Karma, užkoduota gimimo datoje: sužinokite, kokia jūsų

Jūsų gimimo data gali pasakyti daug daugiau nei vardas, amžius ar Zodiako ženklas. Numerologų nuomone, gimimo data leidžia numatyti slaptus asmenybės bruožus, stipriąsias ir silpnąsias puses, o taip pat nukreipti mus į teisingą kelią.

 Pagal gimimo datą galima numatyti, kokias pamokas siela pasirinko šiame gyvenime.<br> 123rf nuotr.
 Pagal gimimo datą galima numatyti, kokias pamokas siela pasirinko šiame gyvenime.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2019, 10:18 AM

Tačiau karmos numerologija žengia dar vieną žingsnį į priekį. „Visi skaičiai turi tam tikrą energiją“, – aiškina karmos numerologė Hilary Carter. Pasak jos, pagal gimimo datą galima numatyti, kokias pamokas siela pasirinko šiame gyvenime – tai vadinama gyvenimo keliais.

Visa tai grįsta įsitikinimu, kad visi mes turime daugybę gyvenimų, ir jie skirti išmokti skirtingoms gyvenimo pamokoms.

Yra 11 skirtingų gyvenimo kelių, kurių kiekvienas moko skirtingų įgūdžių ir disciplinų.

„Jūsų gyvenimo kelio atradimas padės jums geriau suprasti save ir problemas, į kurias turite sutelkti savo dėmesį, bei atskleisti svarbias karmines pamokas“, – tvirtina H.Carter.

Gyvenimo kelio apskaičiavimas

Užrašykite savo gimimo datą, tada sudėkite dienos, mėnesio ir metu skaičius (atskirai). Tuomet gautus skaičius sumuokite tol, kol gausite vienaženklį skaičių. Išimtis – skaičiai 11 ir 22, nes jie žymi atskirus gyvenimo kelius.

Pavyzdžiui, jeigu gimėte 1988 m. gruodžio 31 d., savo gyvenimo kelio skaičių skaičiuokite taip: 1988 = 1 + 9 + 8 + 8 = 26 = 2 + 6 = 8; 12 = 1 + 2 = 3; 31 = 3 + 1 = 4. Tada sudėkite gautus skaičius: 8 + 3 + 4 = 15 = 1 + 5 = 6. Taigi, jūsų gyvenimo kelias yra skaičius 6.

Jūsų karminės pamokos

1 gyvenimo kelias

„Numeris 1 – pradžia ir laisvė, – teigia H.Carter. – Didžiausias jums kylantis pavojus – kad jūs siekiate tapti dėmesio centru ir norite, kad visi žiūrėtų ir klausytų tik jūsų. Be to, jūs egoistas, savimyla, ir jums atrodo, kad visada esate teisūs“.

Karminės pamokos. Jūs turite daug energijos, kad atneštumėte į šį pasaulį ką nors nauja. Jeigu kažkas staiga ims nesisekti, nepamirškite, kad visada galite perversti puslapį ir pradėti naują etapą. Jums tai pavyksta daug lengviau nei daugumai žmonių.

2 gyvenimo kelias

„Viskas susiję su dvilpypumu. Mokykitės bendradarbiauti ir bendrauti ne tik su artimais, bet ir svetimais žmonėmis – kolegomis ir draugais“, – aiškina H.Carter.

Karminės pamokos. Jūs emociškai atviri, todėl naudokitės šiuo įgūdžiu ugdydami užuojautą, kuri jums padės dvasiškai augti. Bet nekelkite kitų žmonių poreikių aukščiau savo, nes tai automatiškai kelia stresą.

3 gyvenimo kelias

„Skaičius 3 skirtas tyrinėti dvasingumą, – teigia H.Carter. – Jūsų gyvenimas – tai galimybė sužinoti, kad dieviškumas yra ne kažkur „ten“, o jūsų viduje“.

Karminės pamokos. Jus traukia visi dvasiniai dalykai. Bet būkite atsargūs: kartais būtina teisingai nusileisti ant žemės ir neskraidyti padebesiais. Šalia svajonių egzistuoja ir realybė.

4 gyvenimo kelias

„Jums reikia išmokti atpažinti ribas. Šiame kelyje dažnai kils situacijų, kurios jus tiesiog blokuos“, – aiškina H.Carter.

