6 Zodiako ženklų poros, tarp kurių kyla didžiausia aistra

Kai kurių Zodiako ženklų santykiuose susiformuoja itin stipri aistra ir chemija. Draugai ir pažįstami dažnai klausia, kokia yra tokios meilės paslaptis. O paslapties iš tiesų nėra. Tiesiog jie yra ideali pora.

 Tiesiog jie yra ideali pora.<br> 123rf nuotr.
 Tiesiog jie yra ideali pora.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2019, 2:38 PM

Avinas ir Skorpionas

Juos abu globoja Marsas, abu labai temperamentingi ir yra stiprios asmenybės. Jų aistra neleis jokioms problemoms sugriauti santykių, todėl Avinas ir Skorpionas sudaro santuoką amžiams.

Svarstyklės ir Žuvys

Svajingos Žuvys su idealistėmis Svarstyklėmis kuria savo fantazijų ir romantikos pasaulį. Beje, labai sėkmingai. Jiems pavyksta vienas kitą padaryti laimingus per švelnius dėmesio ženklus ir, žinoma, audringą gyvenimą miegamajame.

Liūtas ir Jautis

Jiedu nesivaržo rodyti savo jausmus net ir viešumoje. Liūto ir Jaučio santykiai labai ryškūs, emocingi, aistringi. Jie bus ištikimi vienas kitam, nes abu labai atsidavę, ir visada ieškos būdų atnaujinti savo santykius ir neleisti jausmams užgesti.

Šaulys ir Mergelė

Šaulys atpalaiduos Mergelę, o Mergelė sulaikys Šaulį nuo beprotiškų poelgių. Jie tai trauks vienas kitą, tai atstums. Tai padės jiems santykiuose išsaugoti aštrumą ir aistrą.

Ožiaragis ir Vandenis

Ožiaragis – taisyklių žmogus. Jis gerbia kito asmeninės erdvės ribas ir to paties reikalauja iš kitų. Vandenis – tikras maištininkas, kuriam nusispjauti į svetimas taisykles ir ribas. Ožiaragis viešumoje labai santūrus, bet tai nereiškia, kad toks jis visada. Ir Vandenis žino, kaip priversti Ožiaragį atsiverti. Aistra tarp šių dviejų Zodiako ženklų tiesiog neišvengiama.

Dvyniai ir Vėžys

Šios poros santykiai bus panašūs į amerikietiškus kalnelius, nes susidūrę su emocijomis jie būna labai nenuspėjami. Jų santykiai bus paremti polėkio nuojauta, bet užtat nė vienas niekada nepažvelgs „į kairę“, nes jiems per akis ir šių sudėtingų santykių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.