Moterys pagal Zodiako ženklą, įsimylinčios nevykėlius vyrus

Vienos moterys vyrus renkasi pagal grožį, kitos – pagal protą, trečios – pagal piniginės storumą. Tačiau yra tokių, kurios įsimyli iš gailesčio. Sužinokite, pagal ką renkasi vyrus įvairių Zodiako ženklų moterys.

 Sužinokite, pagal ką renkasi vyrus įvairių Zodiako ženklų moterys.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
 Sužinokite, pagal ką renkasi vyrus įvairių Zodiako ženklų moterys.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2018, 11:01 AM, atnaujinta Aug 28, 2019, 5:18 PM

Avinas

Impulsyvios, energingos merginos Avinai dažnai įsimyli iš pirmo žvilgsnio. Paprastai tai nutinka, kai joms pasipainioja gražus vyras. Bet tokie santykiai tęsiasi neilgai, nes Ugnies ženklo moterims būdingas noras gauti patį geriausią vyrą.

Moters Avino išrinktasis turi būti „šauniausias vaikinas kaime“, tai yra, tuo pat metu gražus, protingas, turtingas ir, pageidautina, talentingas. Ji nemyli bevalių, silpnų vyrų, o su valdingais prasideda kova dėl dominavimo.

Jautis

Moteris Jautis gyvenimo palydovą renkasi gana racionaliai, blaiviai ir apgalvotai. Visų pirma ji vertina išrinktojo intelekto koeficientą ir jo finansinę padėtį. Ar bent jau jo verslumą ir mokėjimą uždirbti.

Moteris Jautis geba įvertinti vyro grožį estetiniu požiūriu, bet praktikoje visada teiks pirmenybę protingam ir pasiturinčiam partneriui. O graži išorė bus malonus, bet nebūtinas priedas.

Dvyniai

Moterys Dvyniai – pripažintos intelektualės, todėl renkantis partnerį lemiamas veiksnys yra jo protas. Bet šio ženklo merginoms neįdomios sausos, akademinės žinios: jas traukia protingi ir tuo pat metu žavūs vyrai, turintys puikų humoro jausmą.

Įtikti moteriai Dvyniams labai nelengva dėl dvilypio jos charakterio. Viena vertus, jai patinka prabangus gyvenimas, ir ji gali suteikti pirmenybę pasiturinčiam vyrui. Kita vertus, šio ženklo atstovė nepasiruošusi visą gyvenimą praleisti auksiniame narvelyje, ir teiks pirmenybę linksma, protingam, išradingam vaikinui.

Vėžys

Merginos Vėžiai turi pernelyg stiprų motinišką instinktą. Jai svarbu padovanoti išrinktajam savo rūpestį: sušildyti, pagailėti, paguosti, pasidalinti dvasine šiluma. Ją traukia gražūs, romantiški vyrai, kurie noriai priima jos meilę ir rūpestį.

Moterims Vėžiams įsimylėjimas dažnai prasideda nuo gailesčio ir paguodos: jas tiesiog traukia žmonės su nelaiminga veido išraiška. O nuo užuojautos iki meilės lieka vienas žingsnis. Vandens stichijos atstovės be proto pavydi savo gražiojo išrinktojo ir stropiai jį saugo nuo pašalinių kėslų.

Liūtas

Tikra Liūtė nepakęs šalia gražuolio, kuris gali užtemdyti jos didybę. Neretai šalia Ugnies ženklo atstovės galima pamatyti neišvaizdų vyrą, kuris būtinai bus labai aštraus proto. Jis toks įžvalgus, kad moka parodyti savo susižavėjimą, bet slepia savo pranašumą, kad neįžeistų moters išdidumo.

Liūtės mėgsta maudytis prabangoje, ir vyras, kuris sugebės jos įgeidžiams leisti stambias sumas, akimirksniu užkariaus jos dėmesį.

Mergelė

Paprastai šių merginų emocijas valdo protas. Bet tik tol, kol Mergelė nepamatys etaloninio gražuolio. Tuo atveju ji gali tiesiog pamesti galvą. Tiesa, neilgam: netrukus jai grįžta gebėjimas racionaliai mąstyti. Mergelė įdėmiai tyrinėja išrinktąjį, analizuoja, „matuoja“, ar tinkamas prie jos gyvenimo.

