4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie niekada neišduos

Laikoma, kad vyrai dažniau būna neištikimi, nei moterys. Bet nereikia neištikimybe kaltinti visų vyrų iš eilės. Tarp jų yra ir tokių, kurie iš prigimties nelinkę taip niekšiškai elgtis. Tai iš dalies paaiškinama Zodiako ženklo įtaka.

 Nereikia neištikimybe kaltinti visų vyrų iš eilės.<br> 123rf nuotr.
 Nereikia neištikimybe kaltinti visų vyrų iš eilės.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2019, 12:06 PM

Štai vyrai, kurie tikrai nesmeigs jums peilio į nugarą.

Ožiaragis

Vyras Ožiaragis pernelyg gerbia save, kad atliktų veiksmus, prieštaraujančius gyvenimo vertybėms. Jam prioritetas visada bus stabilumas, apibrėžtumas ir maksimalus konkretumas. Jeigu kas nors jo nebetenkina, jis iš karto išsakys nepasitenkinimą.

Santykių aiškinimosi momentu Ožiaragis gali pasielgti ne visai korektiškai, būti grubus ar net agresyvus. Bet astrologai tikina, kad nė vienas tipiškas šio ženklo atstovas nenusileis iki išdavystės. Apgaulė tiesiog svetima jo prigimčiai, ir tam yra paaiškinimas.

Visų pirma, šiam Žemės stichijos atstovui svarbu išsaugoti savo reputaciją. Jis puikiai supranta, kad žmogus, kartą sugriovęs pasitikėjimą, nebekelia deramos pagarbos. Pats Ožiaragis visa širdimi nekenčia išdavikų. Su klastingais žmonėmis jam negali susiklostyti nei dalykiniai, nei meilės santykiai.

Didelį vaidmenį vaidina ir vyro Ožiaragio gebėjimas kurti giliu prisirišimu grįstus santykius. Artimam žmogui jis pasistengs išsaugoti ištikimybę ir stengsis stiprinti psichologinį ryšį.

Jautis

Vyras, gimęs po Jaučio ženklu, garsėja kaip patikima ir rimta asmenybė. Ne jo būdui regzti intrigas ir žaisti slaptus žaidimus. Dėl šių savybių jam pavyksta įtvirtinti gero draugo, solidaus partnerio ir atsidavusio sutuoktinio reputaciją.

Visose gyvenimo srityse šis Žemės ženklas reiškiasi vienodai. Gal kas palaikys jį nuobodžiu ir konservatyviu, bet kiti įžvelgs jame išsvajotą stabilumo ramstį ir saugumo garantą.

Vyras Jautis tampa ištikimu vyru. Trumpalaikiai susižavėjimai jo nedomina. Šio ženklo attsovui daug svarbiau išsaugoti tai, kas buvo kuriama ilgą laiką. Į savo idealų išdavystę Jautį gali pastūmėti tik antrosios pusės neištikimybė. Toks poelgis jam tampa stipriu smūgiu.

Kad numalšintų skausmą, labai tikėtina, kad jis leisis ir į sunkias nuodėmes. O kai širdies žaizda užsitrauks, viskas grįš į savo vėžes. Kituose santykiuose Jautis elgsis apdairiau, bet gebėjimo būti atsidavusiam nepraras.

Vėžys

Vyras Vėžys yra tiesiog iš prigimties sąžiningas žmogus. Melas jam bjaurus, o išdavystė asocijuojasi su purvu, kurio niekada neįmanoma nusiplauti. Kartais dėl nori kalbėti tik tiesą kenčia jis pats, bet tai nedaro jokios įtakos jo įgimtam padorumui.

Užsitarnauti vyro, gimusio po šiuo ženklu, ištikimybę nelengva. Dėl savo įtarumo jis nelabai skuba suartėti. Bet nereikėtų jo kaltinti perdėtu atsargumu. Kai Vėžys kam nors atsiveria, tampa labai pažeidžiamas.

Tačiau jeigu kontaktas nusistovėjo, galima drąsiai pasikliauti šiuo žmogumi bet kokioje situacijoje. Jis greičiau pakenks savo interesams, nei pasiduos pagundai pasielgti klastingai.

Mergelė

Vyras Mergelė taip pat kruopščiai filtruoja savo bendravimo ratą. Jis labai išrankus tiek dalykinių partnerių, tiek gyvenimo draugės atžvilgiu. Priėmęs galutinį sprendimą šis Žemės ženklas negali net pagalvoti apie išdavystę. Net netyčinė apgaulė jam kelia psichologinį diskomfortą ir kelia norą kuo greičiau sudėlioti taškus ant „i“.

Tokio sąžiningumo priežastis – Mergelių gyvenime viskas taip sistematizuota, kad vienas neteisingas veiksmas gali sugriauti visą dėlionę. Todėl šio ženklo atstovai yra skrupulingi visose srityse.

Atskirai reikia paliesti meilės sferą. Kaip žinia, Mergelės gana santūrios reikšdamos jausmus. Bet negalima joms prikišti šaltumo. Jų širdyje gyvena romantika, kaimynystėje su dorumu ir ištikimybe. Tokiam vyrui lengviau sublimuoti nei ieškoti lengvo būdo patenkinti šios minutės poreikius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.