Vyrai pagal Zodiako ženklą, kuriuos dažniausiai palieka žmonos

Jeigu vyras neblogas, kito moteris vargu ar ieškos. Bet yra vyrų kategorija, kurie kaip sutuoktiniai visiškai prasti. Šalia jų žmonos ilgai neužsibūna. Žvelgiant iš astrologijos pusės, kai kurie Zodiako ženklai yra padidintos rizikos zonoje.

 Yra vyrų kategorija, kurie kaip sutuoktiniai visiškai prasti.<br> 123rf nuotr.
 Yra vyrų kategorija, kurie kaip sutuoktiniai visiškai prasti.<br> 123rf nuotr.
 Yra vyrų kategorija, kurie kaip sutuoktiniai visiškai prasti.<br> 123rf nuotr.
 Yra vyrų kategorija, kurie kaip sutuoktiniai visiškai prasti.<br> 123rf nuotr.
 Yra vyrų kategorija, kurie kaip sutuoktiniai visiškai prasti.<br> 123rf nuotr.
 Yra vyrų kategorija, kurie kaip sutuoktiniai visiškai prasti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 1, 2019, 1:12 PM, atnaujinta May 14, 2023, 3:40 PM

Mergelė

Vyras Mergelė – pavyzdingas šeimos žmogus, dėmesingas meilužis, rūpestingas vyras, kantrus tėvas, darbštus aprūpintojas ir t.t. Ko toms žmonoms dar trūksta? Trūksta, ir net, priešingai, per daug. Mergelės darbščios iki nykumos. Su jomis juntamas oro ir erdvės trūkumas. Paprastai nuo idealių vyrų Mergelių žmonos bėga pas neidealius mergišius, vėjo pamušalus, brutalius mačo, kuriems labai toli iki tobulybės.

Bet ne viskas taip blogai. Kad santuoka būtų tvirta, Mergelei tiesiog reikia pasirinkti tinkamą žmoną. Ne tą, kuri plevena per gyvenimą kaip drugelis, ieško nuotykių ir vertina laisvę bei nepriklausomybę. Tokia tikrai ims dusti santykiuose su Mergele. Jam reikalinga žmona su panašiomis vertybėmis ir gyvenimo nuostatomis. Jeigu ji sugebės išgyventi steriliomis sąlygomis, pamils tvarką ir karinę discipliną, vadinasi, pamils ir šiek tiek nykų, bet tokį patikimą vyrą Mergelę.

Vandenis

Viskas, ką savo žmonai gali pasiūlyti Vandenis – didelę mylinčią širdį ir rojų palapinėje. Jis – be skatiko, nors ir labai romantiškas bei dėmesingas. Su Vandeniu santykiai pradžioje bus idealūs. Taip gražiai asistuoti nemoka niekas kitas. Apie Vandenio meilę galima kurti poemas, eiles ir dainas. Bet kuriai merginai norėsis, kad tai tęstųsi, tik jau teisėtoje santuokoje. Tačiau meilė meile, o šeima laikosi ir ant materialinių vertybių, kurių Vandenis neturi.

Pirmus metus ar dvejus Vandenio žmona dar soti jo meile ir romantika ir neypatingai galvoja apie rytojaus dieną. Bet apie ją nesusimąsto ir Vandenis. Jam šiandien gerai, jis laimingas ir be rūmų, o iki rytojaus dar reikia nugyventi. Jeigu žmonai priimtina tokia Vandenio filosofija, santuoka gali trukti amžinai. Bet taip nutinka retai. Materialinės problemos auga kartu su vaikais, kurie šioje poroje tikrai atsiras, nes vandenis mano, kad didžiausias turtas – vaikai.

