Labiausiai moteris žavintys vyrai pagal Zodiako ženklą

Vyriškas žavesys – unikali gamtos dovana, kurią turi anaiptol ne visi. Tie, kuriems ji teko, visada traukia moterų dėmesį. Jiems nesunku įgyti draugų ir daug pasiekti dalykinėje sferoje. Atrodo, tokiems vaikinams pats likimas šypsosi.

 Atrodo, tokiems vaikinams pats likimas šypsosi.<br> 123rf nuotr.
 Atrodo, tokiems vaikinams pats likimas šypsosi.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2018, 12:00 PM, atnaujinta Dec 19, 2018, 12:03 PM

Štai Zodiako ženklai, kurių atstovus žvaigždės apdovanojo didžiausiu žavesiu.

Dvyniai – berniukiškas žavesys

Šie Oro stichijos atstovai gali būti pavargę, girti, blogai apsirengę, bet vis tiek išlieka velniškai patrauklūs. Net pačiomis blogiausiomis dienomis Dvyniai nepraranda natūralaus žavesio. Jų iškalba visada taikli ir vietoje. Žvilgsnis – gyvas ir žaismingas. Humoras – neįžeidžiantis ir žaižaruojantis. Gestai ir mimika – artistiški ir lengvi.

Dvyniai moka būti maloniais džentelmenais, kai tai būtina. Gali tapti ir brutaliais mašo, jeigu reikia padaryti neišdildomą įspūdį. Dvyniai, atrodo, nepavaldūs laikui. Nes su pražilusiais smilkiniais jie išlieka simpatiškais berniūkščiais. Jų siela iš viso nesensta. Šie vyrai trykšta teigiama energija. Visada spinduliuoja pozityvą ir žavesį.

Skorpionas – paslaptingas žavesys

Nuo vyrų Skorpionų sklinda magiška jėga. Jos magnetizmas veikia visus aplinkinius. Bet, deja, tai juodoji magija. Šio Vandens ženklo atstovo širdyje – daugybė išgyvenimų ir aistrų. Jo protas pilnas klastingų planų. Žvilgsnio paslaptingumas – tai tik išgyventų kančių atspindys.

Ne tik įgimto paslaptingumo aureolė daro Skorpioną žavų. Žvaigždės apdovanojo šį ženklą unikalia intuicija, seksualumu ir jausmingumu. Jam nesvetima ir erudicija, ir oratoriaus gebėjimai. Visos šios savybės Skorpionui leidžia lengvai sužavėti ir įkalinti aplinkinius.

Šaulys – dangaus šviesulių numylėtinis

Vyras Šaulys moka sudaryti gerą įspūdį. Jis teisingai žiūri į gyvenimą – optimistiškai, drąsiai, pozityviai. Jis pripratęs gyventi nevaržomai, patirti malonumą iš ryškių įvykių. Visa tai atsispindi jo manierose, žodžiuose ir elgesyje. Jis negaili šypsenų ir draugiškų rankos paspaudimų. Linksmas Šaulio būdas ir nuoširdumas traukia prie jo žmones.

Žvaigždės palankios šiam ženklui. Aplinkiniai suvokia šią „kosminę meilę“ kaip žavesį. Ir jis padeda Šauliams kiekviename žingsnyje. Pagrindinis patrauklus šio ženklo vyrų bruožas – atvirumas. Jie visai nemoka meluoti. Tokia Šaulio savybė kelia pasitikėjimą ir pagarbą.

Liūtas – žavus pasitikėjimas savimi

Vyras Liūtas patinka pats sau. Ir tai nėra ilgas valandas trunkantis mėgavimasis savo atspindžiu veidrodyje. Šie Ugnies atstovai visiškai priima visus savo privalumus ir trūkumus. Suvokia savo stipriąsias puses. Meistriškai demonstruoja jas aplinkiniams. Parodo save talentingesnius ir labiau išprususius, nei yra iš tiesų. Toks išmintingas pasitikėjimas savimi nelieka nepastebėtas ir neįvertintas.

Liūtai – drąsūs ir stiprūs vyrai. Jų žavesį sudaro prisižiūrėjimas, geras skonis, kilnumas ir karališkos manieros. Jie patrauklūs netgi nepaisant savo žinomo liūtiško pasipūtimo. Jiems tinka lengvas narcicizmas. Plastiški judesiai, ideali laikysena, plati šypsena, maloni kalba – kiekvieno Liūto koziriai.

Svarstyklės – subtilus džentelmenas

Šį ženklą žvaigždės apdovanojo žavesiu daugiau už kitus. Žavėti – jų svarbiausias talentas. Vyrai Svarstyklės tiesiog nepakartojami. Jie – prisižiūrėję estetai. Su malonia kalba, prilygstančia upelio čiurlenimui. Nuostabiu humoro jausmu. Puikiu taktu ir nepriekaištingomis manieromis. Tokie džentelmenai nepamiršta „prašau-ačiū“. Jie paduoda damai ranką. Sako rafinuotus komplimentus. Mandagios Svarstyklės tarsi gimusios aukštuomenės ritualams. Taurę laiko gražiai. Valgo pagal visas etiketo taisykles. Puikiai palaiko bet kokį pokalbį. Draugiški su visais. Flirtuoja galantiškai ir mandagiai.

Sunku sutikti vyrą Svarstykles, kuris būtų nevalyvas ar nemaloniai kvepiantis. Jis laikosi savo mandagaus aristokrato įvaizdžio. Jam svarbu patikti žmonėms. Palaikyti su aplinkiniais draugiškus santykius. Svarstyklės naudoja savo šarmą bet kokiomis aplinkybėmis. Bet kokius jų trūkumus kompensuoja talentas gražiai kalbėti ir unikali įtikinimo dovana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.