Didžiausią žavesį spinduliuojantys Zodiako ženklai

Žavesiu žvaigždės apdovanojo visus Zodiako ženklus. Vieniems teko visai nedaug, o kiti gavo milžiniškas įgimtos charizmos atsargas. Tik „įjungti“ šią stulbinančią žmogiškosios prigimties savybę moka ne visi.

„Įjungti“ šią stulbinančią žmogiškosios prigimties savybę moka ne visi.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
„Įjungti“ šią stulbinančią žmogiškosios prigimties savybę moka ne visi.<br> 123RF.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2019, 12:13 PM, atnaujinta Aug 8, 2019, 5:09 PM

Peržvelkime, kas sudaro kiekvieno Zodiako ženklo žavesį ir kam jo teko daugiausia.

12 vieta – Mergelė

Mergelės dažnai mėgaujasi trūkumų paieška savyje ir aplinkiniame pasaulyje. Joms sunku atsipalaiduoti ir atsiverti. Tai nenuostabu, nes aplink pernelyg daug netobulumo. Šio ženklo atstovai nesidrovi pabaksnoti žmonėms į jų trūkumus ir pamokyti. O tai mažai kam patinka.

Mergelės traukia savo nepriekaištingomis manieromis, laikysena, prisižiūrėjimu. Jos be perstojo dirba su savimi. Todėl ištreniruoti gebėjimą sukurti neišdildomą įspūdį joms vieni juokai.

11 vieta – Žuvys

Žvaigždės apdovanojo Žuvis neprilygstamu paslaptingu šarmu ir stebėtina savitvarda. Nors kai kurie čia mato tik abejingumą.

Gimusieji po šiuo ženklu įkūnija geraširdiškumą. Moka užjausti ir subtiliai jausti artimų žmonių būseną. Jų širdyje visada siautėja aistros. Bet veide atsispindi absoliutus abejingumas ir nedrumsčiama ramybė. Negalima sakyti, kad šaltas Žuvų žavesys neveiksmingas. Kai kuriuos žmones toks nepaaiškinamas nutolimas traukia kaip magnetas. Jas bando perprasti, apsupti dėmesiu ir „sušildyti“.

10 vieta – Ožiaragis

Ožiaragiai pakeri aplinkinius savo intelekto magnetizmu. Jų žinios ir pasiekimai negali nedaryti įspūdžio. Į Ožiaragių nuomonę visada įsiklausoma, kaip į pačią teisingiausią ir racionaliausią.

Šio ženklo atstovai sąmoningai siekia palenkti į save žmones. Juk būtent taip ir užkariaujamas autoritetas. Bet tai atrodo pernelyg rimtai, dalykiškai ir santūriai.

9 vieta – Jautis

Žvaigždės jautį apdovanojo patrauklia išvaizda, minkštu balsu ir įgimta gracija. Su tokiu rinkiniu lengva būti patraukliam.

Vidinis įsitikinimas savo teisumu – dar viena žavinti Jaučio galia. Bet ši savybė turi ir antrą pusę. Šio ženklo atstovai nenori klausyti kritikos, pretenzijų ir prieštaravimų. Geriau nepiktnaudžiauti Jaučio savitvarda ir be reikalo nepriešgyniauti.

8 vieta – Šaulys

Žvaigždės Šaulius apdovanojo vienodu kiekiu įgimtos charizmos, nuotykių troškimo ir egoizmo. Šio ženklo atstovai nesivaržo savęs pateikti ryškiai. Ir visada gauna trokštamą atsaką. Žmonės pasirengę jais sekti ir žavėtis.

Bet kurioje vietoje Šauliai jaučiasi užtikrintai ir visada suranda bendražygių. Tiktai kelyje į savo tikslą nieko nepastebi. Kitų nuomonė jų visiškai nedomina. Be to, Šauliai vertina laisvę. Todėl yra linkę išlaikyti atstumą.

