Vilnietis papasakojo, kaip planetos ir skaičiai jam padeda tvarkytis gyvenime

Ruslanas Valeiša (33 m.) mokyklos laikais labai mėgo skaičius, tačiau matematikos studijos jam pasirodė sausos – norėjosi skaičiuose įžvelgti gilesnę prasmę. Ir štai jau keletą metų jis praktikuoja numerologiją, astrologiją bei chirologiją ir yra įsitikinęs, kad skaičiai mums gali padėti daug ką suprasti ir geriau susiplanuoti savo gyvenimą.

 Seniau Ruslanas buvo nekilnojamojo turto agentas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Seniau Ruslanas buvo nekilnojamojo turto agentas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Seniau Ruslanas buvo nekilnojamojo turto agentas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Seniau Ruslanas buvo nekilnojamojo turto agentas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 9, 2019, 9:30 PM, atnaujinta Jul 10, 2019, 11:05 AM

Baigęs mokyklą Ruslanas pasirinko matematikos studijas, bet netrukus jas metė. Po to įstojo studijuoti geologijos, baigė jos bakalauro ir magistro studijas. O lygiagrečiai domėjosi skaičių, paskui – ir planetų įtaka mūsų gyvenimui.

„Ir geologijos studijose man trūko filosofinių, ezoterinių bei astronominių įžvalgų. Buvo ir metas, kai mane buvo patraukusi religija. Tačiau išskyrus tikėjimą visais dėsniais, vykstančiais žemėje ir danguje, joje man nepavyko apčiuopti jokio mokslinio pagrindo. O man norėjosi įrodymų! Ir štai atradau numerologiją, astrologiją, chirologiją, kuriose tikėjimas turi mokslinį pagrindą. Dabar aš jaučiuosi mokslininku-tyrinėtoju“, – aiškino Ruslanas.

Jis pasinėrė į tris sritis – astrologiją, numerologiją ir chirologiją (pastaroji tyrinėja žmogaus delnus).

Pradžioje jis tiesiog domėjosi šių disciplinų teorija ir bandė suprasti, kaip ji atsiliepia praktikoje. Pavyzdžiui, tyrinėjo žinomų žmonių delnų linijas, kurių galima rasti ir internete, ir bandė įžvelgti, kuo jos skiriasi nuo kitų žmonių. Kreipė dėmesį ir į įžymybių gimimo datas.

Palengva jis atrado, kas, jo įsitikinimu, tikrai yra tiesa, o kas – tik prasimanymai. „Ezoterinės literatūros yra daug ir įvairios, tačiau kai kur yra painiavos, o kai kuri literatūra visiškai neverta dėmesio. Dėl to ir yra sunku rasti gerą specialistą. Kartais užtenka ir poros knygų tam, kad pradėtumei daryti paprastesnes įžvalgas. Bet tai dar tikrai nereiškia, kad žmogus tapo geru specialistu ir turi pakankamai kompetencijos tam, kad spręstų sunkesnes situacijas žmonių gyvenimuose. Aš visuomet bandau patikrinti, kas tinka realybėje ir tikrai veikia žmones“, – aiškino Ruslanas.

Savo pastebėjimus ir rekomendacijas, ką ir kaip daryti gyvenime, jis pateikė ir visiems savo artimiesiems, bet pastebėjo, kad ne kiekvienas linkęs į jas įsiklausyti. Daugelis tik nori išgirsti apie save kažką gero ir nenori nieko keisti.

Dabar R.Valeiša minėtais dalykais ne tik domisi pats, bet ir konsultuoja žmones, veda seminarus. Spalio mėnesį Vilniuje ves astrologijos ir chirologijos kursus.

Ir dabar jis stengiasi kasdien bent dvi valandas skirti studijoms ir tobulėti. Be to, 2018 m. buvo nuvykęs pas žinomą Rusijos astrologą Aleksandrą Astrogorą, kur išklausė jo kursus, konsultavosi ir sėmėsi žinių.

