Reitingas: pačios geriausios mamos pagal Zodiako ženklą

Mamos savo vaikams atlieka daugybę vaidmenų: tėvų, gynėjų, maitintojų, auklėtojų ir daug kitų. Kai kurios mamos laikosi šiuolaikinio požiūrio į auklėjimą, kitos yra konservatyvesnės ir bando skiepyti tradicines vertybes.

 Kai kurie Zodiako ženklai, regis, iš prigimties apdovanoti motiniškais instinktais, o kitiems mamos vaidmuo kur kas sunkesnis.<br> 123rf nuotr.
 Kai kurie Zodiako ženklai, regis, iš prigimties apdovanoti motiniškais instinktais, o kitiems mamos vaidmuo kur kas sunkesnis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-05 11:10, atnaujinta 2019-05-06 09:54

Taip pat yra mamų, kurios praleidžia daug laiko ieškodamos savo vaikams geriausios mokyklos, o yra tokių, kurios mano, kad geriausias lavinimas gali būti tik namuose.

Auginti vaikus sunku, juk reikia juos aprūpinti ne tik maistu ir stogu virš galvos, bet ir meile, rūpesčiu ir tobulėjimo galimybėmis. Tai sunkus darbas, ir ne kiekvienas žmogus gali susidoroto su tokia atsakomybe.

Kai kurie Zodiako ženklai, regis, iš prigimties apdovanoti motiniškais instinktais, o kitiems mamos vaidmuo kur kas sunkesnis.

Štai Zodiako ženklų reitingas nuo pačių geriausių iki tų, kurie sunkiausiai prisitaiko prie motinystės.

Beje, reikia atminti, kad astrologiniu požiūriu už motinystę atsako Zodiako ženklas, kuriame moters horoskope yra Mėnulis. Taigi, jeigu jums atrodo, kad šis aprašymas jums nelabai tinka, pats metas peržiūrėti savo asmeninį horoskopą.

1. Žuvys

Žuvys įskiepija vaikams meilę menui ir skatina savo atžalų kūrybinius gebėjimus. Žuvų ženklo moterų vaikai bus jautrūs, turės turtingą vaizduotę ir gerai elgsis su kitais žmonėmis.

Būtent mamos Žuvys perduoda savo vaikams meilę gamtai, moko padėti kitiems ir suformuoja jiems nepriklausomą charakterį.

Galbūt Žuvys ir negali pasakyti, kuo skiriasi svajonė nuo tikrovės, bet jos visada palaikys savo vaikus, kol šie augs ir sužinos tai iš savo patirties.

2. Avinas

Mamos Avinai žino, kaip užimti savo vaiką muzika, sportu, pomėgiais, pramogomis ir kitais naudingais užsiėmimais.

Be to, pati moteris Avinas taip pat nesėdi rankų sudėjusi. Ji nori, kad jos vaikai išaugtų bebaimiai ir nebijotų išbandyti naujovių.

Avinas skatina vaikus nesustoti susidūrus su sunkumais ir kovoti už tai, kuo jie tiki.

Kartais ji būna gruboka, bet praktiškai visada iš karto pradeda to gailėtis. Kad taptų dar geresnės, mamoms Avinams derėtų kartais suvaldyti garą ir įsiklausyti, ko iš tiesų nori ar nenori vaikas.

3. Dvyniai

Mamos Dvyniai gali su savo vaikais pakalbėti apie viską, įskaitant pačias delikačiausias temas. Jos neturi paslapčių nuo savo vaikų, o šie savo ruožtu nuo ankstyvo amžiaus įgyja gerus bendravimo įgūdžius ir visada žino, kas vyksta pasaulyje.

Viena iš unikalių mamų Dvynių savybių yra jų gebėjimas suprasti savo vaikus nepriklausomai nuo amžiaus ir lyties.

Šios mamos surengia geriausius gimtadienius ir vakarėlius savo vaikams, nes jos pačios yra kaip šventė.

4. Ožiaragis

Moterys Ožiaragiai iki mirties kovos už savo vaikus. Jos neįtikėtinai atsidavusios ir visada pastovės už savo artimuosius.

Ožiaragiai tėvų pareigas priima labai rimtai ir auklėja vaikus pagal griežtą discipliną, skiepydami jiems darbštumą ir mokėjimą susikaupti.

Jeigu Ožiaragio vaikai ir gauna kišenpinigių, galite būti tikri, kad jie juos užsitarnavo vykdydami pareigas namuose ar prižiūrėdami savo brolius ir seseris.

Ožiaragiai paprastai – dirbančios mamos, todėl joms kartais reikia priminti, kad skirtų laiko sau, o ne vien pašvęstų visą laisvą laiką savo šeimai.

5. Jautis

Mamos Jaučiai pasižymi tiesiog angeliška kantrybe. Bet nesuklyskite – jie labai tvirtai stovi ant kojų.

Jaučiai gali būti užsispyrę, ir tai gali baigtis tam tikromis problemomis vaikams sulaukus paaugliško amžiaus.

