9 laimingiausios poros pagal Zodiako ženklą

Laimingoms poroms visos žvaigždės sutampa. Jų veiduose išskaitomas tarpusavio supratimas ir vidinė ramybė. Zodiako ženklų suderinamumas, daugelio manymu, labai svarbus porų santykių elementas. Štai pačios harmoningiausios Zodiako ženklų poros.

 Zodiako ženklų suderinamumas, daugelio manymu, labai svarbus porų santykių elementas.<br> 123rf nuotr.
 Zodiako ženklų suderinamumas, daugelio manymu, labai svarbus porų santykių elementas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2019, 11:27 AM

Skorpionas ir Vėžys

Tai bene geriausia sąjunga visame Zodiake. Idealus interesų sutapimas. Skorpionas nori kontroliuoti savo partnerį, o Vėžys tiesiog trokšta priklausomų santykių. Skorpionas nori užkariauti pasaulį, o Vėžiui pakanka ekstraverto Skorpiono.

Gilūs vidiniai vandens stichijos atstovų jausmai šioje poroje turi kaip pasireikšti. Jų beprotiška aistra įsiliepsnoja laipsniškai, viršūnę pasiekdama brandžiame amžiuje. Jiems visada įdomu dviese: Skorpioną traukia ištikimo Vėžio paslaptingumas, o pastarąjį – galingo ženklo valios jėga. Taip jie kompensuoja vienas kito silpnybes.

Žuvys ir Žuvys

Suprasti maištingą Žuvų sielą gali tik kitos Žuvys. Vienintelė kliūtis jų laimei gali būti tik jų nepasiruošimas ramiam gyvenimui. Daugumai Žuvų reikia nuolatinės emocijų kaitos, nervinių sukrėtimų ir adrenalino pliūpsnių. Tik su amžiumi jas ima traukti kita jų asmenybės pusė. Ta pati, kuri nori harmoningų santykių ir giminės pratęsimo.

Ir jeigu šiuo momentu Žuvys sutiks giminingą to paties Zodiako ženklo sielą – poros laimė neišpasakyta. Jos įgis viską, ko trūko anksčiau: valios jėgą, tikėjimą ateitimi, partnerio palaikymą. Tereikia tik sulaukti, kada jos galutinai suaugs.

Šaulys ir Vandenis

Ugnies ir Oro stichijų atstovai gali lengvai rasti bendrą kalbą. Ypač tai matyti, kai jų interesai sutampa. Kai abu mato šeiminės laimės perspektyvą be žalos asmeninei laisvei, pradeda atvirai linksmintis, džiaugtis gyvenimu.

Vandenio ir Šaulio santykiuose ateina auksinis laikotarpis: darbinius šiokiadienius reguliariai keičia romantiški vakarai ir kelionės po visą pasaulį. Draugų ratas nuolat auga, o finansinis kapitalas didėja. Tą lemia neišsemiama Šaulio energija ir platus Vandenio akiratis.

Mergelė ir Ožiaragis

Apie šitą sąjungą norisi sakyti tik pačius geriausius epitetus. Valingi Žemės stichijos atstovai pasirengę išties atkakliai dirbti, kad pasiektų gerbūvį šioje Žemėje. Ožiaragių atkaklumą pastiprina tikslūs Mergelių apskaičiavimai, o praktinis interesas būdingas abiem.

Ši stipri pora gali nukabinti Mėnulį nuo dangaus, jei tik panorės. Bet atsiverti vienas kitam jiems dažnai trukdo abiejų uždaras charakteris. Su tuo padirbėjus jų sielos pradėtų skambėti unisonu.

Liūtas ir Svarstyklės

Harmoningą jų sąjungą lemia abiejų meilė gražiam gyvenimui. Veneros globa verčia Svarstykles ieškoti harmonijos viskame, ką jos mato. O Liūto Ugnies stichija reikalauja sėkmės socialinėje sferoje. Todėl Liūto ir Svarstyklių ryšys dažnai tampa sėkmingas. Liūtas nukreipia savo pastangas į išorinę ekspansiją, pasaulio užkariavimą. O Svarstyklės užsiima asmeninio poros gyvenimo gerove.