„Tačiau nereikia manyti, kad žinios yra slaptos, kad tam, jog jų gautum, reikia keliauti į Indiją ar į Tibetą. Žinios prieinamos visiems, tačiau tam, kad jų gautum, reikia įdėti daug pastangų“, – sakė Ruslanas.

Ezoterika jo paties gyvenime

Ar pačiam Ruslanui astrologija, numerologija ir chirologija padeda realiame gyvenime? „Taip, kai ėmiau taikyti šias žinias, labai pagerėjo mano gyvenimo kokybė, pašalinau iš jo tai, kas nereikalinga. Be to, šie mokslai padėjo man geriau susivokti savyje ir įgyti daugiau pasitikėjimo. Mano gyvenime būta daug klaidžiojimų, kol galiausiai atsidūriau savo vietoje ir atradau savo pašaukimą. Kai gyveni pagal savo pašaukimą, jautiesi geriausiai, nes viskas vyksta harmoningai“, – sakė vyras.

Pokyčiams ryžtis buvo nelengva

Naują gyvenimą Ruslanas pradėjo 2016 m., kai pagaliau ryžosi imtis vien savo pašaukimo. Iki tol jis dirbo nekilnojamojo turto agentu. Vyras prisipažįsta, kad turėjo daug abejonių dėl to, ar verta imtis naujos veiklos.

„Seniau aš, kaip ir daugelis, manydavau, kad direktoriams yra lengva, juk jie tik nurodinėja ir nieko sunkaus nedirba. Pradėjęs galvoti apie savarankišką veiklą suvokiau, kaip sunku, kai esi pats už viską atsakingas. Juk kai kurių samdomų darbuotojų tikslas – tiesiog pirmadienio rytą nueiti į darbą, o sprendimus už juos priima vadovai“, – pastebėjo pašnekovas.

Visgi dabar Ruslanas džiaugiasi, kad ryžosi pasikeitimams, o ir jo klientų ratas sparčiai plečiasi. Tarp jų yra verslininkų, sportininkų, menininkų ir įvairiausių kitų žmonių.

Tai, kad jis užsiima astrologija, numerologija bei chirologija, leidžia jam į vieną žmogų ir jo gyvenimą pažvelgti iš įvairių kampų. Paprastai jis išanalizuoja ir kliento delną, ir tai, ką rodo jo gimimo data.

Pinigų energijos dėsnis

Ruslanas pabrėžė, kad, pasirėmęs patyrusio astrologo ar kito ezoterinių mokslų atstovo patarimais, kiekvienas gali daug uždirbti, bet ne kiekvienas gali išlaikyti pinigų energiją.

„Jeigu žmogus nori daug uždirbti, jis galės tai padaryti, bet ar patirs laimę ir džiaugsmą? Astrologija – tik instrumentas, kuris gali pagelbėti. Yra žmonių, kuriems dėl planetų padėties jų gimimo metu uždirbti yra daug lengviau nei kitiems. Štai būna, kad žmogus ilgai nesvarstęs pamėgina imtis verslo ir jam puikiai sekasi, kitas gi, nors labai daug planuoja ir išmintingai skaičiuoja, patiria nesėkmę“, – astrologijos veikimo principus dėstė Ruslanas.

O ar tyrinėtoju-mokslininku prisistatantis vyras pats žiūri, ką jam žada kiekviena nauja diena? „Labai detaliai kiekvienos dienos neanalizuoju, bet esu išstudijavęs ilgesnių gyvenimo etapų tendencijas. Ir kai artėja laikas priimti svarbų sprendimą, žiūriu, ar diena tam palanki. Įsitikinau, kad dienos turi savas vibracijas ir nuo to priklauso, kaip toliau seksis žmogui“, – sakė pašnekovas.

Jis prisiminė savo mokytojo A.Astrogoro pasakojimą. Į jį kreipėsi puikiai sutarianti įsimylėjėlių pora, pranešusi, kad tuojau tuoksis. Astrologas jiems pasakė, kad tuoktis metas labai netinkamas, reikėtų palūkėti bent dvi savaites. Bet pakiliai nusiteikusi pora jo patarimo neklausė, ir ką gi – praėjus vos dviem dienom po vestuvių tarp jų prasidėjo nesutarimai.