Dvyniai

Dvyniai – rekordininkai pagal sudarytas santuokas ir skyrybas. Dėl to kaltas jų nepastovumas. Nuobodu Dvyniams gyventi su viena moterimi. Nusibosta visi tie šeimyniniai prisirišimai, buitis ir rutina. Dvyniams nieko nėra blogiau, nei pilkuma ir nuobodulys. Jie – puikūs šeimos vyrai, kol šeimoje yra įvairovė ir polėkis, ir kiekviena nauja diena su žmona – kaip pirmasis pasimatymas. Šiuo atveju vyras gali būti ištikimybės, atsidavimo ir šeimyniškumo pavyzdžiu. Žinoma, tokio palikti nesinorės. Bet ar ilgai gali tęstis rutinos nepaliestas drugelių pilve laikotarpis?

Kai tik Dvyniai pajunta, kad jų gyvenimas stoja į išvažinėtas šeimynines vėžes, kur kiekvienas žingsnis į šoną vertinamas kaip katastrofa, žmona vis labiau panaši į amžinai nepatenkintą uošvę, o pareigų tampa daugiau nei teisių – vyro statusas jiems liaujasi būti vertybė. Dvyniai be sąžinės graužimo išvaduos save nuo bet kokios atsakomybės ir arba patys paliks šeimą, arba joje elgsis taip, kad sutuoktinei greičiau kils noras tapti našle, nei likti po vienu stogu su šituo išdrikėliu.

Avinas

Ar galima laimingai gyventi su vyru, kuris amžinai neištikimas ir amžinai pavydus? Vargu. Net labiausiai įsimylėjusi, kantri ir pasiaukojanti moteris nesugebės gyventi nuolatinėje įtampoje. Avinas kaltins ją tomis kūniškomis nuodėmėmis, kurioms su pasimėgavimu atsiduoda pats. Šio ženklo vyrai linkę į išdavystes ir absoliučią neištikimybę. Atsidavę ir ištikimi Avinai – retenybė, egzemplioriai, įrašyti į Raudonąją knygą. Bet užtat jie patys labai nepakantūs moterų neištikimybei.

Kuo labiau įtikinėsi Aviną priešingai, tuo labiau jis įtikės, kad jį išduoda, stato jam ragus. O savo išdavysčių jis nelaiko išdavystėmis. Jo požiūriu, tai vyriška prigimtis, genai, teisė ir visa kita, kas pateisina vyrišką neištikimybę. Situaciją dar pagilina Avino grubumas ir nesivaldymas. Kartais jo priekabiai išvirsta į despotizmą ar net rankos pakėlimą. Jeigu moteriai pakliuvo būtent tokio tipo Avinas, neverta tikėtis jį perauklėti gerumu ir meile. Tai patologija. Čia reikia ne išeiti, o bėgti neatsigręžiant.

Šaulys

Šauliai dažnai lyderiauja viengungių reitinge. Jei jie ir veda, tai neilgam. Reta kuri žmona sugeba pakęsti Šaulio laisvę. Negalima sakyti, kad jam reikalinga laisvė neištikimybei. Ne. Daugumai ir mintis nekyla būti neištikimiems žmonai. Šauliai tiesiog mėgsta vaikščioti, kur patys nori. Jie nelabai jaučia skirtumą tarp viengungiško ir santuokinio gyvenimo, todėl tęsia savo nepriklausomą egzistavimą, pamiršdami, kad su antspaudu pase atsiranda ir pareigos žmonai.

Šauliai – puikūs tėčiai. Tai gali kiek nutolinti žmonos išėjimą, bet vargu ar jos kantrybės užteks ilgam. Jeigu moteris būtų norėjusi vyro-svečio, būtų ištekėjusi už jūreivio. O jeigu Šalys pagal profesiją ne jūreivis, jo staigūs ir nepagrįsti išvykimai į ilgą „plaukiojimą“ gali tapti visai pagrįsta skyrybų priežastimi. Ir neverta savęs guosti iliuzijomis, kad Šaulys išsigąs, ateis į protą ir pasirinks sėslų gyvenimo būdą. Jo prigimtis neturi „inkaro“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.