Kas trukdo praturtėti kiekvienam Zodiako ženklui

Pasaulis taip jau surėdytas, kad vieni yra turtingi, kiti vargšai. Kartais gali atrodyti, kad būti vargšu lėmė pats likimas, ir nieko čia nepakeisi. Tačiau tai netiesa: net ir pats likimas kiekvienam atvejui yra numatęs būdus, kaip praturtėti. Sužinokite su pinigais susijusias savo silpnąsias ir stipriąsias vietas pagal Zodiako ženklą ir būtinai pasinaudokite patarimais.

 Kartais gali atrodyti, kad būti vargšu lėmė pats likimas, ir nieko čia nepakeisi. <br> 123rf nuotr.
 Kartais gali atrodyti, kad būti vargšu lėmė pats likimas, ir nieko čia nepakeisi. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-28 12:41

Avinas

Energingi Avinai moka uždirbti dideles sumas, bet praturtėti jiems trukdo įprotis švaistyti pinigus ir polinkis išlaidauti. Atsikratęs šių įpročių Avinas turi šansą liautis būti vargšas. Avinui nerekomenduojama laikyti pinigų po ranka, kitaip kils pagunda juos išleisti.

Astrologai kategoriškai nerekomenduoja Avinui imti kreditų – būtinybė juos grąžinti slegia Ugnies stichijos atstovą, slopina jo entuziazmą ir blokuoja pinigų srautus.

Jautis

Jaučiai praktiškai niekada nebūna vargšai. Bet jeigu taip nutinka, šio ženklo atstovui, kad išsivaduotų nuo neturto, derėtų peržiūrėti savo pinigų uždirbimo būdus ir paieškoti naujų pajamų šaltinių.

Pavyzdžiui, galima pabandyti prekybą akcijomis: Jaučiai moka blaiviai įvertinti riziką, neatlieka neapgalvotų poelgių. Jeigu nėra startinio kapitalo, galima rasti patikimą partnerį arba, kraštutiniu atveju, paimti kreditą. Jautis turi geras perspektyvas atiduoti skolas ir pereiti prie lėšų kaupimo.

Dvyniai

Dvynių neturto priežastimi dažnai tampa jų lengvabūdiškas požiūris į pinigus. Kad atsikratytų neturto, šio ženklo atstovams reikia susikaupti ir paanalizuoti: kur jie taip lengvai iššvaisto lėšas. Kad kontroliuotų pinigų srautus, pageidautina palankyti seminarus ir mokymus atitinkama tema. Ar bent jau baigti buhalterinės apskaitos kursus.

Dvyniai su savo kunkuliuojančia energija gali gauti pajamas iš kelių šaltinių vienu metu: jiems sekasi prekyba, taip pat ir nekilnojamuoju turtu, tarpininkavimo veikla, reklamos verslas, žurnalistika.

Vėžys

Tapti turtingam Vėžiui trukdo nepasitikėjimas savo jėgomis. Todėl, kad išsiveržtų iš neturto nelaisvės, šiam Zodiako ženklui reikia išsivaduoti nuo baimių ir kompleksų. Geras stimulas yra šeima: būtinybė rūpintis artimais žmonėmis tampa motyvu ir postūmiu solidžiai uždirbti.

Vėžys intuityviai jaučia naudą versle, jis turi šansą, kad pasiseks srityse, susijusiose su finansais: bankų versle ir prekyboje biržose. Jį lydi sėkmė profesijose, susijusiose su menu ar mados pasauliu.

Liūtas

Liūtams iš prigimties duotas gebėjimas uždirbti didelius pinigus, bet jų aistra prabangai ir nepamatuotos išlaidos gali atvesti į skurdą. Kad atsisveikintų su juo, Liūtui reikia pirmiausia peržiūrėti savo išlaidas, o po to ieškoti naujų pajamų šaltinių.

Kartais išdidumas trukdo šiam ženklui užsiimti kokia nors veikla, netgi gerai apmokama, jeigu jam nepatinka vadovas. Tokiu atveju geriau tapti verslininku. Savybės, kurios padės Liūtui atsikratyti neturto: mokėjimas vadovauti, ambicingumas, vidinė jėga.