Mama Jautis visada išmokys savo vaikus vertinti grožį ir gamtą.

Kadangi ji negaili pinigų skaniam maistui savo vaikams, jai reikia atidumo, kad jų neišlepintų ir nepermaitintų.

6. Svarstyklės

Svarstyklės – puikios mamos, nes labai stabilios ir geranoriškos. Jos pripildo namus harmoninga atmosfera, o jeigu tarp vaikų kyla konfliktų, jos geba išklausyti visas puses ir taikiai išspręsti problemą.

Mamos Svarstyklės nemėgsta būti griežtos ir veikiau savo vaikams taps draugėmis, nors paprastai draugiškus santykius su vaikais jos sukuria jau po to, kai jie paauga.

Svarbiausias dalykas, kurio Svarstyklės gali išmokyti vaikus – dalintis, užjausti kitus ir, o tai ne mažiau svarbu, mokėti draugauti.

7. Vėžys

Vėžio ženklo moterys – labai rūpestingos mamos, kurios visada nerimauja dėl savo vaikų. Mamų Vėžių vaikai iš tiesų žino, ką reiškia būti mylimiems.

Mama Vėžys visada pasirengusi išklausyti savo vaiką ir padėti jam tapti geresniam. Ji nori, kad jos namai taptų vieta, pripildyta meilės ir jaukumo, ir kad jos vaikai visada galėtų jai viską papasakoti.

Kai niekas nepadeda, mama Vėžys visada ištaisys padėtį, nuramindama vaiką mėgstamu kepiniu ar užkandžiu. Ji taip pat gali vystyti vaiko kūrybinius gebėjimus ir išdidžiai pademonstruoti juos visam pasauliui.

8. Šaulys

Šauliai – tai mamos su didele širdimi, kurios nori pasidalinti su savo vaikais visu pasauliu. Šaulių vaikai nuo ankstyvo amžiaus pradės keliauti su savo tėvais.

Jos įskiepija vaikams žinių troškimą, stiprų nepriklausomybės jausmą ir gerą humoro jausmą.

Šauliai – linksmos mamos, ir jos žino, kad vaikystė greit praeina, todėl nori, kad vaikas mėgautųsi kiekviena jos akimirka.

Tačiau jos gali būti kiek impulsyvios ir retai nustato vaikams kokias nors taisykles, nes nori juose ugdyti individualumą, o ne auginti savo kopiją.

9. Mergelė

Jeigu gyvenime kas nors nepavyko, mama Mergelė tai ištaisys ir padarys tą geriausiu būdu. Ji turi didelius lūkesčius, todėl gali būti pernelyg kritiška, tačiau širdies gilumoje Mergelė myli savo vaikus net tada, jai jie ją paveda.

Ji – tikra ekspertė atliekant keletą darbų vienu metu, pavyzdinė motina, darbininkė ir šeimininkė, kurios namai visada švarūs ir tvarkingi.

Ji nori, kad jos vaikai būtų disciplinuoti ir moko juos nepasiduoti, kai kyla sunkumų. Daugelis Mergelių linkusios į perfekcionizmą, joms reikėtų būti atsargesnėms, kad netaptų per griežtos savo vaikams.

10. Skorpionas

Šio ženklo intuicija pavydėtina, ir mama Skorpionas visada intuityviai žino, kas vyksta su jos vaiku, dar iki tol, kol jis viską jai papasakoja.

Mamos Skorpionai labai atsidavusios, sąžiningos ir visada pasirengusios apsaugoti savo vaikus, kol jie sako joms tiesą.

Jums tereikia įžeisti ar užgauti moters Skorpiono vaikus, ir ji kausis už juos labiau nei už save. Šeimos narių poreikius ji iškelia aukščiau savų ir įnirtingai juos gins, jei pajus, kad jiems gresia pavojus.

11. Vandenis

Mamos Vandeniai retai laikosi tradicinių pažiūrų, jos visada ištikimos sau. Jos gali pasisakyti už namų mokymą, nors taip pat rūpinasi, kad vaikas gautų viską, kas būtina.

Vandenio ženklo moteris išmokys savo vaikus padėti kitiems ir galvoti apie globalias problemas.

Ji visada ugdys vaikų vaizduotę ir skatins jų norą tyrinėti.

Tačiau ji nepakanti isterijoms ir bet kokiems emocijų proveržiams. Kartais jai reikia priminti, kad vaikams reikia dažniau kalbėti apie meilę.

12. Liūtas

Liūtai – pačios betarpiškiausios mamos. Jos mėgsta žaisti su vaikais ir dovanoti jiems dosnias dovanas.

Bet jos gali būti pernelyg užsiėmusios savimi ir savo interesus iškelti aukščiau vaikų poreikių. Kartais kyla klausimas, ar Liūtas rengia vakarėlį dėl savo vaikų, ar nori padaryti įspūdį kitoms mamoms.

Ji labai myli savo vaikus, bet linkusi žiūrėti į juos kaip į savo pačios pratęsimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.