Klientas turi norėti pokyčių

Į Ruslaną žmonės dažniausiai kreipiasi arba tiesiog dėl įdomumo, arba tuomet, kai nori pritarimo, kad elgiasi teisingai. Tarkim, abiturientas nori studijuoti dailę, o tėvai jam aiškina, kad ši specialybė nerimta, ir ragina rinktis teisę. Tokiu atveju jaunuoliui geriau elgtis pagal savo pašaukimą, kurį parodys ir gimimo data bei delno linijos.

Ar vienos konsultacijos pakaks, kad situacija taptų aiški? „Kai kuriais atvejais vieno susitikimo tikrai pakanka, bet kai problema įsisenėjusi, jų gali reikėti kelių. Tarkim, jei kreipiasi moteris, kuri nepatenkinta savo santuoka, nori skirtis, bet su tuo vyru ji pragyvenusi jau 30 metų – problema tikrai įsisenėjusi, ir gali tekti ją analizuoti nuodugniau“, – sakė Ruslanas. Ir prisipažino, kad būta vieno atvejo, kai su klientu buvo susitikęs 7 kartus, vis nagrinėjo jo problemas, bet žmogus jų spręsti taip ir nepasiryžo.

Asmeninio metų skaičiaus apskaičiavimas

Ruslanas ragina į bendrus horoskopus kiekvienai dienai ir panašius būrimus žiūrėti atsargiai – daugeliu atveju jie skirti tinginiamas, neturintiems laiko ar noro į viską pasigilinti rimčiau.

Visgi jis sutiko pateikti prognozę, kuri tiktų daugeliui žmonių. Tiesa, tiksliau ji galios tiems, kurie jaučiasi harmoningai ir gyvena pagal savo pašaukimą.

Į kokią sritį verta nukreipti savo jėgas norint pasiekti aukščiausių rezultatų šiais (arba bet kuriais kitais) metais? Kaip išvengti sunkumų? Kokiems įvykiams kiti metai labiausiai palankūs?

Atsakymus į šiuos klausimus pasufleruos jūsų asmeninis metų skaičius.

Paskaičiuokime

Apskaičiavimams tereikia jūsų gimimo datos (dienos ir mėnesio), o taip pat metų, kuriems norite atlikti apskaičiavimus. Pavyzdžiui, Tomas, gimęs 19 02 1978, nori sužinoti, ar sėkmingi jam žada būti 2018 metai. Tam sumuojame jo gimimo datos dieną ir mėnesį: 1+9+0+2=12, po to sudedame iki vienaženklio skaičiaus 1+2=3. Toliau pridedame dominančių metų skaičių 2+0+1+8=11, suapvaliname iki vienaženklio skaitmens 1+1=2. Sudedame du gautus skaičius 3+2=5. Taigi individualus Tomo 2018 metų skaičius yra 5.

Asmeninių metų skaičius

1. Naujo pamato padėjimas. Patartina įgyvendinti naujus planus. Lyderio metai. Rekomenduojama neplaukti pagal srovę.

2. Bendradarbiavimo metai. Patartina sukaupti kantrumą ir diplomatiją. Verslą vystyti patartina tik su patikimu partneriu.

3. Sunkų darbą geriau atidėti sekantiems metams. Tai malonumų ir pramogų bei saviraiškos metai.

4. Darbas be atokvėpio. Pamato padėjimas ateičiai. Rekomenduojama pirkti, parduoti, statyti ir dirbti.

5. Permainų metas. Su verslo pradžia reikėtų palaukti iki 8 asmeninių metų. Tai naujovių ir poilsio metai.

6. Tarnavimas, atsakomybė, nauji įsipareigojimai. Geriausias laikas santuokai.

7. Specializacijos ir mokslų metai. Taip pat kūrybos metai. Rekomenduojama neplėsti verslo ir palaukti sekančių metų.

8. Labai geras laikas verslui. Tai pasiekimų ir pinigų metas. Šių metų laukia kiekvienas.

9. Užbaigimo metų ciklas. Laikas užbaigti tai, kas buvo pradėta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.