Mergelė

Mergelei pagrindinis kelias išeiti iš skurdo būsenos – atkaklus darbas ir kruopšti savo finansų apskaita. Mergelės – talentingos ekonomistės: praktiškumas, atsakomybė, taupumas padeda joms daug pasiekti finansiniuose reikaluose.

Šio ženklo atstovai moka pasitenkinti mažu. Mergelės tiksliai žino, kokia būtent suma būtina laimei. Pasiekusios šią ribą pasitraukia nuo reikalų ir gyvena ramų gyvenimą. Kol riba neįveikta, Mergelės virsta tikromis darboholikėmis.

Svarstyklės

Svarstyklių neturto priežastimi tampa jų neryžtingumas. Kad išsivaduotų nuo neturto, Svarstyklėms reikalinga labiau pasitikinčio, drąsaus partnerio ar mokytojo pagalba. Gavusios būtinus įgūdžius, jos gali pabandyti įveikti pinigines nesėkmes tokiose sferose: kompiuterinės technologijos, teisė, diplomatija, menas, mados industrija.

Daugeliui Svarstyklių, ypač moterims, pavyksta atsikratyti neturto per sėkmingą santuoką. Šiam ženklui idealus variantas – spręsti finansines problemas kartu su kuo nors.

Skorpionas

Bandydamas atsikratyti skurdo, Skorpionas gali pasikliauti tik savo paties jėgomis. Būti sėkmingam jam padės: apdairumas, atkaklumas, gebėjimas susikoncentruoti.

Skorpionai dažnai ryžtasi rizikingoms finansinėms operacijoms, per kurias gali prarasti visą turtą. Todėl šio ženklo atstovams reikia susilaikyti nuo nepamatuotos rizikos. Remdamasis logika, analize, Skorpionas gali daug pasiekti kurdamas finansinę gerovę.

Šaulys

Šaulių neturto priežastis slypi jų nepriklausomybėje ir laisvės siekyje. Jie gali atsisakyti pelningų pareigų dėl galimybės pačiam tvarkyti savo laiką.

Kas išsivaduotų nuo neturto, Šauliui būtina išmokti planuoti savo gyvenimą, stebėti pajamų ir išlaidų balansą. Šio ženklo organizaciniai ir pedagoginiai gebėjimai gali tapti finansinės sėkmės pagrindu: jiems puikiai sekasi vesti įvairius mokymus, seminarus, užsiėmimus.

Ožiaragis

Darbštumas, atkaklumas siekiant tikslų – Ožiaragio ramstis kelyje išsivaduojant iš neturto. Ožiaragis nuo mažumės rūpinasi savo finansine padėtimi, jis iš anksto sugalvoja sėkmės strategiją. Neįtikėtinas darbštumas padeda jam pasiekti aukštumų praktiškai bet kokioje srityje: politikoje, sociologijoje, administravime.

Ožiaragis kapitalą kaupia laipsniškai, tam padeda ne tik didelės pajamos, bet ir asketiškas gyvenimo būdas, griežtas taupymas.

Vandenis

Šio Oro ženklo atstovai moka uždirbti dideles pinigų sumas, bet elgiasi su jais neatsakingai ir galiausiai gali atsidurti už skurdo ribos. Kad subalansuotų savo finansinę padėtį, vandeniui reikia pakeisti požiūrį į pinigus, elgtis su jais pagarbiai.

Vandenis gali pasiekti finansinį stabilumą parduodamas savo genialias idėjas. O praktiškas ir tvarkingas partneris padės sutvarkyti vandenio piniginius reikalus ir atsisveikinti su neturtu.

Žuvys

Žuvims nepakanka ryžtingumo ir aktyvumo, kad liautųsi būti neturtingos. Joms reikia mažiau svajoti, nugalėti nepraktiškumą, pereiti prie realių veiksmų, naudojant savo potencialą. Tada Žuvys turi šansą tapti tikru verslo „rykliu“.

Joms gali pasisekti medicinos, farmacijos, psichologijos, šou verslo srityje. Finansinė gerovė kuriama po truputį, nuolat papildant finansines santaupas. Būtina išmokti planuoti išlaidas, įskaitant nenumatytas. Žuvims griežtai draudžiama skolintis pinigus, nes po to būna sunku išsikapstyti iš skolų duobės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.