Zodiako ženklai, po kuriais gimsta didvyriai

Kai kurių Zodiako ženklų atstovus žvaigždės apdovanojo polinkiu į heroizmą ir žygdarbius. Sužinokite, kokie tai ženklai, o kurie ženklai – priešingai, visiškai nelinkę vaizduoti didvyrių.

 Kai kurių Zodiako ženklų atstovus žvaigždės apdovanojo polinkiu į heroizmą ir žygdarbius.  <br> 123rf nuotr. 
 Kai kurių Zodiako ženklų atstovus žvaigždės apdovanojo polinkiu į heroizmą ir žygdarbius.  <br> 123rf nuotr. 
 Kai kurių Zodiako ženklų atstovus žvaigždės apdovanojo polinkiu į heroizmą ir žygdarbius. <br> 123rf nuotr.
 Kai kurių Zodiako ženklų atstovus žvaigždės apdovanojo polinkiu į heroizmą ir žygdarbius. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-03-19 12:26, atnaujinta 2019-03-19 13:52

1 vieta – Šaulys

Tipiškas Šaulys turi visas savybes, kad taptų tikru didvyriu. Jis narsus, šaunus ir ryžtingas. Pasirengęs atlikti poelgius, pelnančius pagarbą. Svarbiausią vaidmenį čia vaidina įgimtas polinkis rizikuoti. Beje, Šaulys savo žygdarbių nelaiko dideliais nuopelnais, toks jo gyvenimo būdas.

2 vieta – Avinas

Avinui būdingas vadinamasis „beatodairiškas heroizmas“. Kritiniais momentais jis veikia tik vadovaudamasis instinktais, nesugebėdamas objektyviai įvertinti situacijos. Negalima sakyti, kad Ugnies ženklas sąmoningai stengiasi daryti gera, bet labai tikėtina, kad neatsisakys padėti sudėtingoje situacijoje.

3 vieta – Liūtas

Liūto didvyriškumas priklauso nuo situacijos. Be abejo, jis geba surizikuoti savo fizine sveikata ir net pakišti save smūgiui. Tačiau priežastis turi būti labai svari. Bet šiaip šio ženklo atstovas nenorės veltis į nemalonumus, nors drąsos ir pasiaukojimo jam netrūksta.

4 vieta – Jautis

Žvelgiant iš astrologinio požiūrio taško, Jautį galima vertinti kaip potencialų didvyrį. Ypač tai gali pasireikšti kovos lauke. Taikioje aplinkoje jis linkęs laikytis neutraliai, retai reiškia iniciatyvą atlikti kilnų poelgį.

5 vieta – Dvyniai

Dvyniai geba atlikti žygdarbį, bet tik jeigu šis veiksmas nekelia realaus pavojaus jų sveikatai. Pasijutęs didvyriu tipiškas Oro stichijos atstovas padarys taip, kad apie jo gerus darbus sužinotų kaip galima daugiau žmonių. Juk jis ne veltui stengėsi.

6 vieta – Vėžys

Kasdieniame gyvenime Vėžys labai atsargus. Jis stengiasi be reikalo neprovokuoti likimo, imasi visų įmanomų saugumo priemonių. Bet ekstremalios situacijos jį atskleidžia iš kitos pusės. Suprasdamas, kad kažkas iš artimųjų pateko į bėdą, Vėžys pasirengęs rizikuoti savo paties gyvenimu.

7 vieta – Svarstyklės

Svarstyklės turi itin stiprų teisingumo jausmą, kuris jas stumia į kilnius poelgius. Pasitaikius galimybei jos užstoja silpnesnius, gina svetimus interesus, sąmoningai padeda kitiems. Deja, Svarstyklės turi šiokių tokių problemų su ryžtu, todėl apie jų didvyriškumą išgirsi nedažnai.

8 vieta – Mergelė

Mergelė – dar vienas potencialus didvyris su paslėpta narsa. Dažniausiai šio ženklo atstovų žygdarbiai nematomi aplinkiniams. Jų veiksmai gali būti susiję su savęs, vidinių kompleksų, išorinių aplinkybių nugalėjimu.

9 vieta – Žuvys

Žuvims, kad atliktų žygdarbį, reikia stiprios motyvacijos. Priešingu atvejus jos net nenorės veltis į rizikingą reikalą. Iš prigimties šio ženklo atstovai yra altruistai, todėl nesvarstydami pasiaukos tam tikromis aplinkybėmis.

10 vieta – Ožiaragis

Ožiaragis pernelyg pragmatiškas ir apdairus, kad rodytų pasirengimą pakišti save po smūgiu. Netgi nenumatytos aplinkybės neprivers jo išjungti racionalaus mąstymo. Vaidins didvyrį tik su sąlyga, jei gaus asmeninės naudos. Likusiais atvejais liks nuošalyje, užėmęs stebėtojo poziciją.

11 vieta – Vandenis

Teoriškai Vandenis galėtų tapti tikru didvyriu, bet jis tiesiog neturi noro demonstruoti kilnumą. Jo reguliarius nuotykius su įtampa galima vadinti „žygdarbiais“. Oro ženklas tiesiog sukuria sau problemas, kurias pats po to ir įveikia. Čia jis mato savo pasiekimus ir išdidžiai perpasakoja pagrindinius kliūčių įveikimo momentus.

12 vieta – Skorpionas

Skorpionas neturi nieko bendra su tikru heroizmu. Jis apskritai nėra aktyvių veiksmų šalininkas, jei reikalas jo neliečia asmeniškai. Ryžęsis veltis į reikalą Vandens stichijos atstovas pareikalaus už tai atlyginti. Nesavanaudiškumas jam nebūdingas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.