Tokiu atveju jų tarpusavio konkurencijos tiesiog nėra. Jie jaučiasi laimingi dėl savo pasiekimų ir viešo savo materialinės gerovės demonstravimo. Idėja fiks dažnai tampa prabangūs namai priimti svečiams.

Jautis ir Vėžys

Jaučio racionalumas užburia neryžtingą Vėžį. Jo tvirtame charakteryje Vėžys mato tai, ko reikia jų abiejų laimei. Nes šeiminio jaukumo strategija jau seniai apgalvota ir apskaičiuota. Reikalingas tik patikimas partneris namo statybai. Jų gyvenimo vertybės gali sutapti milimetro tikslumu. O didžiulis Veneros globotinio (Jaučio) jautrumas randa atsaką Vėžio emocingume.

Skirtingai nuo ankstesnės poros (Liūto ir Svarstyklių), jie viešai nedemonstruoja savo laimės. Greičiau rūpestingai saugo ir puoselėja širdyje. Ir dosniai apdovanoja vienas kitą prisilietimais, gurmaniškais skanumynais ir meilės žodžiais. Ši sąjunga tikrai turi potencialą būti tarp pačių laimingiausių Zodiako ženklų porų.

Avinas ir Dvyniai

Ši kosminė pora niekada nesėdi vienoje vietoje. Dvynių idėjų jūra randa reikalingą palaikymą. Įkvėpti Aviną žygiams jiems nieko nereiškia, nes jie nekenčia sėdėti namuose. Šios poros gyvenimas vyksta nuolatiniuose važinėjimuose ir komandiruotėse. Abiejų socialiniai tinklai mirga nuotraukomis, o šeimos nuotraukos blizga platininiais žiedais, Jų geresnio gyvenimo troškimas reikalauja atitinkamo metalo.

Kaip patyrę šturmanai Dvyniai nukreipia milžinišką Avino energiją reikiama linkme. Poros gerbūvis nuolat auga, abiem atnešdamas tikrą pasitenkinimą. Dalykinė Merkurijaus globotinių gyslelė visiškai atsiskleidžia tik su Ugnies stichijos atstovu. Bet kelyje į laimę jiems būtina įveikti tam tikras kliūtis: Avino nekantrumas gali Dvyniams sukelti abejonių dėl ilgalaikių santykių perspektyvų. Jeigu Avinui pavyks įtikinti Dvynius ištikimybe jų idėjoms, platininė sąjunga bėgant laikui tik tvirtės.

Svarstyklės ir Skorpionas

Kad Skorpionas realizuotų savo galingą potencialą, jam reikalinga ištikimą nukreipianti ranka. Jis pasąmoningai siekia visko, kas geriausia, jaučia estetinio tobulumo poreikį. O Svarstyklės kaip tik yra grožio planetos – Veneros pasiuntinės.

Abu ženklai neišvengiamai traukia dėmesį: Skorpionas – savo žvilgsnio magnetizmu, o Svarstyklės – puikia išvaizda. Jų kūrybinė sąjunga gali užkariauti mados ir didelių finansų pasaulį. Jie tikrai sugebėtų sukurti galingą prekinį ženklą.

Dvyniai ir Svarstyklės

Abiejų priklausymas Oro stichijai yra puikus pretekstas meilės santykiams. Jų draugystė akimirksniu perauga į karštą meilę, o individualūs interesai tampa bendri. Komunikabilūs ir atviri Dvyniai atranda laimę su harmoningomis Svarstyklėmis. Jie viename žmoguje mato visų žemiškų idealų įsikūnijimą.

Be to, tik Svarstyklės sugeba atlaikyti tą žodžių srautą, kurį kasdien išlieja ant savo partnerio plepieji Dvyniai. Jiems labai patinka leisti laiką kartu. Nerūpestingas gyvenimas tampa siektina svajone jau per antrą ar trečią susitikimą. Su vestuvėmis jie taip pat ilgai nedelsia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.