2 moterys pagal Zodiako ženklą, galinčios iš šeimos išvilioti bet kurį vyrą

Šeimą išskirti gali bet kurio Zodiako ženklo atstovė, bet šių dviejų ženklų moterys neilgai užsibūna meilužės vaidmenyje ir sugriauna svetimas šeimas labai greitai. Sakoma, kad ant svetimos nelaimės sau laimės nesukursi, bet kai kuriems Zodiako ženklams tai sekasi.

 Sakoma, kad ant svetimos nelaimės sau laimės nesukursi, bet kai kuriems Zodiako ženklams tai sekasi.<br> 123rf nuotr.
 Sakoma, kad ant svetimos nelaimės sau laimės nesukursi, bet kai kuriems Zodiako ženklams tai sekasi.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2019, 11:40 AM

Ožiaragis

Jeigu moteris Ožiaragis nesutiko savo vyro jaunystėje, ją subrendusią būtinai pastebės koks nors pasiturintis vyras. Ožiaragis neskuba tekėti ir ilgai renkasi partnerį, ypač jei jis nerodo ryžto. Bet su vedusiais vyriškos lyties atstovais ši moteris neturi jokių problemų: mylimajam patinka merginos nepasiekiamumas ir mokėjimas tvardytis, todėl vyrai neretai palieka šeimas, kad būtų su mylimąja.

Moteris Ožiaragis ne iš tų, kurios skambinės naktimis ar meilužio žmonai pasakos apie save: būtent tuo ji ir paperka. Vyras prisiriša prie Ožiaragio ir nepastebi, kad ja pasitiki jau labiau, nei žmona. Moteris Ožiaragis gali nuoširdžiai atkalbinėti vyrą nuo skyrybų, ypač jei jis turi vaikų, bet tai tik dar labiau įtikins partnerį išrinktosios kilnumu.

Vėžys

Moteris Vėžys meistriškai apvynioja vyrą savo žavesiu: ji tiksliai jaučia jo norus ir baimes, todėl gali tapti drauge. Vyras ieško palaikymo, žmogaus, kuris suprastų jo problemas ir duotų patarimą, bet nepastebi momento, kai santykiuose atsiranda daugiau aistros, nei pokalbių.

Vėžiui meilėje nėra jokių ribų, nors jos gali neigiamai žiūrėti į vedusius vyrus. Bet kuo labiau jos išsižada tokių santykių, tuo dažniau joms tenka būti šeimų ardytojų vaidmenyje. Vyrams sunku priimti moterį Vėžį kaip tiesiog meilužę ar vienos nakties pramogą: jos pernelyg pažeidžiamos ir jautrios, o taip pat moka žmonėse pažadinti jų geriausias savybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.