3 pavydžiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

Kai kurie vyrai yra valdingesni ir pavydesni už kitus. Kartais tas pavydas peržengia sveiko proto ribas ir kaip reikiant apkartina poros gyvenimą. Šių trijų Zodiako ženklų atstovai labiau linkę pavyduliauti.

 Šių trijų Zodiako ženklų atstovai labiau linkę pavyduliauti.<br> 123rf nuotr.
 Šių trijų Zodiako ženklų atstovai labiau linkę pavyduliauti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2019, 10:12 AM, atnaujinta Jan 2, 2019, 12:43 PM

Skorpionas

Vyrai, gimę po Skorpiono ženklu, pasižymi valdingumu ir principingumu. Jų emocingą prigimtį lemia nerami Vandens stichija. O ženklą globojanti planeta Plutonas apdovanojo Skorpionus „prokuroro“ intelektu. Tai neblogai paaiškina jų reiklumą partneriui. Jie siekia viską kontroliuoti, seka kiekvieną savo moterų žingsnį.

Skorpionai stipriai prisiriša prie artimų žmonių. Paleisti žmogaus į visas keturias puses jie tiesiog negali. Čia įsijungia ir savininkiškumo veiksnys: viskas, ką jie laiko savu, privalo pas juos likti iki grabo lentos. Įgimtas Skorpionų magnetizmas pasireiškia visur. Ir jų meilė – viską praryjanti.

Erzinti Skorpioną pasakojimais apie kitus vyrus tikrai neverta. Tokia informacija lieka jo atmintyje kaip skausminga rakštis ir spaudžia psichiką. O tai gresia šeimos skandalais, buitiniais konfliktais ir kitais negerais dalykais.

Tik labai išsilavinęs Skorpionas sugeba nukreipti negatyvų jausmą į padidintą dėmesį mylimai moteriai. Šis patyręs strategas stengsis apsupti ją rūpesčiu, kad meile ir švelnumu sustiprintų šeimos santykius. Jis gerai žino, kad bendro gyvenimo pagerinimas yra geriausia taktika išsaugoti sąjungai.

O likusieji šio ženklo atstovai įkyriai kabinėsis prie mylimųjų: pavyduliaus lygioje vietoje ir bjauriai kels skandalus. Savo provokacijomis jie gali bet ką išvaryti iš proto. Jeigu laiku nesustabdysite kaltinimų lavinos ir nepateksite vyrui Skorpionui geležinių savo ištikimybės įrodymų – meilė poroje dings be pėdsako. Vietoj jos liks tik paranoiškas nepasitikėjimas partnere. Bet ar verta mylimą vyrą privesti iki tokios būsenos?

Avinas

Ugnies ženklai niekada nepasižymėjo susivaldymu. Be to, Avinai nesugeba žaisti klastingų žaidimų. Tiesumas ir sąžiningumas garantuoja jiems sėkmę karinėje tarnyboje, bet meilėje atneša tik rūpesčius. Santykiuose būtina kiekvieną dieną įrodinėti moteriai savo jausmus, užkariauti iš naujo. Avinai tą pamiršta. Tiksliau, galvoja, kad to nereikia. Ir mylimosios noras gauti eilinę komplimentų porciją – moteriškas įgeidis, ne daugiau.

O tai provokuoja mylimosios flirtą su kitais, ir tai neveda į gera. Vyras Avinas ima liepsnoti didžiule agresija, išlieja ant aplinkinių savo pyktį. Ir pirmasis po ranka papuola potencialus konkurentas. Jeigu jis laiku nepasislėps, be abejonių bus sunaikintas. Avinai ilgai negalvoja – iš karto pradeda mosuoti kumščiais.

Paradoksas, bet būtent šis bjauraus temperamento pasireiškimas neretai traukia prie Avino moteris. Jos nuoširdžiai mano, kad tokiu pavydžiu partneriu galės lengvai manipuliuoti. Bet žiauriai klysta. Po eilinio mūšio su konkurentu išdidus ženklas anksčiau ar vėliau išeina. Tai daro be kokių nors paaiškinimų. Tiesiog nusprendžia, kad negali gyventi su neištikima moterimi. Net jeigu ji nepadarė nieko blogo.

Deja, po kiekvieno išsiskyrimo vyrams Avinams tampa vis sunkiau užmegzti ryšį su moterimis. Jos jam nebekelia pasitikėjimo. Ypač jaunos ir patrauklios.

Ožiaragis

Daugelis nustebs, kad tarp pačių pavydžiausių vyrų atsirado ramūs Ožiaragiai. Bet jų ramybė dažnai būna apgaulinga. Po tariamo abejingumo kauke slepiasi chroniškas pavydas. Reikalas tas, kad Ožiaragiai pripratę visur pasikliauti racionaliais apskaičiavimais. Žmogiškas emocijas jie atkakliai ignoruoja: jos trukdo jų verslui. Bet tos moterys nuolat verčia juos nervintis: tai joms norisi mylėti, tai nekęsti...

Anksčiau ar vėliau Ožiaragių nervų sistema neišlaiko, ir vyras išsikrauna ant mylimos moters. Ir nuoširdžiai nesupranta, kas buvo ne taip jo gyvenime. Juk jis viską numatė: žiedą su briliantu, didelį namą, pinigus banko sąskaitoje... Tik apie moters emocinę prigimtį jis kažkodėl užmiršo. Kad jai reikalingi santykiai su gyvu žmogumi, o ne beširdžiu robotu.

Kartais prieinama iki absurdo: Ožiaragis pradeda kurti klaidingus samprotavimus, lygioje vietoje išsigalvoti priežastis pavydui. Ji nepagrįsta nuoskauda augam o meilė sklandžiai pereina į neapykantą.

Kai kurie šio ženklo atstovai sprendžia skausmingą klausimą taip: atima iš savo moterų pajamų šaltinį. Būdamos priverstos gyventi iš jo lėšų jos vėl tampa paklusnios. Bet cinizmas santykiuose niekada neatnešė nieko gero. Todėl geriau visaip skatinti Ožiaragių pagarbą moterų jausmams nuo pirmų bendro gyvenimo dienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.