6 poros: Zodiako ženklai, kurie vienas kitą idealiai papildo

Kiekvienas žmogus turi unikalų savybių rinkinį ir yra sau pakankama asmenybė. Bet jei įsigilinsi, visada galima rasti momentų, kuriuos norėtųsi prislopinti. Galima lankyti įvairius kursus, užsiimti savęs pažinimu, daug keliauti. Bet optimaliausias variantas – sutikti žmogų, kuris jus idealiai papildo. Tokia partnerystė labai greitai pradeda duoti vaisių.

 Tokia partnerystė labai greitai pradeda duoti vaisių.<br> 123rf nuotr.
 Tokia partnerystė labai greitai pradeda duoti vaisių.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-10-03 12:26

Avinas – Svarstyklės

Šių kardinalių ženklų ryšys abiem gali atnešti didžiulę naudą. Avinas simbolizuoja ryžtingus veiksmus, galingos energijos pasireiškimą. Bet įgimtas šio ženklo užsispyrimas ir nekantrumas dažnai nulemia konfliktus su aplinkiniais. Norint to išvengti, būtina ilgai mokytis diplomatijos, gražių harmoningų tarpusavio santykių. Bet geriausia, jei šį žmogų nukreips partneris – Svarstyklės.

Šis Oro stichijos atstovas moka valdyti energiją taip, kad ji atneštų naudą visiems aplinkiniams. Svarstyklės lengvai užmezga reikiamus kontaktus, priima teisingus sprendimus. Joms reikalinga tik Avino jėga ir atkaklumas, kad pasiektų milžiniškų rezultatų. Todėl šiems ženklams rekomenduojama veikti kartu.

Jautis – Skorpionas

Abu ženklai yra materialinių ir dvasinių vertybių laidininkai į žmogaus gyvenimą. Jie atsakingi už visų tipų resursus, kontroliuoja pinigų srautus ir iš prigimties yra savininkiški. Bet jie turi esminį skirtumą: Jautis yra didžiausias Zodiako konservatorius ir nemėgsta išeiti iš komforto zonos. Ir tai trukdo šio ženklo atstovams pasiekti didelių rezultatų. O Skorpionas, priešingai, pasižymi ambicijomis, drąsa ir pasirengimu peržengti ribas.

Vandens stichijos atstovui trūksta tik patikimo partnerio, gebančio įkūnyti visas idėjas realybėje. Šių žmonių asmeninių savybių derinys įstabiai padės transformuoti ambicingą energiją į materialius dalykus. Jie harmoningai papildo vienas kitą ir padeda pilnai patenkinti kiekvieno jų atskirai poreikius.

Dvyniai – Šaulys

Didieji Zodiako intelektualai. Abu visą gyvenimą kaupia žinias, ieško tiesų. Dvyniai puikiai tvarkosi su informacija, meistriškai ją renka ir analizuoja. Tam jie užmezga milijonus kontaktų su naudingais žmonėmis, gauna priėjimą į pačius uždariausius kabinetus. Tačiau šiems imliems veikėjams trūksta mokėjimo atsirinkti, susikoncentruoti į svarbiausią tikslą. Jų dėmesys nuolat išbarstomas smulkmenoms.

O Šaulys, priešingai, moka išlaikyti galvoje vienintelį tikslą, pragmatiškai jo siekdamas gyvenime. Šis žmogus išsiskiria globalia pasaulėžiūra, mokėjimu transformuoti asmeninę patirtį į visuomenei naudingus kūrinius. Ugnies stichijos atstovas gali kaip reikiant palengvinti Dvynių gyvenimą, nukreipdamas jų pastangas ir ieškojimus į reikiamą pusę. Dvyniai, savo ruožtu, gali pagreitinti bet kokį Šaulių projektą. Jie žaibiškai išplatina informaciją, aukštas partnerio idėjas išveda į plačiąsias mases.

Vėžys – Ožiaragis

Abu ženklai yra pavyzdys, kaip reikia racionaliai naudoti savo laiką. Tik Vėžys visą dėmesį nukreipia į šeimą, o Ožiaragis – į karjeros pasiekimus. Tačiau ir pirmuoju atveju, ir antruoju tai – pareigų visuomenei vykdymas.

Ištikimas Ožiaragis idealiai papildo emocingą Vėžį, suteikdamas jam galimybę rūpintis kitu ir susitvarkyti savo asmeninį gyvenimą. O Vėžys jam duoda patikimą užnugarį, pastovų energijos šaltinį. Jis palaiko Ožiaragį, daro jį lankstesnį ir diplomatiškesnį. Šioje sąjungoje galima stebėti idealų balansą tarp ambicingo proto ir jautrios širdies.

Liūtas – Vandenis

Jie abu neįsivaizduoja savo gyvenimo be visuomenės. Liūtas joje randa savo nuopelnų pripažinimą, sužavėtos publikos dėmesį. Jam reikia save išreikšti, jis jaučia poreikį daryti įtaką kitiems žmonėms. Tuo tarpu Vandeniams patinka kurti ką nors nauja kartu su bendraminčiais, pasinerti į kūrybą. Jiems trūksta tik nuolatinio energijos šaltinio, o taip pat atsakomybės jausmo.

Šių ženklų atstovai gali harmoningai papildyti vienas kitą, išmokti naujų dalykų. Vandeniai šiame tandeme gauna patikimą užnugarį, palaikymą, jėgas. O Liūtai išmoksta diplomatiškiau veikti drauge su kitais, išmoksta gerbti kito laisvę, gali realizuoti savo talentus. Jų sąjunga gali kokybiškai pakeisti supantį pasaulį.

Mergelė – Žuvys

Praktiškoms ir racionalioms Mergelėms dažnai gyvenime trūksta lengvumo, tam tikro beprotiškumo. Jos pernelyg atsakingai žiūri į viską, tampa perdėm rimtos. O štai svajotojoms Žuvims kaip tik trūksta pragmatiškumo. Jos pernelyg pasineria į savo svajones, pabėga nuo tikrovės. Joms patinka būti neatsakingoms, laisvoms nuo bet kokių pareigų.

Kad galėtų normaliai gyventi, joms reikalingas kas nors, kas grąžintų jas į žemę, išmoktų fantazijas įgyvendinti tikrovėje. Tokiam vaidmeniui idealiai tinka Mergelė. Žemės stichijos atstovė greitai susistemina Žuvų gyvenimą, jį sutvarko. Gražios teorijos ir genialios idėjos gauna galimybę materializuotis tikrovėje. Tai atneša naudą ne tik jiems abiem, bet ir visai visuomenei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.