5 patys geriausi Zodiako ženklai

Gerumas svarbiau už grožį, yra sakęs vokiečių poetas Heinrichas Heine. Ko gero,. Tai tiesa. Koks gražus bebūtų žmogus, bendravimas su juo neteiks malonumo, jeigu jame nebus gerumo ir nuoširdumo.

 Be abejo, dalelė šviesos yra kiekviename, bet jos ryškumas skiriasi ir tai nulemia, kiek žmogus yra geras.<br> 123rf nuotr.
 Be abejo, dalelė šviesos yra kiekviename, bet jos ryškumas skiriasi ir tai nulemia, kiek žmogus yra geras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2019, 11:27 AM

Be abejo, dalelė šviesos yra kiekviename, bet jos ryškumas skiriasi ir tai nulemia, kiek žmogus yra geras.

Astrologai mano, kad žvaigždės kai kuriems Zodiako ženklams gėrio šviesos skyrė daugiau, ir tai verčia kitus labiau koncentruotis į gerąsias šių ženklų savybes.

Sužinokite, po kuriais ženklais gimsta daugiausia geraširdžių žmonių.

Žuvys

Šio ženklo atstovai apdovanoti neįtikėtinu geraširdiškumu. Žuvys gana minkšto charakterio ir geba užjausti bet kokiomis aplinkybėmis. Jomis visada galima pasikliauti, jos nesmerks ir visada palaikys.

Žinoma, kaip ir kiekvieno gyvo žmogaus, jų kantrybė ne begalinė. Jos gali užsiplieksti ar supykti, bet tai ilgai netruks. Įgimtas gerumas ir atjauta bet kuriuo atveju paims viršų prieš pyktį. Jos gerai suvokia savo trūkumus ir geba priimti kitų netobulumus.

Šaulys

Šauliai apdovanoti besąlygišku tikėjimu žmonėmis. Jie tikės žmogaus garbingumu ir sąžiningumu, kol jis pats neįrodys priešingai. Būtent dėl to jie visada ateis į pagalbą patarimu ar veiksmu.

Jų gerumas, žinoma, stipriau pasireiškia draugų ir artimųjų atžvilgiu. Bet lygiai taip pat lengvai jie gali padėti ir absoliučiai nepažįstamam žmogui. Problema tik ta, kad Šauliai dažniausiai dalija pasaulį į juoda ir balta, prie blogųjų kategorijos priskirdami tuos, kurie to nenusipelno. Trumpai tariant, kompromisas ne jiems.

Vandenis

Pats draugiškiausias ir komunikabiliausias ženklas, gebantis rasti bendrą kalbą praktiškai su visais. Už tai Vandenius labiausiai myli ir vertina. Vandenių akiratis toks platus, kad jokie visuomenės rėmai neuždeda antspaudo bendravimui su juo.

Smerkiančių žodžių iš jų neišgirsite. Vandeniai greičiau ateis jums į pagalbą, pasistengs suprasti ir palaikyti taip, kaip gali. Retai po šiuo ženklu gimęs žmogus gali praeiti pro benamį ar sužeistą gyvūną. Jis pasinaudos bent mažiausia galimybe padėti: pamaitinti ar perduoti į geras rankas.

Jautis

Šio ženklo neįmanoma įtarti jokiu nenuoširdumu ar niekšybe. Geresnį ir šviesesnį žmogų už Jautį neįmanoma rasti. Jie tokie atviri pasauliui ir žmonėms, kad kartais tai baigiasi liūdnomis pasekmėmis. Juk Jaučiai nesugeba pajusti ribų ir vargstančiam atiduoda paskutinį centą.

Todėl draugus šiam ženklui dera rinktis su protu, pageidautina, tokius pat patikimus, kaip jis pats. Bet, nepaisant visko, nereikia manyti, kad Jaučiai tokie naivūs ir patiklūs. Tiesiog jų didelė ir gera širdis neleidžia sveikai mąstyti.

Svarstyklės

Šis ženklas įrodo, kad galima būti pernelyg išauklėtam, kaip keistai tai beskambėtų. Iš šalies gali pasirodyti, kad Svarstyklės bijo ginti savo nuomonę, bet tai netiesa. Jos tiesiog pernelyg ramios ir negali pakęsti šiurkštumo. To priežastis – išsiauklėjimas ir susivaldymas.

Taip pasireiškia šio ženklo gerumas, deja, dažnai laikomas šaltumu, formalumu ir nenuoširdumu. Šio ženklo atstovams, nepaisant jų geros širdies, sunku rasti su kuo nors bendrą kalbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.