Jeigu moteris mano, kad yra galimybė bendrai ateičiai, ji sąmoningai formuoja idealaus partnerio įvaizdį, kuriam bus ištikima. Bet tuo pačiu pasistengs iš pagrindų pagerinti, pakeisti, palenkti partnerį, kad atitiktų jos standartus.

Svarstyklės

Merginos Svarstyklės – tikros estetės, mėgstančios grožį visose jo apraiškose. Jos mėgsta elegantiškus, prisižiūrėjusius, gražius vyrus. Gyvenimo palydovą Svarstyklės vertina kaip savotišką papildymą savo pačios išvaizdai, padedantį atrodyti tiesiog nepakartojamai.

Moteris Svarstyklės negalėtų užmegzti romano su nepatraukliu vyru, net jeigu jis labai protingas ir turtingas. Tiesa, būna atvejų, kai dėl labai didelių pinigų Svarstyklės gali pakeisti savo įsitikinimus.

Skorpionas

Stipri, valinga moteris Skorpionas ieško vyro, kuris jai niekuo nenusileistų. Jos partneris turi būti protingas, įžvalgus, valingas žmogus. Nepaisant polinkio dominuoti, širdies gilumoje mergina Skorpionas svajoja apie despotišką išrinktąjį, gebantį sutramdyti jos užsispyrusį charakterį.

Skorpionai nemėgsta šykščių vyrų ir be gailesčio su jais išsiskiria. Noriai priima brangias dovanas, bet nedaro iš pinigų stabo.

Šaulys

Sklando nuomonė, kad merginos Šauliai neišrankios santykiuose. Taip, jų ugninga prigimtis lengvai užsidega, bet norėdamas sudominti tokią moterį partneris turi turėti kokį nors privalumą. Dažniausiai šis privalumas Šaulio akyse nusveria visus išrinktojo trūkumus.

Šio ženklo merginų dėmesį pelno vyrai, turintys aštrų protą, platų akiratį, puikų humoro jausmą. Graži išvaizda taip pat nepalieka Šaulių abejingų. O štai turtas ir socialinis statusas neturi pirmaeilės reikšmės.

Ožiaragis

Nepriklausoma rimta mergina Ožiaragis iš anksto planuoja savo ateitį ir santuokoje siekia patikimų, lygiaverčių santykių. Ji teikia pirmenybę protingiems, perspektyviems vyrams, gebantiems užtikrinti šeimai finansinį stabilumą.

Bet širdies gilumoje šį ženklą traukia charizmatiški maištininkai ir plevėsos. Tačiau tikrieji Žemės vaikai, Ožiaragiai, meistriškai maskuoja savo jausmus ir retai parodo aistrą žavingiems gražuoliams.

Vandenis

Nenuspėjamos šio ženklo atstovės dažnai aplinkinius apstulbina savo partnerio pasirinkimu. Bet vieną dėsningumą visgi pavyksta išskirti: moteriai Vandeniui pirmąją vietą santykiuose užima intelektualinė partnerystė. Joms svarbu su išrinktuoju turėti bendrų interesų ir palaikyti turiningą pokalbį.

Partnerio grožis ir materialinis gerbūvis bus priimti palankiai, bet ypatingo dėmesio mergina Vandenis šiems aspektams neteikia.

Žuvys

Švelnios ir jautrios moterys Žuvys sukuria nežemiškų būtybių, visiškai neprisitaikiusių prie realaus gyvenimo, įspūdį. Dažnai jos tyčia palaiko tokį įvaizdį, nes jis leidžia pasirinkti partnerį, galintį užtikrinti joms saugumo jausmą.

Merginos Žuvys renkasi protingus ir pasiturinčius vyrus, kurie sukurtų joms komfortišką gyvenimą, nešiotų ant rankų, lepintų, puoselėtų. Būdama dėkinga už tokį rūpestį Žuvų fantazija pritaikys tokiam išrinktajam nuostabiojo princo įvaizdį.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugsėjo 15 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.