovaną. Iš čia ir kyla Zodiako klastūnų, hipnotizuotojų šlovė. Bet Skorpionams absoliučiai nerūpi visuomenės nuomonė. Jie protingi ir sau pakankami. O savo talentą naudoja tik gindami artimus žmones. Dėl savęs jaudintis jiems nėra ypatingų priežasčių: jie visada galės nubausti savo skriaudėją. Ir padarys tai taip žiauriai, kad ir kitiems taps baisu.

Ožiaragis – teisybės sargas

Kalbama, kad pačią stipriausią intuiciją turi būtent Ožiaragiai. Esą, šio Žemės ženklo analitinis potencialas labai neįvertintas. Laiko Ožiaragius kaip prasčiokais ar ir iš viso siaurapročiais. Tačiau šie žmonės moka gerai atsijoti informaciją. Jų aplinkoje – tik patikimi ir padorūs žmonės. Su visais kitas jie išlaiko pakankamą distanciją. Taip pat jie turi išvystytą teisingumo jausmą: Ožiaragiams nieko nereiškia apšviesti žmogaus sielą apie jo padarytus nusikaltimus. Padaryti išvadas jiems padeda ne tiek racionalus protas, kiek įgimtas šeštasis pojūtis: jie sprendžia apie žmogų iš esmės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.