Veidotyrininkas pasakė, kuris kandidatas tinkamiausias į Lietuvos prezidentus

Pažvelgęs į keturių pretendentų į Lietuvos prezidentus nuotraukas fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas pasakė, kuriuos lydės sėkmė, o kuriems geriau trauktis.

Pažvelgęs į keturių pretendentų į Lietuvos prezidentus nuotraukas fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas (nuotr.) pasakė, kuriuos lydės sėkmė, o kuriems geriau trauktis.
Pažvelgęs į keturių pretendentų į Lietuvos prezidentus nuotraukas fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas (nuotr.) pasakė, kuriuos lydės sėkmė, o kuriems geriau trauktis.
Ingrida Šimonytė
Ingrida Šimonytė
Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda
Aušra Maldeikienė
Aušra Maldeikienė
Saulius Skvernelis
Saulius Skvernelis
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 20, 2018, 8:23 AM

„Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Ant bangos“ kūrėjai paprašė veidotyros meistro įvertinti šių kandidatų stipriąsias ir silpnąsias puses bei galimybes.

Gitanas Nausėda 

„Jis diplomatas, intelektualas, valdingas, ryžtingas vadybininkas. Atkaklus, uždaras, turintis galios, vidutiniškai iniciatyvus, drąsus, būdamas afekto būsenos linkęs daryti didvyriškus poelgius.

Jis moka mąstyti ir filosofiškai, ir metafiziškai. Su juo skaitysis visi – pradedant konkurentais, baigiant partneriais. Jis sugebės kritikuoti ir pašiepti visus, ką reikia, bet gražiai ir padoriai. Jis turi gerą uoslę versle ir iš jo galima padaryti tobulą didelio verslo objekto vadovą. O Lietuva – tai labai stambus objektas. Su juo skaitysis Europoje, jis sugebės susitvarkyti su Rytų šalių prezidentais. Jo duomenys labai geri, bet nerimą kelia tai, kad tokie žmonės dažnai pradeda parazituoti.“

Ingrida Šimonytė 

„Pirmiausia ji neturi galios duomenų, kad galėtų vadovauti grupei žmonių ar skyriams, stipriems vyrams. Kartais ji griežtai ir aštriai pasisakys, bet niekas per daug įdėmiai jos nesiklausys, ir viskas tuo pasibaigs. Ji turi gerus intelektualinius gebėjimus, bet pasaulyje su ja niekas per daug nesiskaitys.

Ji bus tiesiog atstovė, kuri kažką darys iš išorės, ir tiek. Turint tokius duomenis valstybės pastumti į priekį nepavyks.“

Saulius Skvernelis 

„Jo charakteris kietas, ryžtingas, demonstruojantis galią, ypač konkretus iki nepadoraus tiesmukumo.

Jis gali iškeikti ir Vyriausybę, ir savo pavaduotojus, ir tuos, kurie ką nors daro ne taip, ir tuos, kurie Europoje suklydo, ir net Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną.

Bet tuo pat metu jis yra geras vyrukas. Todėl jeigu jums Lietuvoje reikia geros, stiprios, sportiškos vaikų mokyklos, kurioje visi bėgios, mankštinsis, bus tvarka. Bet yra kita problema – jo intelektualiniai gebėjimai nėra stiprūs. Jie geri, bet ne prezidento postui. Jam pristigs lankstumo šaliai valdyti ir ekonominių žinių. Taip pat jam sunku būti diplomatu.“

Aušra Maldeikienė 

„Ar tikrai būtina jai dalyvauti prezidento rinkimuose? Pirmiausia man kyla klausimas iš medicinos srities: ar ji bendrauja su medikais? Nes ji yra nestabilios psichikos ir dėl to gali kilti problemų.

Kodėl jūs jos norite? Kad būtų linksma? Viduje ji gera, įdomi, bet gali nesivaldyti, pradėti nervintis, įsižeisti, pulti į depresiją, ji lengvai pažeidžiama. Juk prezidentas – tai jėga, tankas, kuris paskui save visą šalį tempia, o jai prireiks žmonių su baltais chalatais. Kam jums to reikia?“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.