Taro korta pasakys, ar išsipildys jūsų noras

Turite kažkokį norą, bet nežinote, ar jis išsipildys? Ši Taro kortų dėlionė leis susikoncentruoti į savo troškimą ir sužinoti jo baigtį.

 1.
 1.
 2.
 2.
 3.
 3.
 4.
 4.
 5.
 5.
 6.
 6.
 7.
 7.
 8.
 8.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Apr 4, 2019, 11:52 AM, atnaujinta Apr 4, 2019, 11:53 AM

Pasirinkite kortą, kuri jus labiausiai traukia, ir sužinokite, kaip pildysis jūsų noras.

Renkantis nereikia ilgai galvoti. Pasitikėkite savo šeštuoju jausmu.

1 korta: Mėnulis

Jūsų mintys panašios į galingus ir kietus brangakmenius, prie kurių reikia artintis su ramiu protu. Mėnulis nurodo, kad jūsų noro pildymasis jau prasidėjo. Šiuo metu esate ankstyvojoje stadijoje. Vystantis įvykiams atsiras naujų idėjų. Su kiekvienu žingsniu kilsite vis aukščiau. Atkreipkite dėmesį į tai, kokios mintys jus lanko šiuo momentu. Gerai viską apgalvokite.

2 korta: Įsimylėjėliai

Kažkoks žmogus kol kas nesuvokia tiesos. Šiuo momentu kažkam teks objektyviai įvertinti, kurio iš jūsų ketinimai rimtesni. Tai nėra blogai. Įsimylėjėliai gali tapti geriausiais draugais, jeigu likimas primena neužbaigtą šokį. Jeigu jums tai pažįstama meilės ar kitose gyvenimo srityse, išlaisvinkite tą žmogų, net jeigu jis – tai jūs pats.

3 korta: Imperatorius

Jums daugiau nebereikia be galo kartoti tai, ką iki šiol darėte. Jūs einate per transformacijos procesą ir esate teisingame kelyje. Jeigu jūsų noras susijęs su santykiais, jums nereikia būti meilės kaliniu, jeigu nuspręsite tokiu nebūti. Jūsų noro išsipildymo tikimybė – 50/50.

4 korta: Atsiskyrėlis

Jūsų noras liudija, kad jūs mėgstate svajoti. Kažkas jus sudomino. Jūs gebate svajones įkūnyti tikrovėje, ir šiandien – kaip tik trinkamas momentas imtos ko nors nauja. Jūs galite tai padaryti įvairiais būdais. Jeigu klausimas susijęs su meile, išsipildymas yra tik laiko klausimas. Jūsų noro išsipildymas bręsta. Atsiskyrėlis žada visiškai naują susitikimą.

5 korta: Teismas

Teismo korta sako, kad per kelis žingsnius priartėsite prie savo noro išsipildymo, kai sumokėsite ankstesnę skolą. Jūs patys žinote, apie ką kalbama. Galbūt jūs taip ir neatsiprašėte už tai, kas įvyko? Jūs ir kitas žmogus pasijustumėte daug geriau. Galbūt jums reikia padėkoti kam nors už parodytą gerumą. Kažkoks žmogus bus jums nuoširdžiai dėkingas. Padarykite tai, ką turite padaryti.

6 korta: Mirtis

Mirtis pranašauja didžiulį asmeninį atgimimą ir transformaciją. Išskėstomis rankomis priimkite naują ir pagerintą versiją. Sprendimas susijęs su jūsų noru. Kai gausite rezultatą, patirsite didelę laimę. Korta sako, kad jums nederėtų priimti neapgalvoto sprendimo. Vienintelis dalykas, kurį turite vertinti – tai pamoka, kurią įsisavinote iš savo ankstesnės patirties.

7 korta: Bokštas

Jūsų laukia puikios perspektyvos ir naujos galimybės. Seni troškimai, kurie liko kaip nepasiekti tikslai ir nebaigti projektai, trukdo jums pasirinkti naujus tikslus. Šiandien atėjo metas peržiūrėti savo norą, nes artėja kažkoks įvykis. Kas atneštų jums pasitenkinimą šiame gyvenimo etape? Jūs vienintelis, kuris žino atsakymą, ir jums nepavyks savęs apgauti.

8 korta: Aukščiausioji Žynė

Aukščiausioji Žynė – tai intuicijos korta. Jūsų noras yra vizija, kuri jus vilioja. Noro išsipildymas įmanomas, nes iki šio momento jūs sukūrėte sąlygas, reikalingas jo išsipildymui. Bet dar nevėlu atsitraukti, jeigu persigalvosite. Jūs instinktyviai žinote, kas taps raktu į sėkmę. Jeigu klausimas susijęs su meile, apie jus kažkas kalba, ir jūs galite pajusti, kokią žinią nori pranešti tas žmogus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.