Karminės pamokos. Nesustokite ties situacijomis, kurios neleidžia jums judėti į priekį. Be to, mokykitės išklausyti kitus, nes tai jums padės tapti atviresniems.

5 gyvenimo kelias

Skaičius 5 – tai visų pirma laisvė. „Jūsų siela pasirengusi sugriauti psichinius ir fizinius barjerus, kurie jums kliudo išreikšti save“, – aiškina H.Carter.

Karminės pamokos. Jums reikia būti laisviems visuose savo gyvenimo aspektuose ir išgauti naudą iš susiklosčiusių gyvenimo aplinkybių. Sudarykite penkių svarbiausių gyvenimo tikslų sąrašą, žygiuokite pirmyn ir retkarčiais pasižiūrėkite, ką pasiekėte, o į ką dar reikėtų sutelkti savo dėmesį.

6 gyvenimo kelias

„Skaičius 6 skirtas meilei ir harmonijai. Jis duoda jums šansą pajusti atidavimo energiją“, – sako H.Carter.

Karminės pamokos. Prisiimkite atsakomybę. Tie, kurių gyvenimo kelias paženklintas skaičiumi 6, atsidurs situacijose, kai jie galės padėti kitiems ir juos nuraminti. Jūsų antrąja prigimtimi turėtų tapti silpnų ir pažeidžiamų žmonių, taip pat ir gyvūnų, palaikymas.

7 gyvenimo kelias

„Skaičius 7 – naujas jūsų širdies subalansavimas, – teigia H.Carter. – Jūsų siela siekia dalytis meile ir atverti širdies centrą giluminiame lygyje“.

Karminės pamokos. Naudokitės savo įgūdžiais, kad padėtumėte kitiems. Jūsų gyvenimas išties susijęs su žmonėmis. Kodėl jums neužsiėmus savanoryste ir pagalba artimiesiems? Tai bus naudingiau nei jūs galvojate.

8 gyvenimo kelias

„8 – jūsų poreikių ir norų subalansavimo skaičius, – sako H.Carter. – Būkite atsargūs su pernelyg dideliu pakantumu ar visišku ko nors neigimu“.

Karminės pamokos. Jeigu jums ko nors trūksta, jūs pradedate tai intensyviai kaupti. Taip pat jūs galite išsunkti ir išsekinti save dėl jausmo „aš privalau tai turėti“. Šis jausmas jus gali ėsti iš vidaus. Prieš ką nors pirkdami paklauskite savęs: ar man to reikia, ar tiesiog norisi?

9 gyvenimo kelias

„Tie, kurių gyvenimo kelią žymi skaičius 9, gali būti neįtikėtinai daug duodantys, bet taip pat ir labai egoistiški žmonės, – sako H.Carter. – Pasistenkite visada save įsivaizduoti kitų žmonių vietoje“.

Karminės pamokos. Jūs atsidursite situacijose, kai neturėsite kito pasirinkimo, tik padėti mylimam žmogui ar gyvūnui. Svarbiausia pamoka – nusileisti ir dalinti nesavanaudišką meilę.

11 gyvenimo kelias

„Turėti gyvenimo kelią su skaičiumi 11 – tas pat, kaip gyvenime turėti VIP pasą, atveriantį visus kelius, – tikina H.Carter. – Jeigu atkakliai dirbsite, o dar prisidės truputėlis sėkmės, net pačios įstabiausios svajonės gali tapti realybe“.

Karminės pamokos. Per visą savo gyvenimą jausite kvietimą pokyčiams. Pasinaudokite jums suteiktomis galimybėmis, kad pakeistumėte susiklosčiusią situaciją.

22 gyvenimo kelias

„Žmonėms su šiuo gyvenimo keliu nereikia atgimti, kad išmoktų daugiau gyvenimo pamokų. Bet jūs visada nusprendžiate sugrįžti, kad padėtumėte žmonijai. Jūs mokate įkvėpti ir esate labai gilus bei išmintingas žmogus“, – teigia H.Carter.

Karminės pamokos. Nepraraskite galimybės pasidalinti savo dovanomis. Gyvenkite tyrą gyvenimą, būkite geri sau ir išlikite pozityvūs. Jeigu jaučiate, kad nukrypstate nuo pasirinkto kelio ir pasineriate į negatyvą, pasistenkite pakeisti kursą ir judėti pozityvia kryptimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.