7 vieta – Vėžys

Vėžiai apdovanoti kuklumo žavesiu. Jie visada pasirengę dėmesingai išklausyti, nuoširdžiai užjausti ir pasirūpinti artimaisiais.

Bet šio ženklo vidinis šarmas ir grožis pasireiškia tik geros nuotaikos laikotarpiais. Viską valdo emocijos. Pakanka, kad Vėžį apniktų melancholija, ir visi patrauklūs bruožai pavirsta kaprizingumu ir priekabumu.

6 vieta – Avinas

Tuos, kas nuobodžiauja ar yra apimti depresijos, Avino pozityvios energijos jėga veikia kaip magnetas. Ir šio ženklo atstovams nesunku ja dalintis. Avinai užkrečia aplinkinius pasitikėjimu savimi, drąsa ir optimizmu. Žvelgti į gyvenimą su humoru – tinkamas devizas žaviai asmenybei.

Bet kokioje kompanijoje Avinai būna atsipalaidavę. Todėl kartais atrodo netaktiški, pernelyg tiesmuki ir pasitikintys savimi.

5 vieta – Vandenis

Tai pats draugiškiausias Zodiako ženklas. Vandenio komunikabilumas – patikimas ginklas užkariaujant žmonių palankumą. Jie labai mėgsta lengvą bendravimą. Moka įdomiai pasakoti linksmas istorijas ir tęsti ilgas diskusijas. Nepaisant to, niekada pirmi nepradeda ginčo. Įvairūs pykčiai – ne jų sritis.

Šio ženklo atstovai ypač saugo savo nepriklausomybę. Todėl kaip greitai moka sužavėti pašnekovą, taip greitai sugeba jį atstumti.

4 vieta – Liūtas

Kam nereikia nieko daryti ir vis tiek prikausto visų aplinkinių dėmesį? Žinoma, Liūtams. Jie visi persmelkti žavesio – ir išorė, ir vidinis pasaulis. Liūtai nuoširdžiai tiki savo išskirtinumu ir neleidžia juo abejoti kitiems.

Ir to pakaktų. Bet neretai Liūtai perlenkia lazdą norėdami patikti. Demonstruodami savo artistiškumą persistengia. Draugiškumas ribojasi su įkyrumu. Visa tai verčia artimus žmones suabejoti Liūto nuoširdumu ir natūralumu.

3 vieta – Skorpionas

Skorpiono magnetiniam poveikiui pasiduoda bet kas. Ir dar prieš savo valią. Šio ženklo atstovus gaubia paslaptingas šydas. Belieka tik susidurti žvilgsniais su iš pažiūros niekuo neišsiskiriančiu Skorpionu, ir iš karto atsidursi jo kerų nelaisvėje.

Jie gerai žino savo žavesio jėgą ir tuo meistriškai naudojasi. Jiems trūksta tik dėmesio kitų žmonių ketinimams ir interesams.

2 vieta – Dvyniai

Tai pripažinti žavėjimo meno meistrai. Maloni šypsena, nepiktas humoras, gyva ugnelė akyse – tai tik dalis šio ženklo žavesio. Ir bėgant metams jų šarmas tik stiprėja.

Dvyniai gal ir netaps grožio konkurso nugalėtojais, bet neabejotinai įstrigs į atmintį ir sužavės visų širdis. Bet kurioje kompanijoje šio ženklo atstovas – „savas“ žmogus.

1 vieta – Svarstyklės

Ne tik užburiantis plastiškumas, maloni kalbėjimo maniera ir atviras žvilgsnis iškėlė Svarstykles į žavingiausių Zodiako ženklų sąrašo lyderių viršūnę. Svarbiausia traukianti šio ženklo galia – vidinė harmonija ir vientisumas. Atrodytų, nieko grandioziško, bet žmonės linksta prie Svarstyklių.

Jų mėgsta klausytis be pertraukos. Svarstyklės moka taip pateikti savo jausmus ir mintis, kad jos tampa savos ir aplinkiniams.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2019 metų gegužės 10 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Rusija pradėjo sausumos puolimą Charkive