3 Zodiako ženklų poros, kurios labiausiai pykstasi

Kai kurioms poroms konfliktai yra kasdienybė. Astrologai turi tam paaiškinimą. Kai abiejų partnerių planetos išsidėsto viena priešais kitą, trintis tarp jų neišvengiama.

 Jeigu partnerystę su fiksuotu ženklu apsunkina nepalanki planetų padėtis, tarp partnerių prasideda nuolatiniai konfliktai. <br> 123rf nuotr.
 Jeigu partnerystę su fiksuotu ženklu apsunkina nepalanki planetų padėtis, tarp partnerių prasideda nuolatiniai konfliktai. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-02 12:10

Be to, svarbu žinoti, kad yra trijų tipų Zodiako ženklai: kardinalūs, fiksuoti ir kintami. Kintami – labiausiai prisitaikantys, fiksuoti – labiausiai nesugyvenami.

Jeigu partnerystę su fiksuotu ženklu apsunkina nepalanki planetų padėtis, tarp partnerių prasideda nuolatiniai konfliktai. Štai trys tokios nesugyvenančios poros.

Jautis ir Liūtas

Per ginčą su Liūtu Jautis tampa neįtikėtinai užsispyręs, beje, kaip ir su daugeliu kitų ženklų. Bet poroje su garbėtroška Liūtu ginčas gali virsti tikra charakterių kova. Jeigu Jautis nedirbs su savo užsispyrimu, o Liūtas nenuramins savo išpūsto ego, šių fiksuotų ženklų poroje konfrontacija niekada nesibaigs.

Vandenis ir Vėžys

Ginčai tarp šių ženklų dažniausiai kyla dėl jų emocinio nesuderinamumo. Vėžiui reikia atviros širdies partnerio, kuris išjaustų jų jausmus. Fiksuotas Vandenis Vėžiui gali pasirodyti kietaširdis ir abejingas jo dvasios šauksmui, ir tai gali tarp jų sukelti ginčus. Vėžiui atrodo, kad Vandenis juokiasi iš jo išgyvenimų, šiam – kad Vėžys nuolat iš musės išpučia dramblį. Ir tada Vėžiui ima atrodyti, kad Vandenis jo nemyli.

Dvyniai ir Skorpionas

Šių ženklų atstovų charakteriai tokie skirtingi, kad tai gimdo nenutrūkstamą kovą. Dvyniai – kintamas Oro ženklas, kuris trokšta judėjimo ir augimo. O Skorpionas, priešingai, yra fiksuotas Vandens ženklas. Šio tipo asmenybė labiau vertina stabilumą, ne pokyčius, ir emocinį pastovumą. Kadangi abu ženklai turi savo įsivaizdavimą, kokie turi būti santykiai, poroje negęsta amžinas konfliktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.