Pasirinkite simbolį: sužinosite savo didžiausią nuodėmę

Visi žmonės turi trūkumų. Nuodėmės – mūsų gyvenimo dalis. Trūkumai ir nuodėmės atskleidžia mūsų vidinius charakterio bruožus. Pasirinkite vieną iš šių septynių simbolių, kuris labiausiai traukia, ir sužinokite, kokia nuodėmė jums labiausiai būdinga.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2019, 1:17 PM

1 – pyktis

Pyktis jūsų sielos gilumoje atskleidžia jūsų gyvulišką instinktą. Tai jums labai kenksminga, nes tai jus verčia prarasti racionalų mąstymą ir peržengti moralės ribas.

Jeigu turite šią nuodėmę, tai reiškia, kad jūsų viduje yra demonas. Jūs pykstate ant savo pykčio; jis apima jus visur, kaip aštuonkojis, ir sukelia jums daugiau skausmo, nei jūsų priešai. Tikėtina, kad didžiąją laiko dalį jūs kontroliuojate savo pyktį, bet kai jis ima jus kontroliuoti, jūs nieko nebegalite padaryti.

2 – apsirijimas

Yra didelis skirtumas tarp pomėgio skaniai pavalgyti ir apsirijimo nuodėmės. Nieko bloga būti maisto mylėtoju, Bet apsirijimas – tai jau išties kenksminga.

Šios nuodėmės buvimas reiškia, kad jūs kenkiate sau. Jeigu jūs nuolat valgote daugiau maisto, nei reikia jūsų organizmui, jūs griaunate save, ir niekas jums nepadės.

3 – tinginystė

Jums dažnai norisi patingėti ir visą laiką ilsėtis, bet tinginystė – tai ne poilsis. Tai tiesiog valgymas ir miegas. Tai daro jus neproduktyvų ir rodo, koks esate egoistas.

4 – godumas

Godumas – noras turėti daiktus, kurie jums net nereikalingi. Tai skausminga, tai apgailėtina. Tai rodo, kokie esate egoistai ir kad jums trūksta užuojautos kitiems.

Jeigu godumas – jūsų turima nuodėmė, reiškia, esate labai paviršutiniškas žmogus. Jūs rūpinatės tik materialiais dalykais ir prabanga. Kuo labiau stengiatės jo atsikratyti, tuo labiau jis auga ir jus naikina.

5 – pavydas

Pavydas – tai blogos emocijos, kurias sukelia kito žmogaus laimė. Tai veikia jūsų pasitikėjimą savimi. Jeigu kitas žmogus laimingas, nėra priežasčių pykti, bet jūs nieko su tuo negalite padaryti.

Pavydas kaip nuodėmė reiškia, kad jūs darote kažką, neturėdami tam pagrindo. Jūs nekontroliuojate savo minčių ir savo gyvenimo.

6 – puikybė

Pernelyg didelis išdidumas – priešpaskutinis žingsnis prieš kritimą. Tai pranašumo prieš kitus jausmas, kurį teisinate savo sėkme. Jeigu puikuojatės, tai reiškia, kad teisiate žmones dėl jų gyvenimo nuostatų ir, laikydami juos žemesniais už save, tikėtina, elgsitės su jais nepagarbiai.

Jeigu nesielgiate su visais vienodai, nepriklausomai nuo to, kas jie yra ir ko pasiekė, jūs tiesiog praktikuojate puikybę ir greitai nebesieksite patys tobulėti, dėl to netrukus tiesiog neteksite savo statuso.

7 – gašlumas

Gašlumas kyla iš vieno primityviausių instinktų ir atspindi jūsų labai paviršutinišką asmenybę. Jeigu jus valdo gašlumas, tai reiškia, kad jūsų kūnas jus kontroliuoja labiau, nei jūsų protas.

Vadovautis gašlumu blogai, nes tai riboja jūsų protinį augimą ir verčia trokšti dar daugiau kūniško malonumo, ir tai gali kelti pavojų aplinkiniams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.